tanoren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 burada Xaero'nundu sanırım açtığı bir konu var. doğrusu ben de doğru düzgün cevap vermeyip geyik yaklaşmıştım ama başkalarının yaklaşımını da görmeyi istiyordum derken başlık uçmuş!! ne oldu?? (şimdi bu başlık çizgi dünyası ile alakalı değil diyebilirsiniz tabi, ama Durlag'ı buralarda görmediğim için başlık açtım)[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gereksız baslıklar ve gereksız ınsanalr anıme forumunda tutulmuyor fazla cok sukur bende gelıım buraya reı resmı koyıım ve bu anımemı dıım gereksız ınsan gereksız baslık baska acıklaması yok[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet geyik yaptık galiba... silinmesi iyi olmuş ama[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar