-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bir tribundeki en dusuk desibeli saglayan Tuncay bir Dunya rekoru kirmis oldu. kaynak : yurosIport[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 inonu dunyanın en sessiz stadı secilmiş hatta :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ahah o kanalı senmi açtın?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kısaca çekemioz diinde bizde paylaşmayalım.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya hastayım su muahabbetlerinize tartısmalarınıza. :=) bazen diyorum keske 3 buyuk takımdan birini tutsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @red Kısaca ironiden anlamayan nesle aşina değilim yazıyım da yorulmayım fazla ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çekemiyoruz abi... Küfürbaz taraftarınızı, Başarısız yöneticilerinizi, minicik stadınızı, şişko forvetlerinizi, kurtarıcı diye takıma aldığınızı eski fener sağ beklerini, buraya attığınız akıl! dolu mesajlarınızı, 10 şampiyonluğunuzu, 2 yıldızınızı, hiç bir şeyinizi Çekemiyoruz... e zaten çekmek de istemiyoruz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bunun için ayrı bi topik açılması gerekli miydi peki?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ha şöyle. bidaha 1 şeyler paylaşmam ozmn[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sadece `gerekli` konulara mi topic aciliyor? Bir baksana sen bolume... Ps:Gs'liyim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 smoke iyi söylemiş.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: dasaaa, 22 Eylül 2005 15:07 tarihinde demiş ki: @red Kısaca ironiden anlamayan nesle aşina değilim yazıyım da yorulmayım fazla ;) ahaha[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ayrıca en sessiz o an olamaz diyarbakır maçındamı ne alen abi 3lü çektirmek için sahaya inmişti.o 3lünün başında bütün stad susmuştu 1 kelime bile çıkmamıştı.o olur rekor olursa.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Aynı sessizlik fener gol yediğinde de oluyor bunu gayet iyi biliyor olman lazım. Ama alışkın oldugundan farketmiyorsundur herhalde :) Kışkırtma amacı dısında bir anlamı olmayan ve tarafımca topik hakkında şikayette bulunulan bir yazı dizisi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kaynak var kaynak : yurosIport[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: -Wissy, 22 Eylül 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Sadece `gerekli` konulara mi topic aciliyor? Bir baksana sen bolume... Ps:Gs'liyim. "Gerekli konu" ve "konuya gerek olması" arasında fark var sanki, öyle değil mi? Böyle bir espri yapacaksan önceki topik zaten çığrından çıkmış, oraya da yazabilirdin. Ps: GS'li olman bu durumu değiştirmez. Ps 2: Buraya açılan her gerekli konu da bi zaman sonra gereksizleşiyor, laçkalaşıyor. Nasıl olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bu yenik durumdayken gol atıp hala yenik oldugunda sus yaptığı anmıydı taraftarlara hatırlayamadım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abso www.antu.com dan fener tv ye gel ordan bu sezonu seç ordan beşiktaş 1 -2 fenerbahçe yi seç. ordan 90+2 tuncay ı seç ve videoyu indir golu attıktan sonra tuncayı izle ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bu salak tuncay bunu heryerde yapmasa güzel harekette heyecandan mı nedense her zaman yapıyor yani yapılacak zaman var yapılmayacak zaman var. BJK maçı mesela doğru zamandı ona lafımız yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tuncayın rekor bence manchestera karşı 2 farka indirdiği maçta sus işareti yaparak tirbündeki 10binleri evlerindeki milyonları güldürebilme rekorudur[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 he geçen sene bjk nin 16 puan farkı 13 puan farka indirdiğinde yeri göğü inlettiği gibi mi? tshortler falan eu euh[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Eylül 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: TRA_GS, 22 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki: tuncayın rekor bence manchestera karşı 2 farka indirdiği maçta sus işareti yaparak tirbündeki 10binleri evlerindeki milyonları güldürebilme rekorudur Ben de baya gülmüştüm o duruma :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ah ah, içinizde kalan da o maçtır zaten, beşiktaşı ne kadar yenerseniz yenin, öyle yenene kadar siz o maçı unutamazsınız.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kuyruk acısı bu olsa gerek.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar