vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :D ya biraz kasiyim diyorum ama elimde 2 tane cd kaldi :) fazla luksum yok o acidan kasamiyorum :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 win xp 64bit. bootable cd'ye yazmayı ben de denedim beceremedim bi türlü. 3. deneyişimde bootable yaptım, windows başlangıç disketinin boot dosyalarını kullandım. fakat bu seferde direk ms-dos ortamında açıyor ve kuramıyosun windows'u (bi işe yaramıyor yani). direk setup dosyasını çalıştırcak şekilde bootable yapmak gerekli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende bu solediginden bahsediyorum ya bukadar zor olmamali birisi elini uzatsin :)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nerden biliosun belki normal çekince bootable olabiliyordur cd. İlla nero'dan bootable yazmak gerekmio olabilir. Valla benim Windows Server 2003 içinde boot disketinin içinde olan hiçbi dosyayı göremiyorum ama amcam bootable.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 zaten gozukmuyormus bende bootable cd lere baktim botable cd cok kopyaladim ama kopyalamak bisi degilmis onemli olan yaratabilmek :) ve hala basarabilmis deilim[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: vimpir, 16 Eylül 2005 15:51 tarihinde demiş ki: :D ya biraz kasiyim diyorum ama elimde 2 tane cd kaldi :) fazla luksum yok o acidan kasamiyorum :( bu tür durumlar için elinde bi rewriteble cd bulundur ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu daha sonraki plan :) simdi elimde bootable yapmam gereken datalarim var ama henuz yeryuzunde bunu yapabilen yok :-p[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 *!:(*[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 biraz ara verdikten sonra tekrardan microsoftun sitesinden cektigim xp 64bit isletim sistemini dvd ye yazip boot etmeye calisicam boot etmesi icin ne yapmam gerekiyor[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 indirdiğin dosyaların rar olduğuna emin misin? winrar iso dosyalarını da açıyor uzantılarını gizleyip ikonu yüzünden rar zannetmiş olabilir misin?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sanirim evet:( iso unzip yapip iso dosyasinida sildim galiba, nolcak simdi[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 napicam simdi?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hmm belki buluruz bi yol, ama sen bulmayı beklemeden yeniden çekmeye başla. microsoftun rar olarak dağıtması garip gelmişti zati en başta.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Eylül 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 haklisin 1 insan bukadar denyo olur direk *.iso yu cd ye yaz dicem dimi, sonda cd de *.iso dosya olmasin dikka etmem gereken bisi varmi?[signature][hline] gmNinca [Bu mesaj vimpir tarafından 23 Eylül 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok iso dosyası cd imageidir , 1 disk(dvd veya cd) - 1 dosya olur isoda, zip, rar gibi arşiv amaçlı değil tam.. bu neroda en alttaki seçenek var ya;Disc Image or Saved Project ordan indirdiğin dosyayı gösterip yazdıracaksın (tabi isoysa)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike![Bu mesaj Rahan tarafından 23 Eylül 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kesinlikle iso simdi tekrardan cekiyorum, cok tesekkur ederim kafayi siyircaktim yoksa[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cektigim iso icerigi neroda bunu seciyorum next, iso yu ekliyorum next birseyi ellemiyorum next ve burn ya bir suru cd gitti dun "Rahana" demistim iso dosyasini aynen yazmasin diye yazdi walla :( nerde yanlis yapiyorum ya cd ye bunu yazdi boot ederkende DR-DOS mudur nedir onunla boot edip birakiyor komut satirinda kaliyor[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ama ama ya lütfen bi önceki mesajımı TAM okurmusun said: Rahan, 23 Eylül 2005 02:25 tarihinde demiş ki: yok iso dosyası cd imageidir , 1 disk(dvd veya cd) - 1 dosya olur isoda, zip, rar gibi arşiv amaçlı değil tam.. bu neroda en alttaki seçenek var ya; Disc Image or Saved Project ordan indirdiğin dosyayı gösterip yazdıracaksın (tabi isoysa) [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Eylül 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sagol hallettim :)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar