Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super FM satıldı..

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

gokhaan, 21 Eylül 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
1-) adamlar tuprasın %15 e yakın hissesini bedavaya kapattı sonradan ortaya cıktı.

490 milyon dolar gibi bişiydi sanırsam. %51'i 4milyar dolara Koç'a satıldı. Tamamı 8 milyar ediyor. %15'i 1.2 milyar eden bir kurumu yarısındanda az bir fiyata peşkeş çektiler..

2-)Ofer ile ortagı kutman galataporta rakiplerinin 3 katı fazla fiyat verdi.46 yılda odenecek bu para cok sasırtıcıydı. simdi buranın kanun ile özel imar avantajına kavusuturuuldugu ortaya cıktı.

Evet aynı şekilde (49 yıl yalnız) peşkeş çektiler. Yani bedavaya gitti resmen. Çünkü 49 yılda ödenecek para. E ne kaldı sana ?
Ve oralara residence yapıcaklar. Yani uçurum bir rakam çıkacak ortaya. Resmen bedavaya verdiler.

3-) Bu adam daha once de israilde devlet şirketlerini ucuza aldıgı iddasıyla tartışıldı.Zim gemicilik şirketinin 2004 yılında yapılan %49 luk hissesinin ihalesinde az odediği belirtildi.

aynen dediğin gibi.. Satsınlar yabancıya satsınlar, ama bedavaya değil..
[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 21 Eylül 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın KOÇ bile ne demiş ? Hatta dalga geçmiş..

Şartları bilsem ben de girerdim

Rahmi Koç'un Galataport yorumu: Ödeme planı çok enteresan... Bu tezgâhlandı mı onu bilmiyorum.

Ofer-Kutman ikilisinin aldığı Galataport ihalesinin şartları, Rahmi Koç'u da şaşırttı. Koç, "Gazetede okudum. Ödeme planı çok enteresan. Şartları bilsem, ben de girerdim. Şirket olarak değil Rahmi Koç olarak girerdim" dedi. Ünlü işadamı, "Bir tezgâh olabilir mi" sorusuna ise, "Bu ehven şartlar tezgâhlandı mı, yoksa herkes için aynı mıydı bilemiyorum" karşılığını verdi.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası galaporta teklif verenleri suçlamıyorum yani adamlar teflif veriyor kabul edip etmemek o ihale makamının elinde olan birşey yani bende girebiliyor olsam ve bedave verin bana diye teklif versem ve adamlar bana verse benim suçum olmaz dolayısıyla bence burda esas suç o teklifi kabul eden ihale makamında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

güzel, destekliyoruz, baya iyi fiyata gitti aslında radyo.

cem uzanı da satabilsek keşke, ama kim alırki, anca libya alır belki?

Metro fm i bekliyorum ben asıl, onu çok severim, düzgün birileri alsa bari. bu kanadalı şirketin türk ortakları vardı, hangi şirket acaba?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 21 Eylül 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
Bu yönetimden bir şey olmaz.Sen git durduk yerde adamın malına el koy sinir oluyor diye sonra git yabancılara sat.

Cen Uzan isterse Türkiye'nin en şerefsiz insanı olsun ki bu konuda Tayip'i geçemez hiç bir şey mallarının elinden alınıp satılmasını gerektirmiyordu.

Vatanı yavaştan satıyorlar

saçmalamıssın."durduk yere adamın malına el koy sinir oluyo diye" demek yaa.adam turkiyede binlerce kişinin parasını hortumladı imar bank kapandıktan sooora kapısında ağlayan o zavallı insanları görmedin mi sen?bide Erdoğanla Uzanı karşılaştırıyosun bu nası bi zihniyet anlamadım.Herif Turkiyeyi milyarlarca dolar zarara sokmu gidip mallarını almıcaksın ölemi.ayrıca super fm turkiyenin malı deil bu özelleştirme deil arkadasım zaten özel bi kurum.bi herifn şirketini ii paran veren bi yabancıya satması gibi bişey fark yok hatta.bosuna olayı abrttıp burda polemik olusturmaya gerek yok.gayet gereksiz pi topic bence[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 21 Eylül 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
Ozel bir radyo ile TRT'yi bir tutmak?

katılıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

süper fm satılmış olabilir, bu bize zarar neden versin onu anlamadım.
ha satılmışsa bana mı satılmış bana ne diyene sende haklısın derim ama, gavura malımız gitti diyene abuk organlarımla gülerim (örn: dalak)

süper fm'i kanadalı şirket ne yapacak? :
reklam gelrilerinden kar yapacak.
Süper Fm'i kanadalı şirket ne yapmıyacak?
misyonerlik kampanyası falan yapmıcak.

zaten 24 saat incil okunan, ve severek dinlediğim bi light fm var zaten,
gürcistan ve azerbaycanın en büyük gsm operatörleri türkler diye şikayet etmiyo mesela oradakiler.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

metro fm e de en yüksek teklifi aynı kanadalı şirket vermiş
joy fm ve joy türk ihaleleri de bugün yapılacakmış

rock fm göçer galiba bu durumda[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu TUH BE SATILMASAYDI yada TURK biri alsaydı tutumu

senin sattığın altı üstü bi radyo kanalı

eskiden YABANCI SERMAYE gelsin denirdi farzedelimki yabanci bir abi geldi bir radyo kanalı kurdu 33milyon dolar harcayarak bundan ne farkı varki?

konu başka yerlere kaymış ama ofer olayı (hem tüpraş hem galataport) harbi şerefsizlik onun dışında telekom ve tüpraş ihaleleri gayet iyiydiler

bazı kişiler kamuoyu oluşturmaya çalışıyor satılmasın bize kalsın yada türkler alsın diye.. komunist devlet yada içe kapanık devlet modelleri isteniyor. dünya üzerinde bu şekilde ayakta kalan kim varki.. yada öyle ayakta kalıp milleti daha da bi geriden takip etmek size çok mu cazip geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bu radyo tv ler bedavayada satılsa bence devlet gine kardadır, sonuçta devletin olan trt var, daha fazlasına ne gerek var; elde olan düzgün yönetilsin yeter

aslında ayrı topic gerekir ama

şu galatport gerçekten ucuza gitmiş, devlet yapıp işletse, çok büyük ihtimalle düzgün yönetilemediği için özelleştirmeye çıkar

ama özel şirketlerin bu ödeme planıda gerçekten çok saçma toplam fiyat iyi ama 49 yıl oha yani kim öle kim kala

gerçi hiç bişey yapılmasa bundan daha kötü ama bu şartlarda rahatsız edici, kapalı zarf usulu olmadan ihaleye çıksa daha iyi teklifler gelirdi aslında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 21 Eylül 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
İşallah söyle rock fm ayarında bişi olur :D
[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...