Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nerden indircez oyun gzle benziyor[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya valla hatırlamıom www.ferentus.com olabilir bu arada haklısın fckr güsel oyun seninde benimde charlarımız hacklendi ko da onun için buna geçelim güsel oyun hemde bu daha betasıymış sanırım yani yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu arada çok az kişi var sanmayın mykodan falan daha fazla kişi var yani.ama ko dan dha az bu arada sırf town nedeyse moradon kadar yani hayatta lag olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Knight tarzı yapmışlar ama grafikler kötü :s[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 indiriyorum bundada savaş mavaş war demi karşı ırkı çizebiLiosun sonunda ?[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi daha lvl 6 en yüksek adamım başka bi eyre geçtiim an öldüm valla.bilemicem şu anlık elf ler flana lar filanlar çok çeşit var valla.benim 5 lvl skillim 2. hayvanımıda çıkarmamı sağladı f1 e basınca benim yerime saldırıo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 spacee basınca zıplıo bu arada bi de bazıları hızlı koşuo ama onun tuşunu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 güzel görünüyo da, siz iice öğrenin anlatın burda başlıcam ben de :D bi de nerden indirdiniz ve oyun japonca fln mı ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok la ne japonu.ko gibi ama dhaa güsel.ilk alışamıyabilirsiniz ama 1 saat sonra alışırsınız iki adamımıda lvl 6 yaptım sizi kasabilirim birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu arada www.ferentus.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 uzun sürüyo mu indirmesi ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla ben akşam 8 de başlattım sonra bakmadım onun için ne kadar sürüo bilemem ama 3 saat veya daha fazla sürebilir fckr a sor istersen sanırım şu an indirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben 3 gün önce indirdim beta testi geliyor orda bişeyler öğrenip açıldığı zaman dalarız olaya görüntüler filan k.o a göre çok daha güzel oynanabilirlikte üst seviyede[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bencede ama bunda lvl atlmak daha zor şu an lvl 6 yım hemde npc 65 lvl kıyafeti satıo bunda kolay kolay son seviyeye gelemicek insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öğrenicez yavaş yavaş :) birde skiller kullanıldıkça tecrübe artıyor[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sistem gereksinimleri Ko nun nerdeyse 2 katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çok güsel ya.biz lvl 6 ya böle bi kaç saatte geliosak adamlar lvl 60 3 yılda flaan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu arada mu online diye bi oyun indirdim hemen kapattım sanki ateri oynuodum bu ne dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mu online niye böle ateri oyunu gibi arkadaşla şimdiye kadar gördüğüm en dandik online oyun.sanki ateri oynuomuş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: erayyirik, 17 Eylül 2005 12:49 tarihinde demiş ki: mu online niye böle ateri oyunu gibi arkadaşla şimdiye kadar gördüğüm en dandik online oyun.sanki ateri oynuomuş gibi oldum anlamadım_? Mu online oynardım eskiden ... Mu online ve diablo bizim şimdiki oynadığımız Ko ve şimdi sizin oynadığnız dandik oyunların başlangıç noktasıdır... zannedersem yaşın küçük ve oyunların özünden başlamadın...eskiden onlar vardı ve o oyunlar olmasa KO ,WOW ve şimdiki dandik oyununuz olmazdı.....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hmm yani eski ok.bu arada dediğin doğru yaşım küçül bu arada sadece sordum böle cvp vermen gerekmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 download for ferantus %44 de nerden üe oLcam a.k. bide çok büyük ya 354mb[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben 3-4 gün önce indirdim 2 saatte çektim 254mb ı itüde arkadaşı olanlara duyrulur bu süreyi bir kaç dakikaya indirebilirsiniz :) tetrabyte ile çekio asılıo:)[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet yuksek baglantiniz warsa heriflerin bandwith 400mbit, download kisminda serverlarin cikislari aciklamislar. helal olsun diyorum baska ne diim.. bu oyunda lag olmaz tabi.. bu arada grafikler harbiden cok $eker. normalde hicbir oyunda mage tayfasini sevmiyor olmama ragmen burda hastasi oldum.. fakat bu oyunun arabirimi ke'ye gore cok daha karisik. hakaten rpg oyunu gibi yani. ke ise daha cok rpg shot em up gibi :D eray bu arada senle oyun ici bi bulussakta beraber takilsak biraz.. [Bu mesaj madnmad tarafından 17 Eylül 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o_O bu oyunun değil bir sürü oyunun tablosu ko ya göre karışıktır :P çünkü ordaki gibi öle hebele hebele skill bilmemne ayarı yok çoğu oyunda saatlerce düşünürdüm lam nasıl yapıp hangi komboyla ne yi nasıl dizem die hehee ^^[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar