Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferentus (MMORPG)

madnmad

Öne çıkan mesajlar

said:
erayyirik, 17 Eylül 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
mu online niye böle ateri oyunu gibi arkadaşla şimdiye kadar gördüğüm en dandik online oyun.sanki ateri oynuomuş gibi oldum

anlamadım_?

Mu online oynardım eskiden ...
Mu online ve diablo bizim şimdiki oynadığımız Ko ve şimdi sizin oynadığnız dandik oyunların başlangıç noktasıdır...

zannedersem yaşın küçük ve oyunların özünden başlamadın...eskiden onlar vardı ve o oyunlar olmasa KO ,WOW ve şimdiki dandik oyununuz olmazdı.....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

evet yuksek baglantiniz warsa heriflerin bandwith 400mbit, download kisminda serverlarin cikislari aciklamislar. helal olsun diyorum baska ne diim.. bu oyunda lag olmaz tabi.. bu arada grafikler harbiden cok $eker. normalde hicbir oyunda mage tayfasini sevmiyor olmama ragmen burda hastasi oldum.. fakat bu oyunun arabirimi ke'ye gore cok daha karisik. hakaten rpg oyunu gibi yani. ke ise daha cok rpg shot em up gibi :D eray bu arada senle oyun ici bi bulussakta beraber takilsak biraz..

[Bu mesaj madnmad tarafından 17 Eylül 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o_O bu oyunun değil bir sürü oyunun tablosu ko ya göre karışıktır :P çünkü ordaki gibi öle hebele hebele skill bilmemne ayarı yok çoğu oyunda saatlerce düşünürdüm lam nasıl yapıp hangi komboyla ne yi nasıl dizem die hehee ^^[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...