Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Günleride mi görecektik be heyyyyy aslan hunterım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

merak etmeyin priest love patch gelecek. hissediyorum cok yakinda :).

isim heal'lamaksa, shadow olarak holy olanlar gibi heal'layabiliyosam ortada bi terslik var. holy'i adam gibi yapsalar gecerim, ama yapmiyolar ki. bu daha cok buff degil duzeltme olmali. yani holy spec'in bana getirdigi abarti bi fayda yok...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Priest rahiptir imamdır arkadaşlar öyle kavgayla adam kestim b@pzla işi olmaz lütfen priestseniz bi partiye girip adamları healleyin :) Eğer heallemek istemiyorum ben ekşınn istiyorum yardıracam diyosanız priest benzeri warlock ya da başka bir damage dealer class seçiniz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ona love patch şuna sex patch buna i love you patch derken oyunun içine ettiler daha bakalım neler olacak, hayır yapıyosan adam gibi yap önce veriyo sonra alıyor resmen kediyiz biz fareyi atıyolar iple çekiştiriyolar bizde kovalıyoruz. Neler yapıyor bunlar kimbilir.
Blizzin ilk mmorpg si olduu için normaldir diye geçiştiriyorumda nereye kadar war III ün içine etmişlerdi bi ara ne kadar human varsa undead olmuştu hiç unutmama hahahaha, her zaman 1 taraf baskın oldu o oyunda, human, elf orc undead gitti, burdada ayarı daha tutturamadılar da allahtan ipin ucu da kaçmadı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...