Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uykum vasr zatri yazının onölunde bide hackshield var :D bişi göremiom bende gittim :) umarım topicimizi silerler bb sevgüşü paticileşr[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 silsinler ben hiçbir zmn sen vb gibi topic kasma peşinde olmadım silsinler farketmez:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 asdfsfsdfafasd[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aware en kısa sürede 10k madalyasını takman dileğiyle bea :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 UP ladım sebebi bende bırakıorum cok mutluyum(büyük yalan) dershane ye yazılmısım:P Characterimi satıorum. lvl:61 %63.00 Nick:Oosjo_ Nation: Human Server: Diez itemler: Warior Chitin Shell helmet +6/10str Warior Chitin Shell Pouldron +6/10str Warior Chitin Shell Gauntlet +6/10 str Warior Chitin Shell Pad +3 Warior Chitin Pad +6/10str Warior Chitin Boot +7/12str Gigantic axe +7 takılar: 2x +9 earning (str) 1 Lupus 1x str +10 belt 1x str +9 ring 1x Ring of Courge (900m para 300m degerinde Power UP scroll) İstanbul/Çapa 05357834488 ([email protected]) Çağrı Tezgel YTL cinsinden satılıktır.[[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bak GAY dicem olmucak sen en iisi adam aklıılı pazar alnaına git lütfen..çünkü böle ulu orta n00blar yazıyo buraya..[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 :P ztn alt bilgi olarak geçtim ilanı[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oha alt bilgiye bak :D. 1 sayfa lam :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Gezip tozup eğlenmek için koyu bırakmaya gerek yok. Ölçülü oynamak yeterli.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 olmuor işte ölçüsü. Ko ya girion obo kesion.biras pk duke falan.bi bakmısın 2 saat 12 dakka geçmiş koş obo ya... obo yu kes.sonra biras Dm party sonra pk.Bide üstüne boss. bi daha obo. DM ve obo dan düşen drop satımı.birasda muhabbet. BİR GÜN BİTTİ[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben knighti bıraksamda benimiçin bir şey deişmez gene aynı vakti pcile geçiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1 obo eksik kes günde :). Ama hakkaten olur. Ölçü tutturulabilir.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar