amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yyıllardır antalyadaayım ama kah okul kah ders derken doğrudüzgün bi festivalee gidememiştim.bi de sinemacı olcaamünde aaçılıyo...akm de sabahlıcam tüm filmlere gitcem...nıhahahahahahahaha...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o kadar çok imla hatalı o kadar can sıkıcı yazmışsın ki yazını.. okuyamadım[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 22 Eylül 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Duydugum kadarıyla Oldboy un yönetmenide gelicekmiş.[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 benim bildiim kim ki duk gelicek oldboy'un yönetmeni diil. bunun yanısıra michael haneke, catherine deneuve ve michael madsen gelecekmiş.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 OOOoooOOO...şenlik var desenize[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar