Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Neden diye sormayın nedenini bende bilmiyorum sakın bana zamanla geçer demeyin geçmiyecegini biliyorum,dost dedigim adamların sevdigim kızla aramı bozup kendisi çıkması,kankaların kendini bıçaklaması,durduk yere kavgalar çıkması,ortam görmeyenlerin ortam evladı kesilmedi,durduk yerde herşeyin altında bir bit yenigi arıyan dostlara sitem.....Neden hep aynı monotonluk neden,Neden Boş Hayaller,Neden Karamsar Duygular,Her An Eriyecek Bir KAr Tanesi Gibiyim,Belkide Siz bunu okurken ben çoktan eridim gittim su oldum topraga karıştım,gökyüzünde yıldızlara bakıyorum ama bir anlamı yok nefes alıyorum ama sadece yaşamak için yeşilliklerin orasındayım ama zevk alamıyorum,Hayatım Bana Zevk Vermiyor,Yaşamak İstiyorum,Kuşlar Gibi Süzülmek,Üfff ÜFff p.s:içimi döktüm yine[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Her zaman hayatta bi kaç değişikilik insana iyi geliyor veya hayatını tamamen değiştirmek. Artık nasıl değiştireceğin sana kalmış birşey. Ama kendini çok üzüyorsun gibi bombacı, takma kafana fazla ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bi ara banada olmustu zamanla geçer... Cidden geçio,çünkü bende geçmez be derdim bana böyle diyenlere...Ama geçiomuş,sonra yine baslıo fln...bi nevi kısır döngü[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 4-5 ay sabret geçer geçer yani sonsuza kadar sürecek değil ya[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 saolun yazınca rahatlıyorum böle bi özelligim varmış bunuda yeni keşfettim[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 paylaşma olayı o, paylaştıkça rahatlarsın[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sanırım öyle birşey haklısınız[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yeni birşeyler bul onlarla uğraşş ne biliyim daha önce yapmadığın şeyleri yp gitmediğin yerlere git yeni arkadaşlar edin.. banada bi ara olmuştu hemde çok yakın geçmişte böle yaptım düzeldi şimdide abayı yaktım :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 of dost dediğin insanların kelek yapması da çok kötü bişey... Yeni bişeyler yap.[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 off ulan darlandım yine[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 dur tahmin edeyim yaş 16 mı? 17? genelde bu yaşlarda hayattan sıkıldım pff demeyeni görmedim daha.. ben dahil :)[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 herkeze selam vercen herkezle samimi olmıcan, en güzeli... Benim düşüncem gerçi. zamanında gereksiz bi ton insanı başıma musallat ettiğim için ben de acayip sıkılmıştım. Bide kendini soğutana kadar bi ton zaman geçiriyon iyicene bunalım oluyo[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: RayCharles, 22 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki: of dost dediğin insanların kelek yapması da çok kötü bişey... Yeni bişeyler yap. herkese dostum diyen insanların düştüğü bi hata dost denebilecek insan vardır dost denen insan vardır dost denen insan kelek yapabilir dost denebilecek insan yapmaz.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar