Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan Sıkıldım

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Neden diye sormayın nedenini bende bilmiyorum sakın bana zamanla geçer demeyin geçmiyecegini biliyorum,dost dedigim adamların sevdigim kızla aramı bozup kendisi çıkması,kankaların kendini bıçaklaması,durduk yere kavgalar çıkması,ortam görmeyenlerin ortam evladı kesilmedi,durduk yerde herşeyin altında bir bit yenigi arıyan dostlara sitem.....Neden hep aynı monotonluk neden,Neden Boş Hayaller,Neden Karamsar Duygular,Her An Eriyecek Bir KAr Tanesi Gibiyim,Belkide Siz bunu okurken ben çoktan eridim gittim su oldum topraga karıştım,gökyüzünde yıldızlara bakıyorum ama bir anlamı yok nefes alıyorum ama sadece yaşamak için yeşilliklerin orasındayım ama zevk alamıyorum,Hayatım Bana Zevk Vermiyor,Yaşamak İstiyorum,Kuşlar Gibi Süzülmek,Üfff ÜFff

p.s:içimi döktüm yine[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman hayatta bi kaç değişikilik insana iyi geliyor veya hayatını tamamen değiştirmek. Artık nasıl değiştireceğin sana kalmış birşey.
Ama kendini çok üzüyorsun gibi bombacı, takma kafana fazla ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara banada olmustu zamanla geçer...
Cidden geçio,çünkü bende geçmez be derdim bana böyle diyenlere...Ama geçiomuş,sonra yine baslıo fln...bi nevi kısır döngü[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

herkeze selam vercen herkezle samimi olmıcan, en güzeli...
Benim düşüncem gerçi. zamanında gereksiz bi ton insanı başıma musallat ettiğim için ben de acayip sıkılmıştım. Bide kendini soğutana kadar bi ton zaman geçiriyon iyicene bunalım oluyo[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 22 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
of dost dediğin insanların kelek yapması da çok kötü bişey... Yeni bişeyler yap.

herkese dostum diyen insanların düştüğü bi hata

dost denebilecek insan vardır
dost denen insan vardır

dost denen insan kelek yapabilir
dost denebilecek insan yapmaz.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...