@Martin: Kesin sayılar vardı ama tam olarak hatırlamıyorum şimdi.. Ama ermenilerin katletildiğini belirttiği kadar ermeni olmadığını hatırlıyorum tam olarak
Kusura bakma kesin konuşmak isterdim ama kafam dağınık biraz :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
Dorsia, 16 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Bu arada huun yasin 27 ise...
1994 lu yillara seni bir geri alalim katliam(lar)i terkar hatirlatalim
??? hangi katliam(ları) ???
o yıllarda benim bildigim bi bosnada bi de bizim doguda pkk nin vardi oyle terbiyesizlikleri .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Slat, 16 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
@Martin: Kesin sayılar vardı ama tam olarak hatırlamıyorum şimdi.. Ama ermenilerin katletildiğini belirttiği kadar ermeni olmadığını hatırlıyorum tam olarak
Kusura bakma kesin konuşmak isterdim ama kafam dağınık biraz :)
bende hatılamıyorum tam netten baktım ermeniler 1.5 diyor genelde. türklerin kaç dediğini bulamadım..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Dorsia, 16 Eylül 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Rwanda.. ya da Turkce Ruanda olarak yaziliyor...
evet bi de o vardi di mi ? o da belcikalilarin serefsizligi . isleri bitti katliamin ellerine biraktilar milleti . bakiniz bu da etnik temizlik olarak geciyor hakli olarak .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
(e)-soykırım yaptınız
(t)+ee diyelim ki yaptık nolacak?
-şey yani haberiniz olsun diye dedik
+tamam susun artık yeter.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
güçlü olan konuşur.. güçlü olan soykırım vardır da der. herşey yapar..
herşey güçte bitiyor..
sanki amerikalıların kızılderili soykırımı, ingiltere'nin afrikada yaptıkları, aborjinlerin katliamı..
bunlar gizli saklı değil ki..
güçlü olan konuşuyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
anlamıyorum her gelen vatandan bir şey alıp götürüyor.1 kişi bile yok mu şunlara karşı gelecek biraz naz yapacak ve kendini dedirtecek.Gücümüz var ama yapan yok !
Bir arkadaş buraya bir resim koymuştu Birleşmiş Milletlere davetimizle ilgili.Memlekete Atatürk gibi adam lazım en azından onun kadar cesaretli.Aslında biliyoruz bir daha asla Atatürk gibi insan çıkmayacak ortaya ama en azından biraz örnek alınmalı ve yapmadığımız şu pis olayı yakamızdan temizlemeli.
Denilecek şey basit.Meğer katliam katliam diyiyorlar;
Evet katliam olmuştur.Ama biz başlatmadık.
Katliam bize yapılmıştır onlara değil [signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
[Bu mesaj DarKRideR tarafından 16 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
rakamlarla uğraşmanın manasını çözemedim ben, 600.000 ise soykırım değil ama 1.5 milyonsa soykırım mı diyeceğiz?
konudaki esas sorun Martin'in bi iki sayfa öncesinde belirttiği gibi, önceki bütün hükümetler bu sorunu bi kenara atmış, ilgilenmemişler ve yok farzetmişler. resmi tez'imiz böyle bişeyin hiç gerçekleşmediği doğrultusunda. oysa yaşanan olaylar var. inkar edilemeyecek olaylar var, bu artık belli. soykırım değil evet, tazminat şu bu zaten oldukça gülünç şeyler.
ancak, bu olay nasıl bu raddeye geldi? doğru dürüst bi politikamız, yayınımız olmadı ki bu konuda? adamların işleri güçleri propaganda yapmaktı, biz köşede sussunlar diye bekledik, şimdi de köşeye sıkıştırmaya çalışıyolar işte.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
rakam olayı küçük bir tartışmaydı hatılanmadığı için.. yoksa 1.5 olduyysa soykırımdır değil..
demek istediğim şuydu, bu kadar kişi ölmüş, hiçbirşey olmadı dersen millet sana güler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Aramizda Ermeni var mi?
Varsa onlarin ne diyeceklerini merak ediyorum.. Olayi hangi acidan yorumlayacaklar....
bu topigi okuyup da ermeni olan var mi?[signature][hline]Bal adam...
Öne çıkan mesajlar
go2hell
p.s : Dorsia al canım :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren |
Kimi Raikkonen
will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş
Slat
Kusura bakma kesin konuşmak isterdim ama kafam dağınık biraz :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş
huun
??? hangi katliam(ları) ???
o yıllarda benim bildigim bi bosnada bi de bizim doguda pkk nin vardi oyle terbiyesizlikleri .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş
wizardofoz
Sosyal ağlarda paylaş
MartinLGore
bende hatılamıyorum tam netten baktım ermeniler 1.5 diyor genelde. türklerin kaç dediğini bulamadım..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş
huun
evet bi de o vardi di mi ? o da belcikalilarin serefsizligi . isleri bitti katliamin ellerine biraktilar milleti . bakiniz bu da etnik temizlik olarak geciyor hakli olarak .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş
wizardofoz
Eger soykirim lafini kullanirlarsa, basta Fransa olmak uzere Orta Cagin Emperyalist gucleri soz yerindeyse boka batmis olacaklar...[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş
Voys
(e)-soykırım yaptınız
(t)+ee diyelim ki yaptık nolacak?
-şey yani haberiniz olsun diye dedik
+tamam susun artık yeter.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş
MartinLGore
herşey güçte bitiyor..
sanki amerikalıların kızılderili soykırımı, ingiltere'nin afrikada yaptıkları, aborjinlerin katliamı..
bunlar gizli saklı değil ki..
güçlü olan konuşuyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
Bir arkadaş buraya bir resim koymuştu Birleşmiş Milletlere davetimizle ilgili.Memlekete Atatürk gibi adam lazım en azından onun kadar cesaretli.Aslında biliyoruz bir daha asla Atatürk gibi insan çıkmayacak ortaya ama en azından biraz örnek alınmalı ve yapmadığımız şu pis olayı yakamızdan temizlemeli.
Denilecek şey basit.Meğer katliam katliam diyiyorlar;
Evet katliam olmuştur.Ama biz başlatmadık.
Katliam bize yapılmıştır onlara değil [signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
[Bu mesaj DarKRideR tarafından 16 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
sir
konudaki esas sorun Martin'in bi iki sayfa öncesinde belirttiği gibi, önceki bütün hükümetler bu sorunu bi kenara atmış, ilgilenmemişler ve yok farzetmişler. resmi tez'imiz böyle bişeyin hiç gerçekleşmediği doğrultusunda. oysa yaşanan olaylar var. inkar edilemeyecek olaylar var, bu artık belli. soykırım değil evet, tazminat şu bu zaten oldukça gülünç şeyler.
ancak, bu olay nasıl bu raddeye geldi? doğru dürüst bi politikamız, yayınımız olmadı ki bu konuda? adamların işleri güçleri propaganda yapmaktı, biz köşede sussunlar diye bekledik, şimdi de köşeye sıkıştırmaya çalışıyolar işte.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş
wizardofoz
Osmanli'nin yaptigini Turkiye'ye mal ediyorsunuz diye..
Ancak karsi tezler guclu...
1) Osmanli doneminden olan savas tazminatlarini turkiye odedi
2) 1915 li yillarda Osmanli hukumeti gibi bir kavramdan soz etmek olasi degil
3) Yabanci ulkelerde tarih dersi aldiysaniz bilirsiniz, Osmanli Imparatorlugu yerine, Ottoman Turks ya da Turkey diyorlar.. Yahu 1600 lu yilllarda Turkey, profesorle kavga ediyordum....[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş
MartinLGore
demek istediğim şuydu, bu kadar kişi ölmüş, hiçbirşey olmadı dersen millet sana güler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş
go2hell
Kimi Raikkonen
will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş
sir
Sosyal ağlarda paylaş
wizardofoz
Varsa onlarin ne diyeceklerini merak ediyorum.. Olayi hangi acidan yorumlayacaklar....
bu topigi okuyup da ermeni olan var mi?[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş