MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 viktor sorun kendi reklamını iyi yapamaman, kendini iyi ifade edememen. Kürt Ermeni vb. gibi lobiler yurtdışında çok güçlü.. Türkler bu konuda hiç birşey yapmıyor.. E doğal olarak karşı çıkan pek olmadığı için böyle oluyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: ShadowFury, 15 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Nefret Nefret Nefret Yani adamların amacı ne? Bunlar bizi katletti Türkiye bizim olsun demekmi? Yoksa sırf puştluk olsun diyemi yapıyolar? Diğer ülkelerde sırf Türkiyeye çamur atmak için kafa sallıyolar hıhı katletmişler harbiden filan diyolar sinir oluyorum Bıktım ben bu konudan yaaa bazen sinirden keşke toptan katletselermiş te bari suçlandığımıza değseymiş diyorum... nefret değil adamların ana politikaları bu.kendi ülkelerindeki çeteleşmeye batmış yönetimle bir halt yapamayacaklarını biliyorlar,bu yönden yırtabildikleri kadar yırtıyorlar.ilerisini merak ediyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sözde ermeni soykırımını savunan bi türk olmaması şaşırtıcı :D[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 "Ermeni soykırımı yoktur" diyen ermeni de yok.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yapilacak en temiz is azerbaycani savas icin kiskirtacaksin . karabag i bahane edecekler ki bm ler ermenistani isgalci olarak kabul ediyor orda . baku-ceyhanda devreye girmis mis gibi azerbaycana kim ne diyebilir bu saatten sonra . biz yapamiyoruz bari azeriler yapsin soyle kafalarina kafalarina atsin bombalari diyecem gene insanlar olecek yazik . cekilsin serefsizler kardeslerimizin topraklarindan huleyn .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bir de yurtdışında lobi yapabilkmen için orada güçlü Türklerin olması gerek. Daha dün okudum, Almanya da ki Türklerin %30'u yoksulluk içindeymiş. Yurtdışına giden Türkler genelde oranın yoksulları oluyor, siyasete girmiyor, o yüzden lobi yapamıyor.. az bi Türk kendi çabalarıyla bişi yapıyor ama pek bişi ifade etmiyor..s[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: go2hell, 15 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: sözde ermeni soykırımını savunan bi türk olmaması şaşırtıcı :D Ben bu konuyu merak edip nette bayağı bi araştırma yapmıştım. 2 görüşüde bayağı inceledim.. Şahsi fikrim ermeni soykırımı oldu demek biraz zordur Yahudi soykırımına kıyaslarsak.. Ama çok fazla zulüm olduğu kesin. Sadece tehcir değil, bunun yanında toplu katliamların olduğuna inanıyorum yaptığım araştırmalar sonucunca.. Ama dediğim gibi bir yahudi soykırımı ile kıyaslanınca hafif kalıyor.. O zaman yaşayan Ermenilerin röportajlarını okudum. Onların genelde söylediği şuydu.. Biz yıllardır Türklerle içiçe yaşıyoruz. Komşularımız Türk, çok iyide anlaşıyoruz. Halen Türklere karşı bir düşmanlığımız yok, ama o zamanki hükümete var. Yani tehciri yaşayan ermeniler diyorlar ki, Türklere düşmanlığımız yok, o zamanın hükümetine var. Ve katliamlarıda anlatıyorlar tabii.. tabii bunu okuyup katliam vardır demedim, görsellerle yazılarla desteklenmiş bir çok yazı sonucundan bu fikre sahip oldum.. ama soykırım diyemiyorum.. edit: bir çok soykırım yoktur diyen tarihçide bunu diyor ekleyeyim.. katliamlar olmuştur diyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok ben zaten sözde diyorum desteklemem imkansız , ama burda bole abidik gubidik şeyleri destekleyen insanlar varki bunuda savunurlar diye dusundum :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sanmiyorum go2hell... Sen Orhan Pamukla karistirdin herhalde Paticik alhalisini[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok var oel bi kac kisi dorsia , orhan pamuk zaten ayrı bi rezalet , ahmet altanda rezaletin daha berbatı[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 katliam yok demiyoruz zaten bizde . onlarin yaptigi serefsizliklerden sonra ne yazik ki biz de pek coklarini oldurmusuz AMMMAA ... soykırımla katliam arasinda dunyalar kadar fark var .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 katliamda yapmamısızki dikkatli araştırırsan.[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 huun soykirimin hala tam olarak ne oldugunu kimse aciklayamiyor... Genocide Convention var 4-5 madde olarak acikliyor BM ama soz bir konunun soykirim olup olmadigini irdelemeye gelince herkes sus pus...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 devletin yaptigi bir katliam degil . halk arasinda olan bir durumdan bahsediyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 soykırımın aciklamasi aslinda gayet acik . yorumu fazla siyasi sorunlar ondan cikiyor . bmlerin tanimina gore yaptiklarimizin soykırım olarak kabul edilmesi imkansiz ama 3-5 serefsiz politikaci alacaklari oylarin hayaliyle koca bir milletin tarihine leke surmekte beis gormuyorlar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla katliam dersek hala devam edio / abd - ırak mesela[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ama bence işte Türkiye'nin bu noktadan hareket etmesi lazım. Onyılalardır arşivlerini kapalı tutuyordu, yok ole bişi diyip çektirip atıyodu.. E kaynaklara bakıyosun minimum 600.000 kişi ölmüş. Çoğu tarihçinin dediği 1 milyon kişi (yanılıyosam düzeltin) Yani az bi arakm değil, koca ülke nüfusu gibi bişi.. Sen yok ole bişi dersen inanmaz sana kimse tabii.. Bana göre Türkiye, "evet o zaman katliamlar yaptık, bir çok kişi öldü zamanın şartları dolayı ile ama soykırım değildir" demesi lazım.. TC'nin bu meselede politikası hep bu sorunu bir köşeye atmak, ilgilenmemek oldu.. O zaman kimseye bişi anlatamassın tabii. Arşivlerini bile kapalı tutuyodun düne kadar.. edit: şimdi baktım 1.5 diyorlarmış. biz 600.000 diyoruz sanırsam[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Eylül 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: huun, 15 Eylül 2005 23:50 tarihinde demiş ki: katliam yok demiyoruz zaten bizde . onlarin yaptigi serefsizliklerden sonra ne yazik ki biz de pek coklarini oldurmusuz AMMMAA ... soykırımla katliam arasinda dunyalar kadar fark var . Yaşın kaç be kardeşim Kaç tane katliam gördün? Kaç kere ölü insan gördün kendi gözlerinle? Askerliğini yaptın mı? Soykırımın ne olduğuna piskolojisinin nası bişey olabileceğine dair en ufak bi fikrin var mı? Süper lan. Millet gelio cirit atıo şu oldu bu olmadı şu şudur bu budur lay lay loy lom diye. Savunmaya bak ya. Resmen şunu diorsun be; "Çok pis öldürdük ama, o kadar da öldürmedik yau!" Aferin İnsan hayatından böyle mükemmel bi uslupla bahsetmekten ötürü madalya takmak lazım. Köy kahvesine döndü burası.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 zamanında g.tleri yedi isyana, aldılar babayı oturdular aşağı. savaştı yaşanan. nitekim onlar daha fazla kayıp verdi. Ayrıca ne biz nede onlar masum değil. biz adamlara oğullarının pişmiş etini yedirmeye çalışmışız, onlar mıh çivilerini köylümüzün beynine eklemiş, hamilelerin karnını deşerek bebeklerin yerine bebeklerin babalarının başını koymuşlar falan... karşılıklı bir savaşın hesabını sormaya çalışmanın mantıksız olduğunu aklı selim herkez anlar ister ermeni ister türk... bunu mevzu etmenin tek nedeni siyaset. başka neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 martin kaynaklarımız biz actık zaten . Bunu kara kuvvetleri komutani org yaşar büyükanıt acıkladı. Ermeniler yusuf attı yemedi acamadılar. Basbas bagırmayı biliyorlar ama bol keseden atmak kolay[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Maşallah bazılarımız şimdiden kabullenmiş soykırımı.. Helal olsun..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arsivler yillardir acik . arsivler bilmem ne mudurlugune gidip basvurunu yapip istedigin seyi arastirabilirsin. istedigin derken bazi belgelere ulasabilmek icin tabii ki belli bir kariyerin olmasi lazim . bazi belgeleri de kimseye gostermemeleri dogal . yeni acilmadi arsivler yani .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: MartinLGore, 15 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ama bence işte Türkiye'nin bu noktadan hareket etmesi lazım. Onyılalardır arşivlerini kapalı tutuyordu, yok ole bişi diyip çektirip atıyodu.. E kaynaklara bakıyosun minimum 600.000 kişi ölmüş. Çoğu tarihçinin dediği 1 milyon kişi (yanılıyosam düzeltin) Yani az bi arakm değil, koca ülke nüfusu gibi bişi.. Sen yok ole bişi dersen inanmaz sana kimse tabii.. Bana göre Türkiye, "evet o zaman katliamlar yaptık, bir çok kişi öldü zamanın şartları dolayı ile ama soykırım değildir" demesi lazım.. TC'nin bu meselede politikası hep bu sorunu bir köşeye atmak, ilgilenmemek oldu.. O zaman kimseye bişi anlatamassın tabii. Arşivlerini bile kapalı tutuyodun düne kadar.. edit: maksimum 600.000 di pardon.. Martin o zaman o kadar ermeni bile yaşamıyormuş ki Türkiye de? Külliyen yalan yani.. Açtık arşivleri baktık.. Ama ermeni dölleri atıp tutmaktan daha öte ne yaptı..? Hiçbirşey..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: huun, 15 Eylül 2005 23:57 tarihinde demiş ki: arsivler yillardir acik . arsivler bilmem ne mudurlugune gidip basvurunu yapip istedigin seyi arastirabilirsin. istedigin derken bazi belgelere ulasabilmek icin tabii ki belli bir kariyerin olmasi lazim . bazi belgeleri de kimseye gostermemeleri dogal . yeni acilmadi arsivler yani . O arşivler özel biryerde saklanıyordu.. Özel olarak açıldı yani.. Birimiz gidip elimizi kolumuzu sallaya sallaya bakamazdık yani o arşivlere...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu zaten cok b.ktan bi durum en azından tepki göstermeyenler oluyosa bile en azından geçti kurtulduk tarzı bişey olmasa çok iyi olur çünkü bi anlmada bu kahpece şeyi (soykırımı )ecdadımızın yaptığını söylemiş oluyoruz. bence kişilik sahibi insanlar buna izin vermemeli[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar