Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Neverwinter Nights oyun çıkmadan once programcılar atıp tuttu şöyle olcak böyle olcak falandı filandı! Oyun Release oldu ve dimdirek eski oyunlar raflarındaki yerini aldı benim için sebepse çok basit eğer programcılar, yapımcılar fazla atıp tutmasaydı oyuna o gozle bakmazdım ve normal bir oyun gibi alır oynardım. Şimdi diyeceksiniz ki oyun zaten MultiPlay için yapılmış şahsen 1 ay onuda oynadım (arkadaş zoruyla) yine hiç bir haz alamadım sorun bende mi acaba ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 neverwinter nights'i ben de sevmedim. hatta bunun hakkında bir topic bile açmıştım. Ama fikirlerim üç şeyden sonra çok değişti. 1- Çektiğim güzel birkaç module (mesela necromancer) 2- Çapulcu ile multi 3- SoU. bence sen de bir dene. Mutlaka beğeneceksin. Hele SoU ile NWN'ı adam etmişler bayaa. İkinci ek paketini de çok güzel yapacaklar, ümitliyim.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya ben nwn yi sevmedim çünkü gruplaşma yok bg de 6 kişiydiniz bazen tartışıyordunuz bazen aşk bazen size yol gösteriyorlardı fikirlerini söyleyip öyle bi dayanışma sistemi olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 nwn dediğim gibi çok sönüktü. sou'da oyunu daha düzgün yapmışlar. eminim bir sonraki ek pakette senin dediğin olayı da koyarlar. ya da belki sen bir module yaparsın. Aslında farklı kitlelere hitap eden bir sürü module var.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Multiplayer tecrübesini etkileyen çeşitli etkenler var. Ben sana önemli birkaç tanesini söyleyeyim: 1)Module - İyi bir mod seçimi yapmanız gerekiyor. Yükleyip oynamadan önce readme dosyasını ve modla ilgili özellikleri iyice bir okuyun. Hatta isterseniz başkalarınca yapılan yorumlara da bakın. Zevkinize uygun olanları seçmeye özen gösterin. Mesela ben gereksiz yere habire karşıma yaratık çıkaran modları hiç sevmem.Aynı şekilde fazla konuşma seçeneği sunmayan, senaryosu üzerinde yeterince uğraşılmamış, fazla klişelerin kullanıldığı, vs. modlar da pek hoşuma gitmiyor. Öte yandan, oyuncuları şaşırtan gelişmelerin buldunduğu, çeşitli noktalarda yardımlaşmanın gerektiği, değişik tarzlarda puzzle veya bilmece içeren, içinde çeşitli mistik öğelerin bulunduğu ve oyuncunun kafasında oyunun devamında neler olabileceği konusunda çeşitli soru işaretleri yaratabilen tarzda modları severim. 2)Oyuncular - Beraber oynadığın oyuncuların da bunda çok katkısı var. Mesela roleplay oyunlarında çok fazla karekter dışı davranışlarda bulunan, powerplay yapan biri rahatsız edici olur. Aynı şekilde tek partili oyunlarda partiyle beraber hareket etmeyen, kendi kafasına göre takılan, yardıma ihtiyaç olduğunda yardım etmeyen veya görevleri, questleri, konuşmaları hiç okumadan hareket eden tipler oyunu can sıkıcı kılar. 3)DM - Evet, her oyunda Dm'e ihtiyaç olmayabilir ya da ihtiyaç olduğunda Dm bulunamayabilir. Ama şu bir gerçek ki, Dm oyunun çok daha zevkli olmasını sağlayabilir. Gerekirse bütün hikayeyi baştan sona değiştirebilir. Dm'in kalitesi çok önemli bir unsur. Eğer habire yaratık çıkarmaktan başka bişey yapmıyorsa hiçbirşey bekleme. Ayrıca modu oynatmaya başlamadan önce hoş olmayan süprizlerle karşılaşmamak için önce gerekli bilgileri okuması ve 1 kere tek başına oynamış olması da faydalı olabilir. Neyse, şimdilik bu kadar yeter. Dediğim gibi, yukarıdaki seçimler multiplayer oyunun kalitesini etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nwn ile gelen modül anca diablo gibi şehirden quest al, onu/bunu kes, şunu/bunu getir şeklinde oynanabiliyor. herkese hitab etme kaygısı öne çıkmış malesef. ancak denildiği gibi kaliteli bir modül bulursan oyunun çehresi komple değişiyor. ama bu modülleri nerelerde bulabileceğine dair link verilmemiş ki ben vereyim :P. http://nwvault.ign.com/Files/modules/ nwn için en geniş dosya kaynağı budur (galiba :P). modül dışında da pek çok eklenti mevcut çok güzel bir ortam. ayrıca hakpak denilen bir olay var ki seçtiğin subrace in statlarına etki etmesi, giydiğin cloak ın üstünde görünmesi, kamera açısının y ekseninde de dönebilmesi gibi çok değişik özellikler ekliyor belirtmeden geçemeyeceğim. keşke avaturk 30$ lık oyunu 70 milyona getirmeseydi de herkes orj edinebilseydi nwn ı şöyle kalite bir ortam oluşsaydı ülkemizde de :hmm:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar