_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ??? Kaç haftadır beklioz yok ortalıkta[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Çıktı ? Hatta multileri falan çevriliyor nette. Bende gördüm bilgisayarcılarda baya önce[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 thps 3 le karıştırıyosun çıkmadı daha[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Demosunu oynadım geçen aylarda. 1 gün boyunca eğlendim. Sonra anladım ki çok oynanırsa direk bayar. Sanki tam sürümünü de cd satan yerlerde görmüştüm ama emin değilim yine de.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya eminim çıktı. ben daha dün ut2003 ü alırken dahi görmüştüm rafta. Bilmiyorum ben burda duke nukem foreverıda gördüm. Belkide beta vb. dir[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 duke nukem forever çıktımı???öeeeheeh kaçııııııııııııın! dünyanın sonu geldi ehue![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben geçen sene gördüm biliyormusun duke nukem foreverı. Eminimki alpha'dan bile beterdir. Ama eminim gördüğüme. Tabi gidip almadım heh[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Hala 3ü oynuyorum can sıkıntısına bire bir valla 4 çıksada biraz kaysak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 4 çıksa pc ye planettonyhawk da yazar direk, çıkarırlar kesin, herkesin ps2 si yok sonuçta, sitede yazıyo pc ye çıkma olasılığı büyük diye de şu an başka bi projeleri var heralde hiç yeni haber yok neversofttan[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ben de pc versiyon cd'sini gördüğüme eminim. Beki emülatör falan? Alala..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar