Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tony Hawk's 4 nezaman pc ye çıkıyo???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çıktı ? Hatta multileri falan çevriliyor nette. Bende gördüm bilgisayarcılarda baya önce[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
Demosunu oynadım geçen aylarda. 1 gün boyunca eğlendim. Sonra anladım ki çok oynanırsa direk bayar.

Sanki tam sürümünü de cd satan yerlerde görmüştüm ama emin değilim yine de.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
ya eminim çıktı. ben daha dün ut2003 ü alırken dahi görmüştüm rafta. Bilmiyorum ben burda duke nukem foreverıda gördüm. Belkide beta vb. dir[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
ben geçen sene gördüm biliyormusun duke nukem foreverı. Eminimki alpha'dan bile beterdir. Ama eminim gördüğüme. Tabi gidip almadım heh[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hala 3ü oynuyorum can sıkıntısına bire bir valla 4 çıksada biraz kaysak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
4 çıksa pc ye planettonyhawk da yazar direk, çıkarırlar kesin, herkesin ps2 si yok sonuçta, sitede yazıyo pc ye çıkma olasılığı büyük diye de şu an başka bi projeleri var heralde hiç yeni haber yok neversofttan[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
  • Yeni Oluştur...