Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gothic, 20 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bizim okuldada olmaz hatta imkansız denicek yerde karşıyaka egitim binası karşımızda arada 10 metre var ayrıca karşıyaakanın en elit mekanındayım yani affedersiniz alt tabakadan kimse yok ama neden neden nedne abi ben karşıyaka anadolu lisesindeydim elit insanlar vardı senin değiminle..okulda bi adamı hortumla dövüp gözünü çıkardılar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Mantar, 20 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 20 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bizim okuldada olmaz hatta imkansız denicek yerde karşıyaka egitim binası karşımızda arada 10 metre var ayrıca karşıyaakanın en elit mekanındayım yani affedersiniz alt tabakadan kimse yok ama neden neden nedne şimdi saçmaladın. alt tabaka dediğin nedir? gördüğüm kadarıyla insanların saçma sapan yaka paça kavga ettiği, olayların hastanede bitecek derecede vahim olduğu, öğrencilerin - en azından birinin - bıçak taşıdığı bir okul seninki. daha altta bişey göremiyorum ben. +1[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 geçmiş olsun uzuldum.. saldırgan şahıs hakkında işlem yapıldı mı polis filan cagrıldı mı[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaşına geçmiş olsun her ne kadar kavganın neden çıktığını bilmesem de ( yani kankam diyosun belki de objektif değilsindir ) yine de bıçak taşıyan o hayvanı örgün eğitimden uzaklaştırmak lazım bence *!Sallandırcan bunlardan 3 - 5 tanesini meydanda bak bakam bi daha yapabiliyolar mı?*[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bıçaklayan çocuğun yaşı kaç? ayrıyetten mahkeme,disiplin falan..hayatına ciddi bi darbe aldı çocuk..anlık sinirle bide okul önü gazıyla böyle saçma sapan işlere kalkıp hayatlarını mahvediyolar..yazık..geçmiş olsun.[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 akıllanmaz ki bunlar, hayvan gelmiş hayvan gider bunlar... okul hayatı bitse bile gidip başkalarının başına bela oluyor bunlar. arkadaşın en yakın zamanda toparlar inşallah,,,
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Karşı tarafın nedeninide bilmek gerekiyor. kavga neden çıktı? herkesin gösü önünde adam bıcaklamak modamı oldu acaba.. edepsizleştirmişler cık cık çek biyere öle sapla allala[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ısterse yanında emnıyet mudurlugu olsun.bızım okulada her cuma cıkısta ekıp gelıyodu, her cuma kavga edılıyodu.eger kavga edılıcekse polıs bıle onleyemiyo.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: fastreload, 20 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun gidin şikayet edin mahkemeye kadar gidin onlarla uğraşssın ibne Bencede ibne.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geçmiş olsun bombacı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
vktk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 YA İNANMIYORUM YA İNANMIYORUM ADAM BUGUN OKULA GELMİŞ GÜLÜYO EGLENİYO BU NASIL BİR SİSTEMDİR YAA BİR MÜDÜR GELİR SORAR BİR POLİS ALIR GÖTÜRÜ YOK HİÇ BİŞİEY ÇİVİ ÇIKMIŞ İYİCENE[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Mike, 21 Eylül 2005 05:06 tarihinde demiş ki: Karşı tarafın nedeninide bilmek gerekiyor. kavga neden çıktı? herkesin gösü önünde adam bıcaklamak modamı oldu acaba.. edepsizleştirmişler cık cık çek biyere öle sapla allala bıçaklamanın ne gibi haklı bir açıklaması olabilir?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
arina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Gothic, 21 Eylül 2005 13:46 tarihinde demiş ki: YA İNANMIYORUM YA İNANMIYORUM ADAM BUGUN OKULA GELMİŞ GÜLÜYO EGLENİYO BU NASIL BİR SİSTEMDİR YAA BİR MÜDÜR GELİR SORAR BİR POLİS ALIR GÖTÜRÜ YOK HİÇ BİŞİEY ÇİVİ ÇIKMIŞ İYİCENE yaralanan çocuğun ailesi şikayet falan etmemişmi bunu.nasıl gelebilirki öyle rahat rahat..ayrıca bu olaydan sonra çevresinde hala insanlar varmı????[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Gothic, 20 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bizim okuldada olmaz hatta imkansız denicek yerde karşıyaka egitim binası karşımızda arada 10 metre var ayrıca karşıyaakanın en elit mekanındayım yani affedersiniz alt tabakadan kimse yok ama neden neden nedne Sabanci Universitesi'nde okuyorum. 3 sene önce, sadece ögrenim ücreti olarak 19.5 bin YTL veren bir adam partide kavga ettigi kisiye pompali cekti. Bunun tabakayla alakasi yok[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pompalı üst tabaka silahı ama. :P adam nasıl geri dönmüş okula onu anlamadım ben , ilginç.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bide gülüyolardı yaaa bu arada pompalı üst tabakadır dogru :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oha bi dakka..bıçağı anladım, cebinde falan taşırsın ve "çekersin" yani çekip çıkarırsın da..pompalı'yı nerende taşıyıp, nası çekiyosun? sustalı mı bu ya?terminatör mübarek..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :) komediydi walla[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Darkblade, 21 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Bıçaklayan çocuğun yaşı kaç? ayrıyetten mahkeme,disiplin falan..hayatına ciddi bi darbe aldı çocuk..anlık sinirle bide okul önü gazıyla böyle saçma sapan işlere kalkıp hayatlarını mahvediyolar..yazık..geçmiş olsun. Lol sen hangi ülkede yaşıyorsun? Hayatına ciddi bir darbe falan aldığı yok.. Sadece tatlı bir anı olarak kalır hayatında en fazla.. Bizim arkadaşı kıçından bıçaklamışlardı.. Polis elemanı götürdü, herif 2 saat sonra geri geldi gene sataşmaya başladı.. Burası Türkiye.. İşinizi polise bırakırsanız bir b.k yiyemiyorsunuz malesef..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ne alaka ya saçmalama. sen peşini bırakmazsan onlarda bırakmıo. Ama bacaktan bıcaklanması nedeniyle belki bişi olmaz. belden yukarsı filan olsa sürünürdü[signature][hline]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: [b]Slat, 21 Eylül 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Burası Türkiye.. İşinizi polise bırakırsanız bir b.k yiyemiyorsunuz malesef.. Kan davaları bu yüzden çıkıyo işte.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Slat, 21 Eylül 2005 19:57 tarihinde demiş ki: said: Darkblade, 21 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Bıçaklayan çocuğun yaşı kaç? ayrıyetten mahkeme,disiplin falan..hayatına ciddi bi darbe aldı çocuk..anlık sinirle bide okul önü gazıyla böyle saçma sapan işlere kalkıp hayatlarını mahvediyolar..yazık..geçmiş olsun. Lol sen hangi ülkede yaşıyorsun? Hayatına ciddi bir darbe falan aldığı yok.. Sadece tatlı bir anı olarak kalır hayatında en fazla.. Bizim arkadaşı kıçından bıçaklamışlardı.. Polis elemanı götürdü, herif 2 saat sonra geri geldi gene sataşmaya başladı.. Burası Türkiye.. İşinizi polise bırakırsanız bir b.k yiyemiyorsunuz malesef.. senin tatlı bir anını yiyim ben emi dedigin lafa baq ya[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim de bi arkadaşım bıçaklanmıştı, pek tatlı olmuyomuş doğrusu. ama bıçaklayanı da polis bi güzel tatlandırmış.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Öne çıkan mesajlar