tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaslar bilgisayarıma C surucusune format attım .. wow D surucusundeydi.. bilgisayarın sistemini yeniden kurdugumda simdi oyuna girmiyor.. oyunun install CD leri de su an elimde yok.. oyunu tekrar install etmeden sorunu cozmemin bi imkanı varmı ? oyuna giremiorum surekli wow.exe hatası veriyo ve oyun acılmıo...[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 windows c de ise elbette hata verir cd siz duzeltemezsin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 peki D ye de bi tane windows kursam? yada birisi bana reg editten duzeltmeyi tarif etse satırları buraya copy paste etse duzelirmi acaba?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion [Bu mesaj tsaniakas tarafından 22 Eylül 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Online kimsecikler yokmu :([signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 En güzeli bi reinstall yap , yedekle interface i bilmemneyi , mis gibi[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 reg keyleri vs bulmak lazim ki cok zor bence sen cd bul[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 wow oynamak için registriye ihtiyacın yok. wow forumlarında technical kısımlarına bak. benzer bir sorun yaşanmışsa yazmışlardır. hatayı tam olarka yazsaydın daha iyi olurdu. hiç olmadı repair programı var onu çekmeyi dene.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sorunun olusma sebebini yazdım. Bilgisayara format atıp XP yi yeniden kurduktan sonra wow calısmamaya basladı.. (wow diger surucude kurulu) Regedit le bi ilgisi olmalı diye dusunuyorum cunku UO yu aynı sekilde Regeditten degisiklik yaparak tekrar calıstırabiliosun formattan sonra..[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şunu dene bir bakalım: *** Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlizzard EntertainmentWorld of Warcraft] "UninstallPath"="C:Program FilesCommon FilesBlizzard EntertainmentWorld of WarcraftUninstall.exe" "InstallPath"="D:World of Warcraft" "GamePath"="D:World of WarcraftWoW.exe" *** yukardakileri (yıldızların arasındakileri) c/p yapıp bir text dosyası oluştur ve adını wow.reg yap. kaydettikten sonra çift tıkla ya da sağ tıklayıp merge de. edit: birkaç başka anahtar daha var ama bununla belki olur. [signature][hline]Indeed! [Bu mesaj SideWinder tarafından 22 Eylül 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Jaan, 22 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki: wow oynamak için registriye ihtiyacın yok. olmaz mi. reg'e elli tane sey atiyor wow, diger oyunlar gibi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben bilgisayarıma hiç wow kurmadım. Başak arkadaştan direk copy yaptım. ve hala o wowla oynuyorum ki arada format filanda attım. Registry kısmını exe çalışınca otomatik dolduruyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Wendigo, 22 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: said: Jaan, 22 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki: wow oynamak için registriye ihtiyacın yok. olmaz mi. reg'e elli tane sey atiyor wow, diger oyunlar gibi peki ben nasıl wow u yeni kurulmuş bir xp ye arakdaştan aldığım wow klasörünü atarak çalıştırabiliyorum?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 DirectX 9.0c yi kurdun mu?[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 22 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar