Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow.exe hatası .. kafayı yicem...

tsaniakas

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bilgisayarıma C surucusune format attım .. wow D surucusundeydi.. bilgisayarın sistemini yeniden kurdugumda simdi oyuna girmiyor.. oyunun install CD leri de su an elimde yok.. oyunu tekrar install etmeden sorunu cozmemin bi imkanı varmı ? oyuna giremiorum surekli wow.exe hatası veriyo ve oyun acılmıo...[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 40 Undead Priest
EU - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

peki D ye de bi tane windows kursam? yada birisi bana reg editten duzeltmeyi tarif etse satırları buraya copy paste etse duzelirmi acaba?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 40 Undead Priest
EU - Burning Legion

[Bu mesaj tsaniakas tarafından 22 Eylül 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow oynamak için registriye ihtiyacın yok. wow forumlarında technical kısımlarına bak. benzer bir sorun yaşanmışsa yazmışlardır. hatayı tam olarka yazsaydın daha iyi olurdu. hiç olmadı repair programı var onu çekmeyi dene.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun olusma sebebini yazdım.

Bilgisayara format atıp XP yi yeniden kurduktan sonra wow calısmamaya basladı.. (wow diger surucude kurulu)

Regedit le bi ilgisi olmalı diye dusunuyorum cunku UO yu aynı sekilde Regeditten degisiklik yaparak tekrar calıstırabiliosun formattan sonra..[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 40 Undead Priest
EU - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

şunu dene bir bakalım:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlizzard EntertainmentWorld of Warcraft]
"UninstallPath"="C:Program FilesCommon FilesBlizzard EntertainmentWorld of WarcraftUninstall.exe"
"InstallPath"="D:World of Warcraft"
"GamePath"="D:World of WarcraftWoW.exe"

yukardakileri (yıldızların arasındakileri) c/p yapıp bir text dosyası oluştur ve adını wow.reg yap. kaydettikten sonra çift tıkla ya da sağ tıklayıp merge de.

edit: birkaç başka anahtar daha var ama bununla belki olur.

[signature][hline]Indeed!

[Bu mesaj SideWinder tarafından 22 Eylül 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilgisayarıma hiç wow kurmadım. Başak arkadaştan direk copy yaptım. ve hala o wowla oynuyorum ki arada format filanda attım. Registry kısmını exe çalışınca otomatik dolduruyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 22 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
said:
Jaan, 22 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
wow oynamak için registriye ihtiyacın yok.

olmaz mi.
reg'e elli tane sey atiyor wow, diger oyunlar gibi

peki ben nasıl wow u yeni kurulmuş bir xp ye arakdaştan aldığım wow klasörünü atarak çalıştırabiliyorum?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...