Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAW ne hale gelmiş böyle ?

ReBeL

Öne çıkan mesajlar

1 haftadır soldatin yeni versiyonuna alışmaya çalışıyorum. istisnasiz aldigim side arm LAW 1-2 saniye geç atar hale gelmiş. ön yargısız 1 haftadır oynamaya ugrasıyorum ama yok. rezil olmus silah. zaten parabolik atisla uzaga vurmak zordu ancak yakın mesafeden kesin atışlar yapiliyordu simdi basili tutup atana kadar 2 saniyede yakından kimse yaşatmıyor seni .
ancak vazgecmicem. kac senedir LAW dan baska silah almadim almicam. yaptıkları ayıp ama isyan ediyorum su an :([signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de bu oyuna başladığımdan beri ne pıçak ne socom sadece L.A.W. alırdım.ben de biraz üzüldüm ama sonrada bi baktım ki daha eğlenceli oluyor.yani daha zorlaştıkça kendinizi adapte etmeye çalışıyosunuz,o bir iki saniye için hedefi adamın gideceği yeri hesaplayarak tutmanız gerekiyor falan derken ilginç bir hale geliyor kullanımı.eğlenceli yani.damage'ına dokunmadıkları sürece rakiplerin aşırı derecede tırstığı bir silah olmaya devam edecektir.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

LAW dan bahsediyoruz ya borumu(evet, teknik olarak boru ama o anlamda sormadım)

varsın 2 sn geç atsın.Zaten çok güçlü bir silah(ayrıca sanırım explosion damagelerini arttırdıkları için delayı uzatmışlar.Eskiden böyle birkaç cm uzakta patlayınca ölmüodun şimdi öyle durumlarda bile paramparça ediyo)
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon fakat 1.2.1 'deki gibi kaldır çek nişan hop ateş oh kill geldi yok.Burda biraz tahmin/teknik konuşuyor. Law'ı kullanma becerisi istemiyordu 1.2.1 'de. 1.3'te LAW'cıyım diyen daha iyi kullanır ve daha işlev bir durumda.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
1.3 de 2 konu üzerinde yoğunlaşılmış.

1. si oyun biraz daha gerçeğe uygun hale getirilmiş:
Law daki bekleme, Flamethower ın süresi bitince kaybolmaması, taramalılara gelen tepme özelliği falan gibi.

2. olarakta silahlar arasındaki uçurum azaltılmış:
Spas ın daha uzağa ve daha güçlü atması, ruger ın daha yavaş dolması, mp5 in daha fazla hasar vermesi gibi.

Sonuçta dünya artık 1.3 oynuyor ve bizim de en kısa sürede alışmamız ve kendimizi yeniliklere adapte etmemiz lazım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...