wEll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 unutuyorum galiba kadıkoyde modada saatlerce ayaklarımız ağrıyana kadar yürümelerimizi... oturup saatlerce kurduğumuz düşleri... bana sarılıp gözlerinle seni seviyorum deyişini... unutuyorum galiba öpüşünü... bana ne oluyor... unutuyorum galiba unuttuğumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 zaten unutmak iyidir ama unuttuğunu farketmek trajiktir...[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: wEll, 18 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: bana ne oluyor... unutuyorum galiba unuttuğumu... burası cok iyi olmus ya...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 unutmak ne zor bir kelime hele birde sevdanın yükü üzerindeyse...[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 unutuyorsan ...önemsiz...dir![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 unutmak iyidir, yeni anılar için zihinde yer açar. ömrü uzatır. kan dolaşımını hızlandırır, tansiyonu düzeltir, vs.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ayv arkadaslar anlamadınız galiba.adam unutamamıs...sonundaki cunle o yuzden cok guzel dedim..unuttugumu unutuyorum cumlesi..bence hepimizin yasadıgı sey.yani hepimiz herkese unuttk deriz hatta kendimizi bile kandırırız ama bi gece yine birden aklına gelir...yine baslarsın dusunmeye sonra kendini kandırırsın aman ohh iyiki ayrılmısım simdi rahatım vs..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluenight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet benide sonu etkiledi gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bide ben unutabilsem kaşke..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 edebiyat mıydı BBcodların arasında sıkışmış olan? yoksa ilişkilerin bir tanımııydı yazılan? yani ben anlamadım ansıl yani bu?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bende unutmayı bi öğrenebilsem![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutmadan yaşınılamaz...zaten yaşamıyorumki[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: twistedemo, 19 Eylül 2005 13:16 tarihinde demiş ki: unutuyorsan ...önemsiz...dir! Önemsiz falan değişldir...Herşey zmn içinde unutulur birşekilde... Unutulmadan yaşam olmaz gerçekten...sonsuza kdr acı çekersin,bu yüzdne unutmak iidir...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 unutamıyorum arkadaslar...unutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar