Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uluslararası halter federasyonu turk halter federasyonunun butun faaliyetlerini geçici olarak askıya aldı. Sebebini bilen var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya evet bende okudum az once. musabaka dısında yapılan doping kontrolunde kural ihlali yapıldı diye almıslar boyle bi yasak. sanırım o isin son asamasıydı. son zamanlarda hem erkek hem bayan halter milli takımında doping olayları gundeme gelmisti. sanırım onların baya etkisi var. ama yazık ya. bu halter federasyonu baskani zaten bi ise yaramiyodu. anında istifa edip defolması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Federasyon başkanı "istifaya gerek yok" diye açıklama yapmış. Yuh be daha ne olacak istifaya gerek olabilecek yaw?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Valla iyi olmu$ diyebilirim. Akıllı olsalardı,i$lerini iyi yapsalardı,kontrollere gidip gelselerdi,doping almasalardı onlarda yasak getirmezdi. Duygusal olmanın bi manası yok.! Adamlar haklı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Haksız demedimki zaten sadece sebebini merak ettim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yaw artık her sporda dopingi felan yakalıolar direk nie insanlar hala kullanmaya çalışırki aptallıktan öteye gitmeyen bişe[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Absolut, 22 Eylül 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Haksız demedimki zaten sadece sebebini merak ettim. Bende sen haksız dedin demedim :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar