Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Univ A.K. Kampanyasi

Dela

Öne çıkan mesajlar

konuyla alakasız olur mu bilmem ama hum dersiyle ilgili. ben de daü de okuyorum. alalh için eğitimine denecek yok. fakaaat; bazı dersler var ki adamı çileden çıkartıyo. misal geed. yani genel külştür dersi. iki haftada bir aldığınız dersin kavramı değişiyo. misal iki hafta fizik, iki hafta sosyoloji iki hafta kıl yün. bir de spike diye bişi var dayattıkları. spike, okulda düzenlenen seminerlere gitme zorunluluğu. size bir spike kartı veriyorlar. bunda sekiz tane damga yeri var. sekiz atraksiyon a katılığ bunları damgalattırmalısınız. kalma yok ama yapmazsanız bi sonraki dönem 16 oluyor sonra 24 ve de bunları tamamlamadan mezun olamıyorsunuz. bi de bu sene türkçe koydular ne alakaysa bütrün bölümleri ingilizece olan okula ki çoğu kişinin ortalamayı düşürdü. gösterdikleri türkçe de lise türkçesi. saçma sapan şeyler. ama yine de a.k. masın daü den severim üniversitemi.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe sabah 9 da uyanamadım 11 de kalktım. sonra tesadüfen keşfettiğim bi adresten (dün gece add drop ekranını açık bırakmıştım bi de login ekranını) sıra beklemeden cork cork cork cork giriodum. hem de kayıt kapalı iken bile :d mesela ben tüm derslerimi 11.09 da kaydettim hiç sorun yaşamadım. ama ondan sonra bu şerefsizler bu adresteki açığı kapadı ve kmse giremedi o saat bu saattir başkaları için ter akıtıorum bulacam diye :d

sbnc a ke
i.t. a se
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Dışardan alabiliyodun geçen seneye kadar. Ben okula dava açınca onu da kaldırdılar heh. Dava demişken o da ikinci yılına giricek yakında ama hala bi gelişme yok.

Bak işin öğretim kısmına girmiyorum bile, sadece öğrenci işleri ve sekreterliğin angutluğundan bahsediyorum. Okulunuzu sevin, bütün kafalar kouya girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...