Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4500 ile kopya çekmek?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Aha bulamadı tavuk yumurta olayını mesaj attı bulamadım die. Anasını ağlatcam şimdi Smsbomberla. Bu servis yarın kapanır arkadaşlar :)

Bi kere uo oynamışız ya nereye girsek bi bug bulup sömürcez. Lanet oyun her yönüyle kötü kardeşim. Ne biçim alışkanlıklar edindirdi bana böyle. :)[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Servis kapsamındaki konular:

Turkcell Servisleri (Operatör, Shubuo, Taşıyıcı ve Kurumsal dahil)
Adres/Telefon Bilgileri (Kurumlar)
Finansal veriler
Şans Oyunları
Seyahat/tur programları,
Bilet (konser/parti/tiyatro/sinema/....)
TV/Radyo programları
Hava & yol durumu
İstatistik (spor,..)
Dönemsel (ÖSS, üniversite kayıtları, fuarlar, ..)
Diğer Operatör Bilgileri
TurkcellCepteCevap servisi sağlık, psikoloji, din, politika konularındaki kişisel soru ve sorunlarınızı yanıtlayamaz.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 22 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Aha bulamadı tavuk yumurta olayını mesaj attı bulamadım die. Anasını ağlatcam şimdi Smsbomberla. Bu servis yarın kapanır arkadaşlar :)

Bi kere uo oynamışız ya nereye girsek bi bug bulup sömürcez. Lanet oyun her yönüyle kötü kardeşim. Ne biçim alışkanlıklar edindirdi bana böyle. :)

maille gelen bilmeceleri forwardla, daha cabuk gocertirsin.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 22 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Kız-Dave weckle'ın play along albumunu dinledinmi

"Dave Weckl" =)
(Valla sana denk düştü, gözüme çarptı öyle)

Bir de coşmamak lazım, birisi gidip "hacım bu g noktasının koordinatları nedir?" der, Turkcell'dekiler toptan tası tarağı toplayıp "türksünüz dimi?" diye mesaj atıp çeker gider alimallah...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 22 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
said:
Xaero, 22 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:

Bi kere uo oynamışız ya nereye girsek bi bug bulup sömürcez. Lanet oyun her yönüyle kötü kardeşim. Ne biçim alışkanlıklar edindirdi bana böyle. :)

maille gelen bilmeceleri forwardla, daha cabuk gocertirsin.

Ne o bişeyler zoruna mı gitti giren çıkan bişey var galiba.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha işime yaradı bi yerlere gidecektim en hızlı ve güvenli nasıl giderim dedim cevabını verdiler alta da not düşmüşler Bu sadece öneridir başka nasıl yardım edebilirim diye.. helal olsun bence[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...