Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4500 ile kopya çekmek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abuser olup cıktınız başımıza=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 22 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
SınavdaYardımcıKopyaCell...Çaktırmayın Yeter..Turkcell'in Genclere Yenı Hizmeti...

:)[signature][hline]Herseye ragmen! =))
Mesaj tarihi:
said:
Servis kapsamındaki konular:

Turkcell Servisleri (Operatör, Shubuo, Taşıyıcı ve Kurumsal dahil)
Adres/Telefon Bilgileri (Kurumlar)
Finansal veriler
Şans Oyunları
Seyahat/tur programları,
Bilet (konser/parti/tiyatro/sinema/....)
TV/Radyo programları
Hava & yol durumu
İstatistik (spor,..)
Dönemsel (ÖSS, üniversite kayıtları, fuarlar, ..)
Diğer Operatör Bilgileri
TurkcellCepteCevap servisi sağlık, psikoloji, din, politika konularındaki kişisel soru ve sorunlarınızı yanıtlayamaz.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
Xaero, 22 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Aha bulamadı tavuk yumurta olayını mesaj attı bulamadım die. Anasını ağlatcam şimdi Smsbomberla. Bu servis yarın kapanır arkadaşlar :)

Bi kere uo oynamışız ya nereye girsek bi bug bulup sömürcez. Lanet oyun her yönüyle kötü kardeşim. Ne biçim alışkanlıklar edindirdi bana böyle. :)

maille gelen bilmeceleri forwardla, daha cabuk gocertirsin.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Mesaj tarihi:
öeh abso.. =P

-benim saçlarda kepek var elidorun kepek önleyicisini kullanıyom ama oda tuzlu şöle 1 kiloluk kepek önleyici bir şampuan varmıdır bütçeye uygun?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
aveadan atsak kullanabılırmüyüz bunu ? :)
eger ingilizce de işe yarıyosa kelimelerin karşılıklarını verıyosa trcell e gececz yıne :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
Yeni konulardaki yeni psler

Karaoğlan hanginiz?

PS: hem burda hem 4500 den arama yaptım ama bulamadım.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 22 Eylül 2005 04:21 tarihinde demiş ki:
karamurat benim oglanını bılmıyorum

Keloğlanla, Karamuratın diğer kankası diğe çevirim kazı yanmasın.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 22 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Kız-Dave weckle'ın play along albumunu dinledinmi

"Dave Weckl" =)
(Valla sana denk düştü, gözüme çarptı öyle)

Bir de coşmamak lazım, birisi gidip "hacım bu g noktasının koordinatları nedir?" der, Turkcell'dekiler toptan tası tarağı toplayıp "türksünüz dimi?" diye mesaj atıp çeker gider alimallah...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 22 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
said:
Xaero, 22 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Aha bulamadı tavuk yumurta olayını mesaj attı bulamadım die. Anasını ağlatcam şimdi Smsbomberla. Bu servis yarın kapanır arkadaşlar :)

Bi kere uo oynamışız ya nereye girsek bi bug bulup sömürcez. Lanet oyun her yönüyle kötü kardeşim. Ne biçim alışkanlıklar edindirdi bana böyle. :)

maille gelen bilmeceleri forwardla, daha cabuk gocertirsin.

Ne o bişeyler zoruna mı gitti giren çıkan bişey var galiba.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
vallaha işime yaradı bi yerlere gidecektim en hızlı ve güvenli nasıl giderim dedim cevabını verdiler alta da not düşmüşler Bu sadece öneridir başka nasıl yardım edebilirim diye.. helal olsun bence[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Adamların bence esas kar olayı bazılarımızın bu soru cevap olayını abuse denemesinden kaynaklanıyor. Yani salak ve cavabı olmayan sorular muhtemelen direk 1 kontur olarak size giriyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
asl? ye cevap geldi:

Merhaba, mesajınızı tam net olarak anlayamadım,lütfen mesajınızı tekrar açıklayıcı şekilde gönderebilirmisiniz? Bu mesaj ücresitsizdir..

acaba age/sex/location? olarak atsam mı tekrar lol
  • Yeni Oluştur...