kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben simdi motosiklet ehliyeti aldim diyelim otomobil ehliyeti alamazmiyim lo ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 alırsın hatta tır ehliyeti de alırsın çalışırsan senin de olur:D[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 desenize vapur kullanıyozmu peki ? ha çok biliyonuz dimi adamı dellendiriyonuz :D[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 şaka lol :) oke o zaman tır ehliyeti alıcaz mecburen :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 A: Motor B: Otomobil,Kamyonet, Traktör C: Kamyon + B D: Çekici (TIR) + C E: Otobüs + D Sen otobüs al ama yaş sınırı 22. Ve çok kasış ortalama 90-95 lazım her dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bence sen ehliyet alma onun yerine yanına bol para al :D[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: kermit_frog, 20 July 2003 15:13 tarihinde demiş ki: şaka lol :) oke o zaman tır ehliyeti alıcaz mecburen :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Tır ehliyeti yok yalnız :) Bir de hangi ehliyeti alırsan al istersen çekici kullan a sınıfı almadıktan sonra (adam gibi motosiklet istiyorsan a2) o dediklerini kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yok ben bu bas bas bağıran motorlar varya ondan alıcam geçen gün uyuz olumda gecenin köründe kalkıcam bağıttırıam millet görsün nasıl oluyomuş bi kurbağayı rahatsız etmek bakalım[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bu kurbağa diil be kaplan be!!!!!:lol:[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben de araba ehliyeti alacam bıktım otobüslerde sürünmekten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Prawler, 22 July 2003 11:16 tarihinde demiş ki: ben de araba ehliyeti alacam bıktım otobüslerde sürünmekten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi 30 milyar civarına arabada alıcan demi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hayır Lada Samara :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar