Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gozle gorulur bi yavaslama var sanki sizde durum nedir ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 izmirden evet :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gözle görülürden fazla var paticik bile açılmıyor[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ewet ya paticik çok yavaşladı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: fastreload, 21 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki: gözle görülürden fazla var paticik bile açılmıyor evet ben ayaklarımla bile farkedebiliyorum :D. hağyıııır bu ben olamaaam[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kesinlikle![signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet yaf pm en hızlı bölüm olmasına rahmen 1dk da anca gidiyor O__o[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende de var aşırı derecede[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kuzenim telekomda çalı$ıyor. 10gündür bir sorun varmı$..[signature][hline]g3nksquad lütfen
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ilginçtir hiç böyle sorun yaşamayan bende bile bugün bi yavaşlık söz konusu..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 siteler yavaş açılıyor ama torrentlar güzel çalışıyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 iyide niye böle hayret bişey[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 deprem oalcak..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Eamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kabloda çok kötü bu aralar.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 türkiyenin durumu da kötü söylemeden edemedim[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende o saatlerde de bi problem yoktu hala yok =d
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kablonettede bir yavaslama sozkonusu 2 gundur.[signature][hline]Who can explain?
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lem buldunuzda buluyorsunuz. biz paramızla bile alamıyoruz adsl yi. port yohmuş.. enterasan ya.. :hrr:[signature][hline]http://www.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hala var sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar