Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Biri download için link verdiğinde direk rapidshare.de diye bir siteye yönleniyor download yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim acaba.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o biri sana rapidshare.de adlı siteye upload edilmiş bir dosyanın linkini veriyodur da ondan oluyodur herelde.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hepsinde olmuyor çoğunda oluyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 orda en altta "free" ye bascaksın sonra yonlendirdiği sayfada en altta gerisayımın bitmesini bekliyip download a basıcaksın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 site açılınca aşağıda free var ona basıp bekliyeceksin 30 saniye.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o linklerden birini ver bakalım bir de biz deneyelim.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bnde 10 dakika once orendim bunu :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi premium üye olan cok var mıdır acep niye insan para verir ki[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 herşeyi rapid e yüklemeye başladi insanlar.. ayda 4 euro paypal çalissa verebilirdim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: OkuzumTruck, 04 Ağustos 2005 09:51 tarihinde demiş ki: abi premium üye olan cok var mıdır acep niye insan para verir ki premium üyeler var ve gerçekten çok işe yarıyor. free üyeliklerde saat içersinde download limitinden tut yükleyeceğin dosya boyutuna kadar bekleme var. vs vs.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Evet bende premium üyeyim ve 10gb aldım arada upload yaptıkca bedava download olayıda veriyo bölece 10gb zamanla 20 falanda oluyo hem cok karlı herkez oraya upload yapıyo nerdeyse :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 04:11 tarihinde demiş ki: orda en altta "free" ye bascaksın sonra yonlendirdiği sayfada en altta gerisayımın bitmesini bekliyip download a basıcaksın [signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 rapidshare icinde arama yapmayi bulamadim ben ya,kor muyum neyim?upload edilmis bi dosyanin linkini biri verince indiriorm ama,o linke kendim ulasmak istersem nasi arama yapicam rapid de ?[signature][hline]
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehe premium üye olmak gibisi yok walla bekleme yok limit yok :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 ay icin 14 euro da cok ya,disconnect/reconnect yapioz modeme de elimiz mi yoruluyo =) ne vercem 14 kaadi
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sağda solda premium şifresi bulabilirsiniz ayrıca =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oha kim verir şifresini[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kimse şifre vermez, şifre alırlar.. Ben Premium Üyelik'i sabote etmek ve illegal yoldan premium üyelik edindiğim için (göööööyaa) Rapidden banlıyım. Oysa hiç birini yapmadım ;)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 15 Ağustos 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
http Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you. Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us ben ingilisceden çakmamda bu banlandın demekmi oluo _?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" [Bu mesaj http tarafından 22 Eylül 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar