Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare.de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri download için link verdiğinde direk rapidshare.de diye bir siteye yönleniyor download yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim acaba.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Hepsinde olmuyor çoğunda oluyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
orda en altta "free" ye bascaksın sonra yonlendirdiği sayfada en altta gerisayımın bitmesini bekliyip download a basıcaksın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bnde 10 dakika once orendim bunu :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
abi premium üye olan cok var mıdır acep niye insan para verir ki[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Mesaj tarihi:
said:
OkuzumTruck, 04 Ağustos 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
abi premium üye olan cok var mıdır acep niye insan para verir ki

premium üyeler var ve gerçekten çok işe yarıyor.
free üyeliklerde saat içersinde download limitinden tut yükleyeceğin dosya boyutuna kadar bekleme var.
vs vs.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Mesaj tarihi:
Evet bende premium üyeyim ve 10gb aldım arada upload yaptıkca bedava download olayıda veriyo bölece 10gb zamanla 20 falanda oluyo hem cok karlı herkez oraya upload yapıyo nerdeyse :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
orda en altta "free" ye bascaksın sonra yonlendirdiği sayfada en altta gerisayımın bitmesini bekliyip download a basıcaksın
[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
rapidshare icinde arama yapmayi bulamadim ben ya,kor muyum neyim?upload edilmis bi dosyanin linkini biri verince indiriorm ama,o linke kendim ulasmak istersem nasi arama yapicam rapid de ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ehe premium üye olmak gibisi yok walla bekleme yok limit yok :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Kimse şifre vermez, şifre alırlar..

Ben Premium Üyelik'i sabote etmek ve illegal yoldan premium üyelik edindiğim için (göööööyaa) Rapidden banlıyım.

Oysa hiç birini yapmadım ;)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj Jabba tarafından 15 Ağustos 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.
Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us

ben ingilisceden çakmamda bu banlandın demekmi oluo _?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"

[Bu mesaj http tarafından 22 Eylül 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...