Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP-RP Realm'ların Durumu

Qui

Öne çıkan mesajlar

...içler acısı :)

İnsanlar inadınamı yapıyor, PvPRP ne demek onu bilmediğinden mi yapıyor bilemiyorum ama lvl 20> alanlar daki general chat'i hayretle izliyorsunuz.

Mesela bizden iki dümbelek;

Üstüne üstlük in-game konuşmaya çalışanlarlada itina ile dalga geçiliyor.

Çok da şaşırmadım aslında. Böyle bir saçmalığı bekliyordum. En güzeli, RP için eski RP realm'larda karakter açmak yada 1-2 ay kadar insanların kudurukluğunun geçmesini beklemek..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]

Sosyal ağlarda paylaş

Defias'ta horde, Venture'da ally şeklinde düşünüyorum ama şimdilik sadece ortama bakmak için girdim. Ciddiyetle olaya girişmek için biraz daha zaman geçmesini bekliyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da bi horde da boyle mesela dwarflarin oldugu yerlerde(loch modan,dun morogh, if, vs..) cok iyi laf yapiyor adamlar oyunu birakip okuyasın geliyor hueuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Venture Co. dan gayet memnunum. Alliance bölgelerinde gerçekten güzel dialoglar geçiyor ve daha hiç abuk bir iş olduğunu görmedim (ilk günü saymassak)

Ayrıca general chati OOC olarak düşünüyorum sonuçta karakterimizin göremeyeceği bir kanal....[signature][hline]Electus Supremus
Sosyal ağlarda paylaş

Venture/ Horde da gerçekten masa üstünden gelme şu an wow oynayan elite bi tayfa ile bişiler yapmaya çalışıyoruz..
Birlikteliğimizin adını Dark Venue olarak belirledik.. Seviyeli - saygılı , oyunu eglenmek hoşça vakit geçirmek ve wow da rp havasını solumak-solutmak için oynayan herkese kapımız açık..
/w Katharsis Mystra Rhadamantis Syric Sphiromi ..
Sosyal ağlarda paylaş

Defiasda yeni bir NE hunter açtım ve ilk geceden izlenimim çok da fena olmadığı yönünde, bir başka playerla 15 dakikadan fazla night elflerin geçmişi ve geleceğini tartıştık son derece kibirli elfler olarak :D[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus
Sosyal ağlarda paylaş

dün donuma kadar herşeyi saip başka bi cüceyle icki içme yarışı yaptık, en son baltam dışında herşeyi sattım ve önce onun parası bitti ki herhalde bıraktı icmeyi pes etti =)

30 saat sonra hala you feel tipsy şeklinde lvl 17 warriorla wendigo kesiyodum üstüme giyicek bişeyler almak için.

Ama sey cok komikti millet toplandı etrafımıza resmen go kuafrim go therok modunda

edit:sürcü lisan etmişim düzelttim
[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 19 Eylül 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben normaldede savaşırken macrolara Dwarvish ekledim, savaşırken adam bağıra bağıra küfrede küfrede dwarfish savaşıyo nara üstüne nara atıyorum cok zevkli oluyo, tabi instance2larda millet lan sus iki dakka diyo =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Out of Character (OOC) Discussion and Use of General Chat
Detailed below is the language policy enforced on the Role Play realms. Use of the /ignore command is also highly encouraged.
*The General Chat Channel should only be used for finding Story Lines (SLs), finding Party Groups and various other discussions pertaining to Base Story Line (BSL), game-related topics, and continuity

*The General Chat Channel should NOT be used for any “Off-topic,” Non-Story Line or non game-related discussion
*Absolutely no out of character (OOC) or Non-Fantasy related dialogue should take place in the /Say, /Yell, or Party Chat Channels
*Guild Chat will not be policed for any fantasy related violations
*All normal harassment rules still apply

Examples of appropriate conversation in the General Chat Channel:

"Would anyone like to join a Rogue Specific SL?"
"What happened to the Well of Eternity?"

Examples of inappropriate conversation in the General Chat Channel:

"Did you see that new movie?"
"My sister just bought a new car."
If a player is found violating any of these rules, he/she may:

Be given a warning
Be temporary suspended from the game
[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...

[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 19 Eylül 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bune ehehe Rp- random players olmuş ya adam gibi gören girmiş ahahaa koptun aahahahaha adamlar policy falan hak getire ya adamlara ahaahah türk abi işte daha ne bekliyosun

ben en ezik durumda - any turk here yazdım ondada ne var lan die bi cevap alınca bi daha böle bir şeye kalkışmadım ya :) yok abi böle kaliteli adamların alındığı bi şey yok ama sacredforge dwarfes guildine çok az gıcık oldum walla inat olsun die hordeye geçim sacredforge cows kurucaktım taurenlerden oluşan vazgeçtim :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 19 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
sacredforge dwarfes guildine çok az gıcık oldum walla inat olsun die hordeye geçim sacredforge cows kurucaktım taurenlerden oluşan vazgeçtim :)

Niye gıcık oldun? Bir kusurumuz,hatamız olduysa bilelim?[signature][hline]Electus Supremus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...