muzcu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaşlar, neutral olsun friendly olsun honored olsun bütün barlar aynı sayıda maç kazanınca mı artıyor yani friendlyden honoreda geçmek için N sayıda maç kazanmak gerekiyorsa honored'dan exalted'a geçmek için de N kadar maç kazanmak mı gerekiyor. yoksa bu her seferinde daha fazla mı maç istiyor eğer böle ise veya değil ise sanırım ab exalted rewardlara deli olup da kaç maç kazanırsam exalted olurum die hesaplamış sağlam bgciler vardır aranızda işte ben de bu sayıyı öğrenmek istiyorum. kaç bg kazanırsak exalted oluruz? teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Toplamda 130 rep geliyor oyun kazanılmışsa. Neutral to Friendly: 3,000 points (23) Friendly to Honored: 6,000 points (46) Honored to Revered: 12,000 points (92) Revered to Exalted: 21,000 points (161) Toplamda 322 ve küsüratlarıda sayarsak 323-324 kazanılmış oyun sonunda huzura kavuşursun. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kasacak duzgun birisi bulursan 323X25dk=8075 dakikada exalted oluyorsun:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kasacak düzgün birisi mi :) ya çok saolun bilgiler için gerçekten çok yararlı oldu. en azından hedefimizi biliriz. de wsgde kaldı sanırım premade'ler çünkü ab'de Zerosite, kusimeka, arcana (FW'nin en iyileri) ile felan giriyoruz gene de yattığımız oluyor. 3 şaman dizilmiş bi base e bi de rogue var. imkansız geçmek :) ya neyse yani ally iyi kazanıyor wsgde paso yeniliyorduk ama burda en azından %50 kazanıyoruz[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hehe ben daha fw de kaybetmedım horde olarak,duydugum kadarıyla gunduzleri ally kazanıyormus serverda ama gecelerii kesınlıkle horde,paladın gibi imba char varken shamana laf atmayın,adam balon acıp tek basına uzun süre ele gecırmeyı engellıyor,dokunsak işe yaramıyor dokunmayıncada gelıp sırayla bayragı tıklayanlara fiske atıyor ve sureyı uzatıyor[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu yer nereye repu veriyor. mesela av darnassusa[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 defilers factionuna[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 1 hafta olmadı daha ab çıkalı exaltedlar dolaşıyor ortada.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Onlar zombi 24 saat oyundalar :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 heheh yok be sadece hedef belirleoz. ona göre item alcam da[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 50-59 arathisi acilmior al akirde cok zor anca fri olduk daha exalted olmak aylari alicak sanirim :/ gitti guzelim staff[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla benim hesabıma göre o benim 1 yılımı alır. ally günde 2 maç kazanıyor. en azından ben oyunda olduğum sürede (19.00-24.00) e böle giderse ben anca 400 günde exalted olurum hade hafta sonları 4 maç kasandık diyelim işte 1 yıl alır :) edit: pardon dersten çıkıp koşa koşa geldim nevrim dönmüş yannış hatırladım. 800 küsür deil 323 müş maç sayısı o zaman gene kadafan 5 ayımı alır. [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 20 Eylül 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bg de repu kasabiliyormuyuz. kasiyorsak darnasusami gidiyor. birde darnasussa gidiyorsa ne sekilde repu veriyor :) yarismaci arkadaslara basarilar diler iyi gunler dilerim :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 her bg'nin bagli oldugu yer farkli. mesela AV frostwolf'a bagli. AB defiler'a bagli. "c"'ye bas sonra reputation bolumunu ac gorursun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 himm ama av de dusen itemleri verince darnassun repusunu arttiriyor :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya direkt ab'nin kurucusu (?) league of arathora gidio repu ne alaka darnasus ve sw ile. orda topladığın madeni oyunu kazanırsan alabiliyorsun, gidip verince de işte repu verio orasını herkes bilio. off ama o staff ne öle :( onu alana kadar ama ohoo[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: jonywayt, 20 Eylül 2005 15:10 tarihinde demiş ki: himm ama av de dusen itemleri verince darnassun repusunu arttiriyor :) ben horde oldugun icin ally tarafini pek bilmiyorum.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 :) olsun kardes cevap vermen yeter :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya ama bu maç kazanmadan da artıyor bu? onu hesabını nasıl yapcaz ehhehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kazandığında sana kutu veriyor 50 rep. değerindeydi galiba. En iyisi sen bir addon yükle. :) -> Reputation[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 21 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Belirli bir seviyedeki resource a 10 reputation veriyor sanırım 1 oyunda 5 kere veriyor bunu kazanıncada bir 10 veriyor bide tabi o kutu var.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ab honor puanları nerf mi yedi banamı oyle geldi? geçen hafta kazanan takım 2600 kusur puan alırken şimdi 1400 lere düşmüş.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gangren demisti sanirim bi yerde bu hafta arathide bonus honorlar 2x die[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reddi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hafta sonları 2 katı bonus honor veriyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu hafta sonu ab reputationa 2x gain alıyordun.Ama pztden itibaren normal rep kazanıyorsun.Guildde bu bonus sayesinde 15 kişi fln exalted oldu ben hala revered ama exalted olunca da girilir ab ye gerçekten zevkli.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar