Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows vista 7 farklı sürümle geliyor..

KoLCu

Öne çıkan mesajlar

Longhorn kod adını kullanan Microsoft'un son işletim sistemi olan Windows Vista, kullanıcıların beklenti ve eğilimlerine göre 7 farklı şekilde kullanıcıların beğenisine sunulacak.
En son Windows XP 'de denene bu sistem çok olumlu tepkiler almış olack ki, Microsft aynı yöntemi yeni işletim sisteminde de uyguluyor.

İşte sunulacak versiyonlar şunlar :

Starter Edition : Temel internet hizmetleri sunan versiyonla , aynı anda en fazla 3 program çalıştırılabiliyor.İnternet ile yoğun ilişkisi olanlar için sunulacak bir çözüm

Home Basic Edition ve Home Premium Edition : Ev kullanıcılarına yönelik , kullanım alanı daha genişletilmiş çözümler sunan versiyonlar. Premium ile DVD çoğaltma-okuma gibi yönler geniş olarak desteklenecek.

Professional , Small Business Edition ve Enterprise Edition : Profesyonel kullanıcılara hitap eden versiyonlar.
Windows Vista Ultimate Edition : Her türlü uygulamayı destekleyen ve içinde barındıran , ulti işletim sistemi olarak tanımlayabiliriz. Gerek iş gerekse oyun ve istenildiği zaman ofis destekli olan versiyon'un fiyatı biraz daha fazla olacak.[signature][hline]http://www.turktekno.net
http://forum.turktekno.net
İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoLCu, 20 Eylül 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Windows Vista Ultimate Edition : Her türlü uygulamayı destekleyen ve içinde barındıran , ulti işletim sistemi olarak tanımlayabiliriz. Gerek iş gerekse oyun ve istenildiği zaman ofis destekli olan versiyon'un fiyatı biraz daha fazla olacak.
yoo hepsi 3 ytl olcak :)

edit: ya kim işletim sistemini bırakıp allahın dandik max 3 program çalıştıran sistemine para bayılacak ki
lol :)

[Bu mesaj taz tarafından 21 Eylül 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...