Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Akçat Şifa suyu rulz :D[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 uyumuşum dün camda açık kalmış tutulmuşum aaaghhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nesi berbat ya meşhurdur çene suyu. İsmi biraz dandik olabilir ama alışınca ismine falan bakmıyo insan =)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bizim terkos bile çene suyundan güzeldir be :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çene suyu içmemişiniz siz belli. Bi kova koyun bari dışarıya da yagmur suyu için bari lol.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Karamürselliyim nası içmedim çene suyu. Sende hiç Akçat içmemişsin. Ama her nedense her içtiğim çene suyunun tadı farklı[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ehue. neyse ben derbentteyim valla dag suyu içiyorum çeşmeden mis gibi. çeşme rules :) okul baslayana kadar içebilicez sonra istanbulun moklu sularıyla başbaşayım.[signature][hline] | Mike Portnoy || Vic Firth || Mapex | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sudan sebepler yüzünden kavga etmeyin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sudan sebeplerle espri yapmayın :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: bLackcha0s, 16 Eylül 2005 12:02 tarihinde demiş ki: sudan sebepler yüzünden kavga etmeyin Biz etmesekte yakında Amerika su içinde savaş açıcak sağa sola. Ondan biz şimdiden kavga etmeye başlayıp ilerde söz sahibi olalım.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 her haltıda biliyorsun[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 vaş diyorum oha diyorum sayın seyirciler, bursada cok kotu yagmur yağıyor yaklasık bi bucuk saattir, hala devam ediyor amaney, şimşekler falan cok pis tırstım :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bursa yıkılıyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sat 19:44 İzmit Yahya Kaptan mevkiinin 7.bölgesinde yoğun bir bulutlanma var. Hafif çiseliyor. korkuyorum meydey ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çok pis yağdı ve durdu hehe. sevdiğim kişiyle beraber yağmuraltında yürüdük , 1.5 yıl önce de yürürdük.ama her şey çok farklı şimdi.bu da böyle bi iç dökme olsun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 burdada yağsa keşke..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 keşke aşık olsam keşke yürüsem o sessiz yağan yağmur altında ama ruhumda ki yanlız yağmuru bana sevdirmiyor sevdiremiyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 acaipten kastınız nedir? yani böyle yağpmur damlaları düşerken dillerini çıkarıp "gılıgılıgılı" mı yapıyorlardı? yoksa gökten kedi köpek mi yağdı? yoksa yağmur aşşaüıdan yukarıya doğrumu yağğıyordu? AZZZZZZZZZZZZ SONNNNNNNNNRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki aşağıdan yukarıya yağıyodur,ondan acayiptir[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şimdi bir de şu olasoılık var.. ben acaip bir adamım (kaynak: babam) şimdi yağmur benim gibi mi böyle babacum babacum mu yağıyormuş? nedir bu işin doğrusu söyleyin bana! (ya ben çok sıkıldım bütün gün çizim yapmaktan çok mu belli oluyor?)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Babacccuuuuuuummmmmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bugun yagmur yuzunden gecirdigim en boktan günlerden biri. Marmara denizinin ortasında kız arkadasınızla yelken yaparken birden hayvanı derecede yapmur basladı. İgrenc bir gündü Lanet Lanet Lanet....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yine Yağmur yağıyor Şehr-i İstanbul'a İnsan yığının içindeki yanlızlıklara düşüyor damlalar Kanlıcadaki balıkçılara yağıyor yağmur usul usul Beyoğlundaki sarhoşları ayıltıyor dans ettiriyor Yanlızlar için yağıyor yağmur camda uzaklara bıraktıkları kalplerini bekleyenler için Yine Yağmur yağıyor taçsız güzel Şehr-i İstanbula usul usul gecenin karanlığında arnavut kaldırımlarına yanlızsın ey şehri istanbul... oldumu lan_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Oldun sen bLackcha0s oldun :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos [Bu mesaj nindalf tarafından 16 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 At Murattır... Yeşillikteee OTTUR[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar