Gerab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 quake 4 cıktımı cıkmadımı ben anlamadım cıktıysa harbi piyasadan baya uzak kalmışız cıkmadıysa amazonda satılan quake 4 ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Pre-order :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dikkat edersen orda pre-order diyor. yani oyun daha çıkmamış ama önsipariş yapabiliyorsun. aa special edition'u da varmış. istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben biraz celal bi adam olduğumdan dikkat etmemişim :D e cıksın artık bukadarda ertelenmezki yaaw doom 4 cıkacak nerdeyse dier bi yandanda doom çıktığında çok yeni bi grafik motoru kullanıyodu ama oda eskidi artık inşallah senaryosuyla gönülleri fetheder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Spesyal Edisyon istiyorum ben de!! tshirt veriyormuş, nefis.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 demosunu oynadım ben zaten yıllardır Quake manyağı bi herifim. iyice hasta oldum. demosunda 3 tane harita vardı. Akla fikre zarar... Bizim burdaki cafenin sahibi bi yerden bulup çekmiş. Yarın nereden çektiğini öğrenir sizlere yazarım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar