Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geçen gün arkadaş gece 11 civarlarında akmerkeze kadar yürümüş, yaşlı bir kadınla karşılaşmış, kadını biraz geçtikten sonra eve geri dönmeye karar vermiş ulusa, kadının peşinden yürüyor eleman. 5 dakika 10 dakika derken teyze de yavaş yürüyor haliyle önüne geçeyim demiş tam yanından geçerken teyzenin eline bir bakmış garip kutu gibi bir şey *pssssst* Biber spreyi bombalamışlar çocukcağızın suratının ortasına:) Sonra da daha çocuk açıklayamadan atlamış taksiye kaçmış teyzem. Olay hafif traji-komik. Açıkçası bana yapılsa ben dünyayı ayağa kaldırırım teyzenin canına okurum. Kendini savunma konusu hassas ve önemli bir konu ancak, ortada savunulacak bir şey yokken savunmaya geçmek aslında bir tür saldırı değil midir? Herkes her arkasından yaklaşana biber spreyi bombalarsa ne olur halimiz. Düşündürüyor insanı tabii:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 LOL :D :D :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence spreyi test etmiş.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 off düşünsenize o pssss ve gözlerinizin yanma hissini! ulan yazarken bile gözüm sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çocuk eve dönerken bir yandan ağlıyorum, bir yandan kahkahalar atıyorum diyor, iyi o halde görüp başka bir teyze de biber spreyi sıkmamış manyak bu diye dedim ben de.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 öyk.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bakalım calısıyor mu meret aha kurbanım su velet olsun dur ynmdan gecmeye calissin gorur o dusuncesi bence[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu biber spreyi çok kötü birşey bizim bi arkadaş okula getirmişti sınıfa şöyle azıcık sıkmamızla 1 ders boyunca herkez öksürmüştü ve diğer derslerde herkesin sesi kısılmıştı kim bilir suratına sıkılsa ne olu !!...[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Teyzemin o saatte dışarıda olması garip.Ama insan belirli bir yaştan sonra daha tedirgin oluyor bu konularda[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşın suçu demiyorum ama, demek ki kadını tedirgin etmiş arkadaşın. bu konularda dikkatli olmak lazım. bazı insanlar (ben de dahil olmak kaydıyla) bu sabit mesafeli takip işinden rahatsız olurlar. ben genelde kenara çekilir insanların geçmesini beklerim.. arkadan yürüyorsam da özellikle ya geride kalır ya da öne geçerim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: ya da öne geçerim. ehe sorunda ordan başlamış zaten[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Rahatsızlık anlaşılabilir bir şey arkadaşlar ancak yapmayın, henüz size karşı hiç bir agresif harekette bulunmamış birine savunma amaçlı bir silah ile saldırırsanız bu savunmadan çıkar ve bire bir suça girer. Bunun savunmasını yapmayalım yani.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 teyzenin paranoyasıymış o[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Biz bunu gaspçılara falan sıksak etkisiz hale getirirmiyiz?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya şakası yok yani. Biber spreyi dediğimiz olay nefes darlığına kadar bir çok etkiye sebep oluyor. Bahsettiğim arkadaşımın astımı var bir de öyle bir durum var. Şimdi bu teyze iyi güzel tırstı sıktı da, benim arkadaşıma bir şey olsaydı ne olacaktı? Ayrıca gayet etkili kime sıksanız devrilir yatar siz kaçana kadar.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ne kaçması be gaspçıyı etkisiz hale getirirsem öyle eşşek sudan gelinceye kadar döverim valla[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o spreylerden bende alcam. sıkıp sıkıp gülcem[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Voys, 21 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki: o spreylerden bende alcam. sıkıp sıkıp gülcem :D lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O teyze hakkında suç duyurusunda bulunmamışmı? Açık açık saldırı yani...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar