Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber Spreyi

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün arkadaş gece 11 civarlarında akmerkeze kadar yürümüş, yaşlı bir kadınla karşılaşmış, kadını biraz geçtikten sonra eve geri dönmeye karar vermiş ulusa, kadının peşinden yürüyor eleman.
5 dakika 10 dakika derken teyze de yavaş yürüyor haliyle önüne geçeyim demiş tam yanından geçerken teyzenin eline bir bakmış garip kutu gibi bir şey
*pssssst*
Biber spreyi bombalamışlar çocukcağızın suratının ortasına:)
Sonra da daha çocuk açıklayamadan atlamış taksiye kaçmış teyzem.
Olay hafif traji-komik. Açıkçası bana yapılsa ben dünyayı ayağa kaldırırım teyzenin canına okurum. Kendini savunma konusu hassas ve önemli bir konu ancak, ortada savunulacak bir şey yokken savunmaya geçmek aslında bir tür saldırı değil midir? Herkes her arkasından yaklaşana biber spreyi bombalarsa ne olur halimiz. Düşündürüyor insanı tabii:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Bu biber spreyi çok kötü birşey bizim bi arkadaş okula getirmişti sınıfa şöyle azıcık sıkmamızla 1 ders boyunca herkez öksürmüştü ve diğer derslerde herkesin sesi kısılmıştı kim bilir suratına sıkılsa ne olu !!...[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın suçu demiyorum ama, demek ki kadını tedirgin etmiş arkadaşın.

bu konularda dikkatli olmak lazım. bazı insanlar (ben de dahil olmak kaydıyla) bu sabit mesafeli takip işinden rahatsız olurlar. ben genelde kenara çekilir insanların geçmesini beklerim.. arkadan yürüyorsam da özellikle ya geride kalır ya da öne geçerim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şakası yok yani. Biber spreyi dediğimiz olay nefes darlığına kadar bir çok etkiye sebep oluyor.
Bahsettiğim arkadaşımın astımı var bir de öyle bir durum var. Şimdi bu teyze iyi güzel tırstı sıktı da, benim arkadaşıma bir şey olsaydı ne olacaktı?
Ayrıca gayet etkili kime sıksanız devrilir yatar siz kaçana kadar.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

o spreylerden bende alcam. sıkıp sıkıp gülcem[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...