Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde kalınır?

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Tuzla'da kalacak yer arıyorum. istanbullu olduğum için ve ders prog. dan dolayı, tuzla 2-3 gece kalacağım. bu yüzden ev tutup gereksiz masraf yapmak istemiyorum. evet tuzla lı arkadaşlar biraz yardım edin...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

itü yüksek denizcilikteyim...(veya denizcilik fakültesi)[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır şimdi ev tutup gereksiz masraf yapmak istemiyorum demişsin. Peki tuzlalı arkadaşlar sana nasıl yardım edicekler anlamadım tam olarak? 4 sene evlerindemi ağırlicaklar nedir?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 21 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki:

bide gecelik 10-15 ytl lik pansyonları dene istersen gittiğinde

akıllı adam hemen nasıl belli oluyor. bu tür bişey sormuştum nerede kalınır? derken...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

iide siizn okulun yatılı bölümü var ve bildiğim kadarıyla orayla konuşulursa kalınabilio ööğrencisi olduğun için. en olmadı kayalılarda sabahla . orası genç kaynıo sabaha kadar . içenler,gitarını kapıp gelenler fln . güsel muhabbet döner :) zaten okuldakiler genelde takılıolardır .. bakarsın keyfine . tuzla halkı iidir . birinin kapısını çalsan esnafa sorsan çarşıdaki sölerler saana kalıcak yer =) dertetme ki bildiğim kadarıyla pansiyon yok orda senelrdir giderrim hiç görmedim ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zezukka, 21 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
iide siizn okulun yatılı bölümü var ve bildiğim kadarıyla orayla konuşulursa kalınabilio ööğrencisi olduğun için. en olmadı kayalılarda sabahla . orası genç kaynıo sabaha kadar . içenler,gitarını kapıp gelenler fln . güsel muhabbet döner :) zaten okuldakiler genelde takılıolardır .. bakarsın keyfine . tuzla halkı iidir . birinin kapısını çalsan esnafa sorsan çarşıdaki sölerler saana kalıcak yer =) dertetme ki bildiğim kadarıyla pansiyon yok orda senelrdir giderrim hiç görmedim ..

yatılı mı? allah allah kendi okulumda var bilmiyorum ha? yoka rkadaşım yatılı filan...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...