LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaşlar Tuzla'da kalacak yer arıyorum. istanbullu olduğum için ve ders prog. dan dolayı, tuzla 2-3 gece kalacağım. bu yüzden ev tutup gereksiz masraf yapmak istemiyorum. evet tuzla lı arkadaşlar biraz yardım edin...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gebze yüksek de misin?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 itü yüksek denizcilikteyim...(veya denizcilik fakültesi)[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 upupupupup!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hayır şimdi ev tutup gereksiz masraf yapmak istemiyorum demişsin. Peki tuzlalı arkadaşlar sana nasıl yardım edicekler anlamadım tam olarak? 4 sene evlerindemi ağırlicaklar nedir?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 iyi de adam 2 - 3 gece demiş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi delikanlı tuzla'lı yok mu leyn yardımcı oldun arkadaşa... bide gecelik 10-15 ytl lik pansyonları dene istersen gittiğinde[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sabanci Univ. misafiranesi eheh[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: sheref, 21 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki: bide gecelik 10-15 ytl lik pansyonları dene istersen gittiğinde akıllı adam hemen nasıl belli oluyor. bu tür bişey sormuştum nerede kalınır? derken...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 iide siizn okulun yatılı bölümü var ve bildiğim kadarıyla orayla konuşulursa kalınabilio ööğrencisi olduğun için. en olmadı kayalılarda sabahla . orası genç kaynıo sabaha kadar . içenler,gitarını kapıp gelenler fln . güsel muhabbet döner :) zaten okuldakiler genelde takılıolardır .. bakarsın keyfine . tuzla halkı iidir . birinin kapısını çalsan esnafa sorsan çarşıdaki sölerler saana kalıcak yer =) dertetme ki bildiğim kadarıyla pansiyon yok orda senelrdir giderrim hiç görmedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok mu bi tuzlali bea[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: zezukka, 21 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki: iide siizn okulun yatılı bölümü var ve bildiğim kadarıyla orayla konuşulursa kalınabilio ööğrencisi olduğun için. en olmadı kayalılarda sabahla . orası genç kaynıo sabaha kadar . içenler,gitarını kapıp gelenler fln . güsel muhabbet döner :) zaten okuldakiler genelde takılıolardır .. bakarsın keyfine . tuzla halkı iidir . birinin kapısını çalsan esnafa sorsan çarşıdaki sölerler saana kalıcak yer =) dertetme ki bildiğim kadarıyla pansiyon yok orda senelrdir giderrim hiç görmedim .. yatılı mı? allah allah kendi okulumda var bilmiyorum ha? yoka rkadaşım yatılı filan...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Babama sordum kendisi Tuzla Aygaz Bayii:D Sidoma Hotel varmış tersane tarafına doğru.Orayı tavsiye etti.Fiyatları iyiymiş.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tuzla'da bizim tershane var yerde yatarsın istersen eheh.. Gerçi felaket pis ve heryerden fare fışkırıyor ama.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tuzlalıyım ben de ama burda oturduğum için hiç pansiyon ihtiyacım olmadı, o yüzden bilmiyorum, hiç de raslamadım pansiyona falan. 3-4 gün önce olsa gel kal derdim, dibinde oturuyorum itü'nün :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar