LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nileppezdel bu ülkede 35 milyona yakın genc insan var ve buna dur denilebilir iyi organize olursak tek yurek olayı bunu yapan cok ülke var ama biz yapamayız orası baska[signature][hline]...We Be Burnin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çok bölündü bu vatan. Milli maçta bile FB, GS, BJK kavgası oluyor. Zor... Ama inşallah olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 inasallah ama ben diyorum organizasyon olayı bu[signature][hline]...We Be Burnin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Organizasyon yapan biri olmalı, bi Atatürk bir daha gelmez.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uyuşturucan ölen birinin bayrağa sarılması küfür gibi..[signature][hline][b]Banada Plz[b]
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bana kalsa ölelerine cenaza bile düzenlemem,o kişi hayatta sevdiğim birisi olsa bile.. edik:imla[signature][hline][b]Banada Plz[b] [Bu mesaj Syn tarafından 21 Eylül 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
beko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adına yakısmayan bi insan!
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öeh, yuh yani artık ona bile şehit diyolarsa, hele hiçbir vasfı olmayan, üstüne üstlük Uyuşturucudan ölmüş birisine şehit diyip tabutuna türk bayrağı sarıyolarsa, bu millet kafayı yemiş demektir... Hele o Semra denilen şahsiyet, öyle bir anda bile her saniye kameraya bakıyodu kendi oğlunun tabutuna bir defa baktımı acaba? Son olarak uyuşturucu kullanımının da bir suç olduğunu belirterek, ölen kişinin bir şehit değil, suçlu olduğunu belirtmek isterim... Ölenin arkasından laf söylenmez ama uyuşturucudan ölene de adam muamelesi yapılmaz yani... Hele şehit muamelesi hiç yapılmaz...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
taz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence semra orda şehit lafını başka anlamda kullandı ama neyse...
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abi tamam adam sevilmiyodu yaşarken, abuk-subuk işleri vardı annesinin şimdi yaptığı da saçmalığın doruk noktası da siz de abartmayın yani... Adam öldü gitti, cenaze namazını kılmak kılmamak size kalmaz, biraz daha seviyeli söyleyelim söylemek istediklerimizi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Öne çıkan mesajlar