Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630,6680,6681 üçgeni

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

radyolu symbian ne zaman cıkaracak bu nokia sen o zaman al telefon n serinerine goz atmadanda karar verme mp3 player ozellikli olan bir model cıkarmıstı N71 galiba ama usd mirrorundan bulabilirsin 2-3 ay sonra turkiyeye gelir en gec[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 05 Temmuz 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
diğerlerini bilmiyorum ama mp3 için alacaksan 6630 u direk aralarından silebilirsin. MP3 sorunsuz çalıyorda kulaklıkla bile dinlesen ses kalitesi iyi olmuyor ve sesi sonuna kadar açsan bile yeterli seviyede olmuyor.

nasıl yeterli olmuyor?

ben orjinal kulaklığı ile dinliyorum . 10 ses bölmesi var ve 6 yı geçtiğim zaman hem dışardan duyulmaya başlıyor hem de kulaklarımı patlatacak derecede ses veriyor[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

6680 fiyatı 1.100 ytl civarında

said:
tAKA, 05 Temmuz 2005 04:39 tarihinde demiş ki:
radyolu symbian ne zaman cıkaracak bu nokia sen o zaman al telefon n serinerine goz atmadanda karar verme mp3 player ozellikli olan bir model cıkarmıstı N71 galiba ama usd mirrorundan bulabilirsin 2-3 ay sonra turkiyeye gelir en gec

radyolu symbian olarak nokia 3230 çıkarttı. fena telefon değil. hatta ilk başta çok beğenmiştim. Hala da almayı düşündüğüm telefonlar arasında.(noktalama işareti kullansaymışsın keşke. okuması cidden zor oluyor :) )[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
6680 kullanıyorum ve almanı öneririm. çıkan en son teknolojiye sahip bir telefon modeli. sanırım içerisinde symbian 8.0 barındırıyor. 6630'u bilemiyorum ama 6681'de de symbian 8.0 var. 6680 çok daha kullanışlı birşey. menüye girmeden veya ajandaya girmeden ana ekrandan hemen bir yere girebiliyorsun. 6680'de 3G (görüntülü konuşma diyelim) desteği var ve gelecektede işine yarayabilir. Öndeki kamerası vga çözünürlüğünde ve 2x zoom'a sahip. Arka kamerasıda gayet iyi çekiyor. Zoom'da bozmuyor ve zoom kapasiteside iyi. Flash'ıda var mis gibin :) 6680 ile 6630 arasında şöyle bir bakıldığında farklar var. 6680'de çalışan symbian versiyonu çok daha hızlı. Tipi çok daha iyi ve tipi küçük görünmesini sağlıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

6680su an icin gereksiz. 6630 tan tek fazlası kullanamıyacagın ondekı kamerası birde flası. 6681 ile 6630 flas harıc hıc bı fark yok.
ben hala 6630 tavsiye ediyorum. hem digerlerine gore ucuz hemde özelliii gayet bol..

@orc: 6630 da symbian 8.0 kullanıyo. hatta bunu kullanmaya başlayan ilk telefon :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
şuan için gereksiz fakat ilerisi için gerekli olacak. 6630 alanlar ileride ezik durumuna düşecekler (çok ileri gittim) bilmiyorum. ben sevdim. 6630'un tipi hoşuma gitmedi ve büyük geldi. 6680'in hem tipi hem özellikleri hemde büyüklük bakımından hoşuma gidiyor. symbian 8.0 evet, çok kullanışlı bir versiyon. mesajlarla ilgili sadece ufak bir hata sorunu yaşanabilir o kadar :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

mp3 mü dinliyorsunuz telefonda ? lol abi yapmayın..

6630 ile 6680 arasında ki tek fark görüntülü telefon olayı(2 kamera hedesi)..bunu destekleyen operatör türkiyede yok şuan için bu yüzden gereksiz bence..hem daha ağır ileride tabiki alınması şart bir telefon :) tabi operatörler desteki açarsa görüntülü konuşmanın..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
jabba ayrıca milletin gidip küçük hafızalı mp3 çalarlara verdikleri paraya göre telefonlar çok daha iyi. 128mb'lık mp3 çalarlar çok pahalı olmasada yazık o paraya bence. üstelik 512mb'a kadar hafızayı yükseltebiliyorsun. 1gb çıktımı bilmiyorum ama..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

1gb çoktan çıktıda ne bilim telefon abi bu :)

neyse :) 6630 al dediklerine uygun bir telefon..6680 ve 6681 de alabilirsin ama dediğim gib o kadar para boşuna çünkü tek farkları 6630dan 2 kamera olması görüntülü konuşma için ve birde kendini çekiyorsun görerek!!!ama gel görkü türkiyede destekleyen operatör yok.300m fark vericana 6630 al..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3G (yani görüntülü konuşma hizmeti) 2006 yılının ilk çeyreğinde hizmete girmesi bekleniyor. operatörler gerekli alt yapıyı hazırlıyorlarmış. vallahi 6630 alıp, ileride 3G geldiğinde ve kullanmak istediğinde yeni bir telefon almak zorunda kalabilirsin. O zaman telefonunu yeniden değiştireceksin. Bence 6680 al, fiyat farkı çok yok. Symbian 8.0 aşırı derecede kullanışlı ve iyi. Ayrıca tipide daha iyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...