Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garanti Belgesi

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Sanırım konu dışı bu konunun yeri olabilir.

Olay şu arkadaşlar; yaklaşık 1 ay önce Philips mp3 player aldım, iyi hoş derken her zamanki gibi -Elektronik aletler tuhaf bir şekilde benden nefret ederler- bozuldu alet. 2 gün önce de taşındım ve garanti belgesi&fatura ikilisini bulamıyorum yani... Zaten salaklık yaptım alırken mp3 player'ı (512 mb-300 milyon :( ) bir de şimdi bozulunca iyice çileden çıktım. (Kendime kızıyorum tabii ki)

Şimdi sormak istediğim, ben satıcıya tekrar gitsem ve tekrar bir garanti belgesi istesem alabilme ihtimalim var mı? Yani "Tüketici Hakları" bu konuda ne diyor?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 21 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Zaten salaklık yaptım alırken mp3 player'ı (512 mb-300 milyon :( )

Pardon ama biraz öyle olmuş. Ve nerden, ne zaman aldığını kanıtlayamazsan hiç birşey olmaz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben de öyle düşünüyorum, sonuçta kaçak mal değil birşey değil ve orda kayıtım olması lazım. Eğer gerçekten kötü kalpli bir satıcı değilse (Ehue kötü kalpli satıcı) ordaki kayıttan görerek garanti belgesini verir diye düşünüyorum ama şimdi gidip eli boş dönmek de var. Daha önce bunu yaşayıp da garanti belgesini tekrar alan arkadaşımız var mı buralarda?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

philips in ana servisine götür mp3 palyerın bir yerinde barkodu var barkodu okutunca otomatikman garantisi olup olmadığı çıkıyor yani ben son aldığım elektronik aletlerde fiş fatura belge götürmedim yanımda[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Led Zeppelin :)

Tamam bunu yaşamış ve işini halletmiş arkadaşlar var demek ki, yalnız adam itiraz edecek olursa onun suratına dayayabileceğim kapı gibi bir "Tüketici hakkı" hede hödösü var mı? Yasal bir belge yani?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...