MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sinirlendiğinizde sinirlerinizi yatıştırmak için belli bir taktiğiniz var mı? örn: sigara içmek gibi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yemek yemek[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sigara içmek[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 The Godfather seyretmek veya dinlemek yada olddaysi dinlemek
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gezmek, dolaşmak.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Beni sinirlendiren seye siddet kulanmak. Gecen gun televizyonun kumandası benı cok sinirlendirdi ben ustune aseton dokup yaktım. Bunun gibi sıradan seyler...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yemek + uyku[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sonuna kadar sesle metal yada arabesk müzik[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 duvara fln yumruk at.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yumrugumu sıkarım.. aklıma gelirse de 100 den geriye doru sayarım.. Not= ileri değil geri sayacan ki sayılar gibi sinirin de azalacak[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 deişik ses tonlarıyla bagırmak sadece kendimin duyabilecegi şekilde sovmek.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla sinirlenmeden sonra oluşan tepkime bende kişisine veya nesnesine göre değişiyo. örn insanda: kişiye şiddet uygulanabilir, yuksek veya sessiz sövülebilir, yada iplenmeyilebilir. örn nesne: kolay hasar görebilicek bişeyse söverim, zor hasar görüyosa az bi şiddet uygulanabilir tabi.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
Neron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 müzik veya tv[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Söylenirim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kim sinirlendiriyosa beni ona böyle konuşmak durmadan hem de aynı anda yürümek ya da merdiven çıkmak veyahut futbol topuna tepik atarak[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sigara + alkol + kiz arkadasim ( eger kiz arkima sinirliysem dostlarim )[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: ze-NoN, 20 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki: kim sinirlendiriyosa beni ona böyle konuşmak durmadan hem de aynı anda yürümek ya da merdiven çıkmak veyahut futbol topuna tepik atarak geronimo türkçesinin son hali bu galiba. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Metal iyi geliyo... Herkese tavsiye ederim... Eğer metallede geçmiyosa kafamı duvara vururum, eğer iyice delilik seviyesine gelmişsem test çözerim(bana terapi gibi geliyo:D Bende bi tuhaflık var:P), hala geçmiyosa Metal dinlerim ama sesini sonuna kadar açarım:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: MartinLGore, 20 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: said: ze-NoN, 20 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki: kim sinirlendiriyosa beni ona böyle konuşmak durmadan hem de aynı anda yürümek ya da merdiven çıkmak veyahut futbol topuna tepik atarak geronimo türkçesinin son hali bu galiba. :) yok bu zenonimo[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 opeth dinlerim bütün nefretimi ses tellerinden dışarıya veririm
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 argo kelimeler sarfederim kafamı elimi duvarlara vururum..sigara içerim ardı ardına.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Küfür ederim bol bol.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 cradle of filth - vampire açıp dinlerken uyurum..[signature][hline]
angband Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 cok kısa zamanlı ve siddete donusebilecek bisi ise cok derin nefis alarak geciririm ,eger zamana yayılan bisiise gitar calarim,arkadaslarımla konusurum...
Öne çıkan mesajlar