Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yumrugumu sıkarım.. aklıma gelirse de 100 den geriye doru sayarım..
Not= ileri değil geri sayacan ki sayılar gibi sinirin de azalacak[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
deişik ses tonlarıyla bagırmak sadece kendimin duyabilecegi şekilde sovmek.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
valla sinirlenmeden sonra oluşan tepkime bende kişisine veya nesnesine göre değişiyo.
örn insanda: kişiye şiddet uygulanabilir, yuksek veya sessiz sövülebilir, yada iplenmeyilebilir.
örn nesne: kolay hasar görebilicek bişeyse söverim, zor hasar görüyosa az bi şiddet uygulanabilir tabi.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
SATILIK LAPTOP[/b]
Mesaj tarihi:
kim sinirlendiriyosa beni ona böyle konuşmak durmadan
hem de aynı anda yürümek ya da merdiven çıkmak
veyahut futbol topuna tepik atarak[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
sigara + alkol + kiz arkadasim ( eger kiz arkima sinirliysem dostlarim )[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
said:
ze-NoN, 20 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
veyahut futbol topuna tepik atarak

geronimo türkçesinin son hali bu galiba. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Mesaj tarihi:
Metal iyi geliyo... Herkese tavsiye ederim...

Eğer metallede geçmiyosa kafamı duvara vururum, eğer iyice delilik seviyesine gelmişsem test çözerim(bana terapi gibi geliyo:D Bende bi tuhaflık var:P), hala geçmiyosa Metal dinlerim ama sesini sonuna kadar açarım:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 20 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
ze-NoN, 20 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
veyahut futbol topuna tepik atarak

geronimo türkçesinin son hali bu galiba. :)

yok bu zenonimo[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
  • Yeni Oluştur...