Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence tartışmak olmamalı onu aha burdan bulursunuz böle yaparsınız die bug ı kullanmanın anlatılması filam yasak olmalı[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bakınız forumtr Lol adamlar bug buldum die seviniolar birbirleriyle filam paylaşıolar onların yaptıqkları gibisi yasak olmalı[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slush3rz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: kereviz4, 21 Eylül 2005 09:53 tarihinde demiş ki: hahahah sizde hiç bişi bilmiyonuz bea biz o dediğini yapıyoz 1 lvl herhangi bi charın 60 lvl deki sikillerini açabiliyoz dediğin gibi 1 lvl de mage nova atıyo bunun kağıdı felanda yok hemde 3 novayı attırıyoz 3 nova ard ardına bunun için register ayarlarından oynaman gerekli bu skillerin kodları var bunları almak için önceden o makinada 60 lvl oynaması lasım Adam haklı bizde yaptık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 slm herkese; eger 3 novayı atmak bır marıfetse atın .. ama bunun yenı patcheden sonra ban sebebı olacagını bılmıyosanız ( ko web page ) devam edın bence bu konu burda daha cok tartısılırsa baslayacaklar nasıl yaptıklarını anlatmaya ban ban ban ban ban[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu da yeni muhabbet. safdafdsfadfad ben de magele spike çakıyom. staffla[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hyr en garip ve ezikçe olan lvl 27 adam geliyo ve bana n00b dio ben 3 nova atıyom sen 1ini anca atıyon die muahahah ahuahuahau die gülüyo malak:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar