B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Lise 2 ve lise sonda ki halim geldi birden aklıma. Sırf hocalar gömleğimin dışarda olduğunu görmesinler diye duvardan atlayarak okula giderdim(Millet kaçmak için atlar ben tam tersi içn :D). Hele lise sonda işi iyice abartıp ceketi hergün evde bırakarak, içime bi sweat-shirt giyip bi de kolları sıvayarak dolaşırdım okulda. Tabi gömlek bu pozisyonda da dışardaydı.[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 görüş kapasitesi hatta[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Disiplin, bir öğrenme sürecidir ve dolayısıyla zaman içinde gerçekleşir. Küçük yaşlarda dar olan özgürlük alanları, sorumluluk duygularının gelişmesine paralel olarak gittikçe genişler ve insanlar, yetişkin olduklarında yaşamlarının tüm sorumluluk ve kararlarını kendi ellerine alırlar. Nasıl ki öğretim, müfredatı öğrenmede dengeli bir gelişmeyi garanti etmek üzere yapılandırılmak ise; okulun disiplin planı da, öğrencilerin yıldan yıla davranışlarını geliştirmelerine kılavuzluk etmelidir. Böyle bir planın üç öğesi olacaktır: 1. Kurallar Sistemi (Kabul gören davranışları tanımlar) 2. Ödül Sistemi (Tutarlı olarak doğru davrananlar için) 3. Yaptırım Sistemi (Yanlış davranış sergileyen öğrencinin bu davranışın sonuçlarını kavraması için) Bu plan, en eski çağlardan beri disiplinin temel öğeleri olarak herkesçe kabul edilegelmiş bir sistemdir. Disiplin, bir öğrenme sonucu olmalıdır. Dolayısıyla, kurallara uymayan çocuk, bu davranışının "sonucunu yaşamalı"dır. Yaptırımlar, mümkün olduğu kadar, çocuğun söz konusu davranışı okul dışında sergilemesi durumunda doğadan veya toplumdan alacağı tepkilerle eş değerde ve eş anlamda olmalıdır (kaba davranarak kalbini kırdığı arkadaşı ile yan yana oturamamak gibi). Davranışı ile katlandığı sonuç arasında bir bağlantı kurabiliyorsa, çocuk, doğru davranış yönünde bir adım atmış olacaktır. Kuralları uygulamadaki kararlılık ve tutarlılık, disiplinde "olmazsa olmaz" koşuludur.[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 20 Eylül 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sileyim isterseniz mesajı? "ehe he ehe hede eheh dehedöehe" diye devam edin..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ühü hü ühü hüdü ühüh dühüdöühü[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gömlek ne be 4 sene sweatle gidip geldik biz okula =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Eninde sonunda geleceğimiz nokta bu olduğu için cevap verdim. Bundan sonrasına zaten gitmiyo. Din tartışması kadar kısır. Clon ordusunun yaratıcı zeka seviyesini birlikte karşılaştırırız bigün. Kısmet olursa.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Neredeyse kimse bişi demez okulda gömleğe filan.. Haydarpaşa Rulzz :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 of gıcık lise.....[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hehe olur boyle okul hayatı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 MAL ftw ! :D her şekilde hocalardan kaçıosun ve çokta tınn yani herbişiyle dolaşıoz okulda bi küpe yasak o kadar :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Chemical, 20 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 20 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Ee marmarada kalsan böyle olmayacaktım chem :) Herşey meydanda dolaşılıyo hocaların karşısında bizim okulda aferdersin ama orayı bırakma sebebim allahın belası zengin çocuğu bir tarafı kalkmış ama kendisi itlikten çıkamamış suyu bol bazı öğrencilerdi. hay ağızınla bin yaşa ne kadar it kopuk afedersiniz dötü kalkmıs adam warsa orda toplanmıs paran warsa kralsın hesabı bakın ben kayıt yaptırmaya oraya gıdıcektım bız gıttık annemlerle taksi ile bende anneme yardım ediyodum üstümde dükkana giydigim bi pantolon war böyle çamaşır suyu fln olmus dükkanda giydiğim için unuttum cıkarmayı abi millet mal mal bakıyo cocuk sırıtmaya basladı ne o kurcalayan mı war dedim çocuk öğretmen cocuguymus almadılar kaydımı neyse eywllh dedim kapıdan cıktım ana bacı kufretmeye basladım mudur geldı ne oluyo fln dıye dedım ayı oynuyo nası güzelmi oo sora baya kapıstı annemle bunlar fln sora dagıldık : )[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 paso dısardadır benim gomlek kimsede bisi demez[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bnde gömlek dışarda gezenlerdenim hocalar çok bişi demio sen onlara karşı bişi ypmadıktan sora[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sakin ol gecicek hepsi.. keşke ben de lisede olsam da gomleemi icime soksam[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hehe 6 seneyi gecti lise biteli aynı seyleri bende yasadım cok takmayın ünide rahata erersiniz, ben ege de üni okudugum 4 sene boyunca sabahları derslere ayakta sandalet üstte kolsuz t-shirt altta short la girerdim vay be ne günlerdi :D Not.kış günü deil bu dedigim tabi yaz zamanı :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sok o gömleği içeri!!Plz[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gömleeni içine sok! spor ayakkabı giyme! Kravatını düzelt! Düğmeni kapa! gömleenin kollarını sıvama! Sacların kestir! Ceketini giy! İçine renkli giyme! Sakalını kestir! ......... ..........Ayakta yürüme! bunların hepsi saçmalık öğretmenler kendi egolarını tatmin ediyolar bence. tabii bazıları. Yok efendim düzenmiş. palavra. Bırak çocuk istediği gibi gelsin okula.rahat olsun. o zaman verim bi kat artar.[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 burdan tüm lise örtmenlerime kendileriyle ilgili duygularımı açıklamak istiyorum; hepinizin allah belasını versin. (türkiye cumhuriyeti bir hukuk devleti olduğundan ben veremiyorum kusra bakmayın.)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Eylül 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim bildiğim okulda disiplin olmalı Gömlek Tabi ki İçeride Olucak Saçların Tabi ki Düzgün bir biçimde olucak...[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 I ve got a problem with fuckn authority....ehe Okul hayatımda hiç bir zaman o boklu gömleği içime sokmadım,diplomat hayatımda da sokmamayı planlıyorum... Free will kardeşim ya.. F*CK DA SYSTEM... Ratm-Killing in the name of şarkısını tavsiye ederim F*CK YOU I WONT DO WHAT U TELL ME hesabı.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bölle bi disiplinli okul olsun bi disipilinsiz o zaman herkes rahat eder isteyen istediği yere gider[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende gıcığım bu sisteme... -Bu saçlar ne be? Saçını kestir -Hocam saçım kısa benim -Olsun yinede kestir -Wtf!?!? -Ceketin nerde senin -Çantamda hocam -Çantanda taşı diye zorunlu yapmadık o ceketi giy hemen!!! -Hocam yapmayın etmeyin hava 30 derece yaa geberirim ben -Geber ozaman giyiceksin o ceketi -Wtf!?!?!? -O ayakkabılar ne? -Ayakkabı işte hocam... Bunada bişiy demiyceksiniz heralde? -Boya bunları çok pislenmiş -Hocam ne pisliği yaa onun rengi o... -Siyah giyiceksiniz demiyomuyum ben size hıı? -Siyah hocam işte... Tozdan biraz rengi grileşti okadar -Temizle ozaman! Temizlemeden okula sokmam!!! -Hocam geçiyim içerde temizlerim -Yok eve git orda temizle, bide boya -Sie(Allahtan bunu dediğimi duymadı:D) -Okul arman nerde senin? -Ceketimin üstünde hocam -Çanta sapıyla kapamasana üstünü -Oldu hocam çantayı nerde taşıycaz peki? Bu çanta sırta asılıyo, doğal olarak ta askısını önden geçirmek lazım -Sus! Cevap verme bana... -... -Ayrıca bu kravatın hali ne? -... -Cevap ver bana! -Veriyimmi vermiyimmi hocam? -Dalga mı geçiyosun sen benle? -Yok hocam az önce cevap verme dediniz de -O lafın gelişiydi sende saçmalama böyle -Wtf!?!?! Aklıma nedense System Of A Down un, sistemle ilgili çok güzel bi şarkısı geldi... Sanki tam öğrenciler için yazılmış bi şarkı yaa... **** The System...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sistem de sistem olsa[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya ben jöle sürüyorum diye adam okulun önünde tokatladı beni kışın ortasında gitti saçını yıkat dedi gittik itfaiye vardı yukarki sokakta yıkadık geldik ertesi gün 1 hafta rapor aldım geberiyordum.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar