Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam anlamıyla sapıttılar... abarttılar...

Lisze

Öne çıkan mesajlar

nerden alınabilcegi konusunda bilgisi olan varsa yazsın lutfen..
bizim de orgutlenmemiz ve silahlanmamız gerek artık..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

polis nabiyo ki?? diyenlere diyorum.. geçenlerde (2 ay olmuştur..) hırsız var diye bir çığlık duyduk sabahın 6 sında. polisi aradik, 4 dk içinde ekip otosu geldi 3 polis vardi.. şikayet etceksiniz. ilgileniyorlar, o kadar mal sanmayın polisleri.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 14-17 yaş arası arkadaşlarım bellerinde kurusıkıyla dolaşıo beaa polist 18- yaşları diyebirşey yapmıo alıolar kurusıkıları kelebekleri o kadar...
Sonra bunlar büyüo resmi maganda olup cıkıolar bazılarıda SOAD dinneyip kendini rockcı metalci tanıtıo mal bunlar MAL (soad örneği aklıma geldi yazdım:))[signature][hline]

Edit : arkadaşlar dediğim tanıdıklar taqıldığım tipler değil..

[Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 16 Eylül 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 16 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
polis nabiyo ki?? diyenlere diyorum.. geçenlerde (2 ay olmuştur..) hırsız var diye bir çığlık duyduk sabahın 6 sında. polisi aradik, 4 dk içinde ekip otosu geldi 3 polis vardi.. şikayet etceksiniz. ilgileniyorlar, o kadar mal sanmayın polisleri.

Arkadaşım hırsız başka, katil başka, kapkaççı başka, bu adamlar başka. Biz polisin bu tip olaylara karşı ilgisiz olduğunu, bu adamların peşinden koşmadığını söylüyoruz !
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi polisi genel olarak katma.tabii koşan da olacak koşmayan da.(örneğin kusuruna bakmayın :) )

Polis'e gitmek her zaman en iyisi.Jandarma bölgesi rlz diyiyorum başka demiyorum iyi burada Jandarma var :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt kendisi benim de arkadasımdı.. Bugun gün boyu beraberdik hatta.. Çok berbat bi durum abi.. Sana Laf atıoLar.. Werdiin cevap cok normaL.. "ewe gidiorm".. ters bi cevapta oLmamasına rağmen.. Önce tamam dioLar bırakıoLar.. Laf atıp 3 kişi daLdıkLArı yetmimuş gibi, bi de arkasından saLdırıoLar.. Hem 1 kişiye 3 kişi, hemde arkadan.. ŞerefsizLik diorm direk.. Ama arkadasım bi tanesinin burnunu kanatmaı basarmıs karamboLde.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

belki bazılarınıza canice veya saçma gelicek ama yanınızda kesinlikle bıçak taşıyın(sustalı,kelebek) kullanın demiyorum ama yanınızda bulunsun böylece adama benim elimde armud toplamıyor mesajı vermiş olursunuz etki tepki olayını yaratıyor.
Bna ters diyorsanız o zmn o adamların önünden geçerken kafanızı eğerek etrafa bakmadan hızlıca yürümeniz lazım ki buda ben eziğim etkisini yayar.
Böyle adamlara çözüm bulmak o kadar kolay birşeyde değil yani polis gelse bile en fazla adamları dağıtır sonra bir daa gelirler[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

Bıçak taşımak bence seni onlardan ayırt etmez.Onlar neden taşıyorsa sende o yüzden taşıyorsun.

Bu tip adamlara yapılacak en iyi şey başın dik bakmadan geçmek.Bana çok takıldılar ama başımı kaldırınca yusuf yusuf kaçmaya başladılar.Ne ezik görüneceksin ne belalı.Cesur görünmek her zaman karşındakini yıldırır.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

15 kişi var amaçları senı dövmek

+abi çok pis baktı dövmeyelim bunu
-dövemeyiz zaten baksana şu gözlerdeki cesarete
*süperman falan olabilir bu beyler, gözleri lazer çıkartmaya çok uygun[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 16 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
15 kişi var amaçları senı dövmek

+abi çok pis baktı dövmeyelim bunu
-dövemeyiz zaten baksana şu gözlerdeki cesarete
*süperman falan olabilir bu beyler, gözleri lazer çıkartmaya çok uygun

ewt aynen böLe :) uehuhe[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...