King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Zaten bu rezaletler, hep de İstanbul'da patlak veriyor. Tabi dışarıdan göç ala ala şehir bir sürü ipsiz adamla doldu taştı. Olacağı budur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: StRencher, 16 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: tam olarak nerede oluyor bu olay. yokmu karakolunuz kardeşim. ah polis ne yapıyor demeyle olmuyor ki git şikayet et. ki genelde üşengeçlikten kimse şikayet etmiyor. şikayet olmayıncada polis ilgilenmiyor. Üşengeçlikle alakası yok. Bir çok şikayet gitti tabi polislere bu tip olaylarla ilgili. Bir kaç ay önce bir kaç arkadaşım da gitmişlerdi. Tam olarak polislerin verdiği yanıtı hatırlamıyorum fakat çaresizler... ve ilgisizler... [Bu mesaj Lisze tarafından 16 Eylül 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Benim arkadaş siyah kuşak dövüşçü (hangi dövüş sanatı bilmiyorum). Gözümün önünde bunlar gibi 8 tanesini evire çevire dövdü bostancıda. Dinsizin hakkından imansız gelir istanbul gibi yere yaşıyorsak mutlaka kendimizi savunmayı bilmek lazım.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
Slat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sende 30 kişi toplayıp onların ağzını yüzünü kıracaksın, acımadan vuracaksın.. Polisin malesef bir bok yediği yok çünkü.. Adam bıçakladıktan 2 saat sonra serbest bırakılan tipleri çok gördük..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tabi polisin yetkilerini elinden alırsan böyle olur. Polislerin eli kolu bağlandı. Yapabilecekleri fazla bir şey yok.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kafasından bıcak yiyen kişi kickbox cu(ileri derecede) ve dediğim gibi 30 kişi dövdü deseler inanmayacağım cinsden biri.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: f0cus, 16 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Benim arkadaş siyah kuşak dövüşçü (hangi dövüş sanatı bilmiyorum). Gözümün önünde bunlar gibi 8 tanesini evire çevire dövdü bostancıda. Dinsizin hakkından imansız gelir istanbul gibi yere yaşıyorsak mutlaka kendimizi savunmayı bilmek lazım. İkinci olayda bahsettiğim arkadaş pro. Kickboxcu, asla aklıma gelmezdi dayak yiyebileceği. Öyle böyle değil. Fakat 15 kişi kapanmışlar üstüne bir anda ve kafasından bıçaklanmış.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kim bunlar kendılerını ne sanıyorlar ya ??[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 öncelikle sana ve arkadaslarina gecmis olsun.... bence; yumurtatopuk ayakkabi , killi bagirlarini gösteren beyaz gömlek, beyaz corap ve ütülü siyah pantolon giyen , tesbih sallayan , ve ayrica saclarini yalatan ,delikanlilik taslayan , cengiz-ferdi-müslüm 3lüsünü dinleyen bir zihniyet yapabilir bunlari.. kendi tarzlarina aykiri birilerini(mesela metalciler) gördükleri zaman direkt laf atarlar... saclarinin uzun olmasi bile yeter... hm cözüm olarakta ; direk kacican abi... yoksa dayak yersin mallardan. yanlarinda bicak bile tasiyolar.dikkat etmek gerekir... hadi 15 kisilerse ,topla 20 kisi dal diyosun.... heriflerden birisi arkadasinin tekini bicakliyor o zaman napcaksin ? pisman olmicak misin bulastigina...[signature][hline] lylide..
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 30 kişi gelirlerse yapabilcek bişey yok tabiama tedbirli olmak için kendini korumayı öğrenmek şart bence.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bir kaç yıl önce tinerciler bıçaklayarak sat komandosunu öldürmüşlerdi. Olayın aslı şöyle: Üç tinerci sat komandosunun yolunu kesiyor ve telefonunu istiyor. Sat komandosu bunları dövüp yolluyor. Sonra 6 kişi geliyolar, sat komandosu dövüp yolluyor. Akabinde 9-10 kişi geliyolar ve sat komandosu dövüp yolluyor fakat son seferde bıçaklanıyor. Yürüyerek hastahaneye gidiyor. Yolda çok kan kaybettiği için kurtaramıyorlar... Mekan kadıköydü sanırım. [Bu mesaj Lisze tarafından 16 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: fastreload, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: elime iyi bi para geçse tabanca şeklindeki stun gunlardan alcam kendime. 5metre menzili var [signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yapabileceğin tek şey polis şikayet etmek. Veyahut o tipleriden bazılarını tek yakalayacaksın.[signature][hline] Hö ?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Lisze, 16 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Bir kaç yıl önce tinerciler bıçaklayarak sat komandosunu öldürmüşlerdi. Olayın aslı şöyle: Üç tinerci sat komandosunun yolunu kesiyor ve telefonunu istiyor. Sat komandosu bunları dövüp yolluyor. Sonra 6 kişi geliyolar, sat komandosu dövüp yolluyor. Akabinde 9-10 kişi geliyolar ve sat komandosu dövüp yolluyor fakat son seferde bıçaklanıyor. Yürüyerek hastahaneye gidiyor. Yolda çok kan kaybettiği için kurtaramıyorlar... Bu sat komandosu bunları dövdükten sonra niye yolluyor ki? Üstelik 3. kez ¿[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 onlar mitoz bölünüyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
mistermasterrr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o sat komandosunun hadisesi kIzIltoprakta olmustu[signature][hline]
Slat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Lisze, 16 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Bir kaç yıl önce tinerciler bıçaklayarak sat komandosunu öldürmüşlerdi. Olayın aslı şöyle: Üç tinerci sat komandosunun yolunu kesiyor ve telefonunu istiyor. Sat komandosu bunları dövüp yolluyor. Sonra 6 kişi geliyolar, sat komandosu dövüp yolluyor. Akabinde 9-10 kişi geliyolar ve sat komandosu dövüp yolluyor fakat son seferde bıçaklanıyor. Yürüyerek hastahaneye gidiyor. Yolda çok kan kaybettiği için kurtaramıyorlar... Mekan kadıköydü sanırım. [Bu mesaj Lisze tarafından 16 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] sat komandosu hayatının hatasını yapıp tinerciye arkasını dönüyor.. Tinercide arkadan sokuyor zaten.. Hatta yanında arkadaşı falan var adamın.. Arkadaşı taksiyle gidelim hastahaneye diyor ama sat kommandosu diretip yürüyerek gideceğini söylüyor.. Sonuçta kan kaybından ölüyor hastahanede..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mavi, 16 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yapabileceğin tek şey polis şikayet etmek. Veyahut o tipleriden bazılarını tek yakalayacaksın. Dövmekle, vurmakla bitmez bunlar... İstanbulu boşaltcaksın, sadece bu tipler kalcak sonra marmara fay hattını harekete geçiriceksin bombalarla falan... ( Tabiki olamaz böyle birşey. Durumun vehametini belirtmek açısından söyledim. ) Yada ( eğer varsa ) bunların bağlı oldukları örgütle vs görüşüceksin, dertleri neymiş öğreniceksin çözüceksin problemini anlaşarak. ( Tabi böyle de bir şey olmaz )
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Ardeth, 16 Eylül 2005 17:17 tarihinde demiş ki: senin yaşadığın yer neresi? Erzurumç[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Adın ne lan ? Osman abi.. NE OSMAN MI ÇATA KUTE PAT[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
mistermasterrr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaa adam arkasInI dönüyor o sIrada iste o zararlI elemanlar arkadan bIçaklIyor[signature][hline]
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bıde sey var abı saat kac? hede hodo bana kufur mu ettın eheh bunnardan bı 5-6 tane yasadım bızzat ha sokakta hacı sakalıyla dolastıgımdan ve belırtılen bolgelerde baya bı dolastıgımdan daha bana bulasamadılar ama ufak tefek sınekkaydı tıplere daha cok bulaşıyorlar nedense ıdealtepe ve kucukyalı cıvarında benım kadar sokak sokak gezen olmasın daha bulasamadılar bana[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O hiç birşey yol ortasında kıza tecavüze kalkmışlar !?!? En son başımdan bu türlü bir olay geçtiğinde ki başımdan çok geçti bu sene dahil olmak üzere ; 3 sene önce yazlıkta benden bir yaş küçük ama çok çocuksu gözüken kuzenime sebepsiz yere saldırmışlar.O sıralar tüm arkadaşlarımızla sahildeydik ama ayrılmıştık buluşacaktık.Neyse işte bunlar geldiler yanımıza gidelim falan korkuyorlar biz inanmadık.10 dk sonra geldi 3 tane öküz (öküzdiyiyorum ki biri benden küçük ki o elebaşı 2 si büyük hemde bayağı ) geldiler sen mi jandarmaya gittin vs. buna dalaştılar "tamam ayrılın" dedim itti beni."Gidelim Barış" dedim kuzene ilerlerken gene bunun kolundan tuttular sırtına vurdular. Orada öyle sinirlendim ki "nooluyor lan " dedim .Velet döndü bana "dayımısın " dedi.Ya düşünün ya boyu yarıma gelmiyor ama havalanıyor !!! "Evet dayıyım " dedim ve çocuğa öyle bir vurdum ki kanatsız uçan ilk insan oldu.Kaldırma uçtu.Diğer büyükler kaçtırlar.En azından ben öyle zannettim :) Yaptığım en kötü şeydi çünkü adamlar gittiler abartma değil en az 20 kişi geldiler ve ben tek.Arkadaşın annesi gördü barıştırlardılar falan öyle paçayı kurtardık yoksa işin sonu kötüydü. Öyle tipler ki dövebilirsin sana bir şey yapamaz ama arkalarındna korkuyor insan.Arkaları olmasa da pezevengler bıçak taşıyorlar yanlarında.Göya artistler salakların önde gideni. Bu tipleri anca eşek sudan gelinceye kadar dövmek gerekir ama yenilen pehlivan bilmem neye (unuttum :) ) doymazmış diye bir atasözü vardır ya işte ne yaparsın. Polisde bir şey yapamaz çünkü polise de kafayı çakıyorlar.Jandarma abi tek tırstıkları.Zaten bu ülkede en çok askerden korkuluyor ya :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hehe sakaryada çok olurdu böyle :) neler gördük pehey omuz atıp bakarlar sen pardon dersen bile sataşırlar hehe hiç ses cıkartmıcaksın duymazdan geliceksin yaşadıgın yere uyum saglıcaksın valla yoksa başın beladan kurtulmaz onu dövsen öbürü gelir zarar verir ve onlar için acı cekmek önemli olmasada aklı basında biri isen olan gene sana olur[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
ouz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sunlarin bi kacini taksimde sallandirmali derdi dedem zamaninda bense ona cok vahsice diye karsi cikardim ama galiba biraz eski yontemlere geri donmekte fayda var galiba....
Öne çıkan mesajlar