DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ilidan ezik ötesi biri,kaçıo,kaçıo,kaybedio,kaçtıı kişiler onu bulunca "ama abi ööle deil yanlış anladın,hık mık"uyuz salak ve beceriksiz biri başına geleni hakedio,arthas rux!:)[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 July 2003 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Spoiler; Beyler Arthas dünyanin en iyi şovalyesi onu soliyeyim. Illidan da zamanın in en iyi Demon Hunter'i. Lich King i Arthas i vücüt olarak seçmesi ve Frostmourne ona vermesi kraliyet değil o zmn ın en iyi şovalyesi olması nitekim sonunda Lich King Arthas a giriyor ve Scourge tüm dünyayi ele geçirmek üzere hazır bir duruma geliyor. ünkü artık Liderleri hem iyi bir şovalye hemde yenilmez bir beyin. Scourge işi bitircek bence. Kalimdor daki olaya gelince bunu Warcraft Legacy de tartıştık. Jaina nın babasi Time Warp ile gelip ordusunu alıyor ve Orc'larla barışta olmalarına rağmen saldırıyor. Bunuda to tame a land in Act 2 ve Act 3 ünde göreceğiz. Herneyse bizim olayımız WoW da Reign of Chaos ta Barış yayılmış topraklarda gececek.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. + Sylvantan'ın kurduğu ve Lordearon u ele geçirip The Forsaken ı oluşturdu. eee bu böyle bitermi ? tamam Alliance ve Human lar bitti. Orc lar barışçıl. Night Elf lerde barışçıl. ee Scourge dünyayı tehdit ediyor. bence son bir oyun olur ve bitirirler böyle bitmemeli ! %50 şans var herkez batrışta ve istedikleri oldu diyip bitirirler. yada son birkez 3 Irk Scourge i silmek için birleşir. [Bu mesaj -overdose- tarafından 19 July 2003 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Millet bişi sorucxam son trailerı indirdim felams sanırım oyunda gemi savaşlarıda var yaf öyle dimi ?[hline]Olymposdan[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 su forumu acip ilk sayfadaki olaylari tartisacaginiza, ozene bezene hazirlanmis Paticik WoW sitesine bi goz atsaydiniz, screenshot lara baksaydiniz, cogu seyi tartismayacaktiniz. Item cesitliligi, o kadar degisik gorunumlu silah var ki, yeni ss ler eklense (75 e yakin yorum yaptim) goruceksiniz, 10 kisi var, onunu elinde degisik bir silah) cok bilgi istiyorsaiz Blizzard WOW var, craft skilleri olacak alchemy den mining e. Oyun ft den 1 2 yil sonra geciyo diye hatirliyorum, ama garanti veremem[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ama volfi öyle hazır bilgi önemli deel tartışmak rullz :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Volfied, 20 July 2003 07:48 tarihinde demiş ki: su forumu acip ilk sayfadaki olaylari tartisacaginiza, ozene bezene hazirlanmis Paticik WoW sitesine bi goz atsaydiniz, screenshot lara baksaydiniz, cogu seyi tartismayacaktiniz. Item cesitliligi, o kadar degisik gorunumlu silah var ki, yeni ss ler eklense (75 e yakin yorum yaptim) goruceksiniz, 10 kisi var, onunu elinde degisik bir silah) Oyun ft den 1 2 yil sonra geciyo diye hatirliyorum, ama garanti veremem[hline] Volfied iyi güzel diyorsunda, özene bezene hazırlanmış Paticik WoW sitesinden takip etseydim, şu anda sadece 3 ırk olduğunu zannedecektim. Burada yorum yapan insanların hepsinin WoW'un asıl sitesine girip bakmış olduklarına eminim. Eh oyun hakkında bilgi toplayıp da SSlere bakmamak aptallık olacaktır:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? [Bu mesaj zlorwf tarafından 21 July 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yaw rüyamda WoW'u gördüm :D bööleorklar fln saldiriyodu sehre bizim bi kurmus oldugumuz Guild vardi.. toplaniyoduk, saldiriyoduk yeniyoduk baltalar elimizde..uzun ip belimizde fln sarkilar, 50.yil marsi fln uehuehue kafayi siyirdim :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bende bi rüya gördüm orc klanımız bir şehire saldırıyordu[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ilk sayfada dogmeat oyun alliance ve horde üzrine olmaz gibi bişi demiş tam aksine oyun tamamen alliance ve horde üzerine kurulu.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 çünkü alliance ve horde dışında faction yok[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nasıl olcakki?barış içinde yaşamıolarmı?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bence undeadlerle fln kapışabilirler[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ft roc dan bir kaç ay sonra geçiyor, wow da roc dan 4 yıl sonraki zaman dilimini taban aldığı için ft sonrası bir kurgu olası geliyor bana, hatta ilerde ft'nin sonundaki horde'un tekrar harekete geçmesi gibi bir durum çok da olası. benim asıl merak ettiğim aerial mount kullanı kullanamayacağımız, siteye bakdıysanız griffon rider wallpaper'ı var bir tane. other mount için extensive trainig and rare ability modunda bi açıklamaları da var hali hazırda. süper olur ama olursa edit: demişken gözüp çarpdı faq da , zepplin griffon modunda olaylar da olcakmış. süpermiş hastasıyız. [Bu mesaj Seraxis tarafından 22 July 2003 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yaw rüyamda WoW'u gördüm :D bööleorklar fln saldiriyodu sehre bizim bi kurmus oldugumuz Guild vardi.. toplaniyoduk, saldiriyoduk yeniyoduk baltalar elimizde..uzun ip belimizde fln sarkilar, 50.yil marsi fln uehuehue kafayi siyirdim :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bende bi rüya gördüm orc klanımız bir şehire saldırıyordu[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ilk sayfada dogmeat oyun alliance ve horde üzrine olmaz gibi bişi demiş tam aksine oyun tamamen alliance ve horde üzerine kurulu.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 çünkü alliance ve horde dışında faction yok[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nasıl olcakki?barış içinde yaşamıolarmı?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bence undeadlerle fln kapışabilirler[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ft roc dan bir kaç ay sonra geçiyor, wow da roc dan 4 yıl sonraki zaman dilimini taban aldığı için ft sonrası bir kurgu olası geliyor bana, hatta ilerde ft'nin sonundaki horde'un tekrar harekete geçmesi gibi bir durum çok da olası. benim asıl merak ettiğim aerial mount kullanı kullanamayacağımız, siteye bakdıysanız griffon rider wallpaper'ı var bir tane. other mount için extensive trainig and rare ability modunda bi açıklamaları da var hali hazırda. süper olur ama olursa edit: demişken gözüp çarpdı faq da , zepplin griffon modunda olaylar da olcakmış. süpermiş hastasıyız. [Bu mesaj Seraxis tarafından 22 July 2003 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar