ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Sanirim World Of WarCraft gelince hayatimda yeni bi devir açilacak.. Sabah aksam oyunda olucam, hayattan kopucam tel faturasi koyacak, uyuyamicam, ama bunlarin yaninda da müthis zevkler yasicam, maceradan maceraya atilicam heyecan macera yasicam ve bazen sinirlenicem, gururlanicam ve net üzerinde oynan UltimaOnline, E.quest, DarkAge Of Camelot gibi oynlarda yasanan bütün herseyi yasicam. Ama bence bu oyunda daha da fazla sey olucak gibime geliyor. Gelismeler çok olumlu, level dergisindeki yazida umutlarimi artirdi. Valla artik sadece bekliyorum.. Siz neler düsünüyosunuz bu oyun hakkinda? yaw bisi aklima geldi oyunda mutlaka bir türk guild i kurar ve herkez tarafindan taninirsak manyak olur hehe fantezi yapiyorum... :-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bende seninle aynı şeyleri düşünüyüyorum ama alliance vs. horde olmazsa oyunu oynama hevesim 4/1'e düşer. UO'daki gibi pvp olursa yani.. Vede şu ana kadar trailerlardan gördüğüm kadarıyla item çeşitliliği çokda fazla değil.[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 trailer dan item çeşitliliğini nasıl kavrayabiliyorsun ? lol[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 aslinda oyunda elini sallasan büyülü esya gelir mantigiyla olursa bence bayar... Ben bööle gideceksin maceraya orda yaratik fln kescen bilmeceler çözcen sonrada ödül olarak büyülü silahlar aletler fln alirsin diye isterim.. Ya bide ben bisi anlamadim arkadaslar;Oyunda PvP nasil olucak? belli bi leveldan sonra mi PvP için hakkimiz olucak??? Yoksa ööle sehir disinda her önüne gelen bize saldiracaksa ooohhoooo yandik o zaman...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 belli bir lvl'dan sonra pvp olcak,ayrıca otun ft'deki olaylardan 1-2 yıl sonrayı konu aldıından allience vs horde olmaz heralde.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 arcane trailerdan gördüğüm kadarıyla herkez aynı platei giyiyor . Öle yuvarlaklı bir zırh giyiyorlar deri üstü chain gibi. Orc tauren baltası da hep aynı Dragon kafası givi:) Orclar clasik grunt armoru:)[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 anlar bu adam siz en iisi hiç sormayın[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 valla trailer süper bence hele o bir arena gibi bir yer varya elemanlar yaratıklarla kapışıyor.millet izliyor.orası çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 türkiyede bi server açılırmı acaba?umarım açılır.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bence tek bi server olur herhalde... herkez o dünyaya baglanir sanirim. Ya acaba oyuncu sayisi sinirlamasi olucak mi ne dersiniz??? Umarim sistem gereksinimleri ööle havalarda dolasmazki bizde yeni bilgisayar almayalim yada kasmayalim RAM fln almakla[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Türkiye de server? Tek server'a herkes bağlanır? ehehehe ne diyosunuz arkadaşlar mantıklı olalım biraz. Oyunda bi craft sistemi olucak mı? Yoksa sb gibi combat ağırlıklı mı olacak?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 arkadaslar wow'un tam cikis tarhi var mi su anda?yoksa belli deil mi?[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 turkıye de server olmaz klasık blızzard seklı europa us west asia diye ayrılır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 galiba yakin zamanda beta versiyonu denencek, sonrada en yakin ihtimalle ocak-subat ayinda çikicak hehe daha çok var yane ama sayili gün çabuk geçer derler :-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: DoGMeaT, 17 July 2003 12:35 tarihinde demiş ki: belli bir lvl'dan sonra pvp olcak,ayrıca otun ft'deki olaylardan 1-2 yıl sonrayı konu aldıından allience vs horde olmaz heralde.[hline]less talk,more glock! oyun ft sonrası değil ft öncesinde geçiyor diye hayırlıyorum ben[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 craft skillleri ve benzer skiller secondary skill olarak var blacksmithy, fishing ve benzerleri...[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ben blizardın sitesinde görmüştüm sanırım ft'den sonrasını ele alacağını,bu arada şehirlerde,gromhelscream,thrall,jainaproudmoure'un fln heykelleri olcakmış,eh kahraman oldular :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ft değil roc sonrası :)[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Oyun Reign of Chaos tan 4 sene sonra geçiyor.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. [Bu mesaj -overdose- tarafından 17 July 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 anlamadığım Fthrone o zaman son mu olcak ? Wc4 ? yani senaryosu bitişe uygun ama ? ben Single da o Campaign leride yapmak istiyorum yani. [Bu mesaj -overdose- tarafından 17 July 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 FT nin sonunu söylemeyin sakın ha :) daha bitirmedim :) lancraft yüzünden campaign fatal error veriyor[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Arcane okuma:) Spoilaaa! Bence bitmiş olamaz(sömürürler olmazza:)) Arthas Lich King ile birleştide noldu? The Forsaken'a noldu? Orclara insanlar neden saldırıyor? Sonracıma BloodElflere ne oldu? Demon Hunter çok dandik ölüyor kesin rezlenir:) Vedeee ermm şey başka bişi bulamadım bulunca söylerim:) -Kesin dewam edecek-[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 SPOİLERRRRRR OKUMAYIN BİTİRMEYENLER harbi ya arthas gittikçe güç kaybediyor demonhunter i 2 sn de yere seriyor bende bişi anlamadım[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Son bölümde lvl atlayabiliyorsun(Arthasın lvl2si bile onu kesmeye yeter:))[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 abi iyide ilk kapıştıklarında hani illdan skull of gul'dan ı almadan önce orda bile berabere kalıyorlar[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar