Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW için ortak düsünceler?!?

ZydarHellfire

Öne çıkan mesajlar

Sanirim World Of WarCraft gelince hayatimda yeni bi devir açilacak.. Sabah aksam oyunda olucam, hayattan kopucam tel faturasi koyacak, uyuyamicam, ama bunlarin yaninda da müthis zevkler yasicam, maceradan maceraya atilicam heyecan macera yasicam ve bazen sinirlenicem, gururlanicam ve net üzerinde oynan UltimaOnline, E.quest, DarkAge Of Camelot gibi oynlarda yasanan bütün herseyi yasicam. Ama bence bu oyunda daha da fazla sey olucak gibime geliyor. Gelismeler çok olumlu, level dergisindeki yazida umutlarimi artirdi. Valla artik sadece bekliyorum.. Siz neler düsünüyosunuz bu oyun hakkinda? yaw bisi aklima geldi oyunda mutlaka bir türk guild i kurar ve herkez tarafindan taninirsak manyak olur hehe fantezi yapiyorum... :-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende seninle aynı şeyleri düşünüyüyorum ama alliance vs. horde olmazsa oyunu oynama hevesim 4/1'e düşer. UO'daki gibi pvp olursa yani.. Vede şu ana kadar trailerlardan gördüğüm kadarıyla item çeşitliliği çokda fazla değil.[hline] Never was and never will be..
"r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:)
BG'ye saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda oyunda elini sallasan büyülü esya gelir mantigiyla olursa bence bayar... Ben bööle gideceksin maceraya orda yaratik fln kescen bilmeceler çözcen sonrada ödül olarak büyülü silahlar aletler fln alirsin diye isterim.. Ya bide ben bisi anlamadim arkadaslar;Oyunda PvP nasil olucak? belli bi leveldan sonra mi PvP için hakkimiz olucak??? Yoksa ööle sehir disinda her önüne gelen bize saldiracaksa ooohhoooo yandik o zaman...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

arcane trailerdan gördüğüm kadarıyla herkez aynı platei giyiyor . Öle yuvarlaklı bir zırh giyiyorlar deri üstü chain gibi. Orc tauren baltası da hep aynı Dragon kafası givi:) Orclar clasik grunt armoru:)[hline] Never was and never will be..
"r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:)
BG'ye saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tek bi server olur herhalde... herkez o dünyaya baglanir sanirim. Ya acaba oyuncu sayisi sinirlamasi olucak mi ne dersiniz??? Umarim sistem gereksinimleri ööle havalarda dolasmazki bizde yeni bilgisayar almayalim yada kasmayalim RAM fln almakla[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de server? Tek server'a herkes bağlanır? ehehehe ne diyosunuz arkadaşlar mantıklı olalım biraz.

Oyunda bi craft sistemi olucak mı? Yoksa sb gibi combat ağırlıklı mı olacak?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

galiba yakin zamanda beta versiyonu denencek, sonrada en yakin ihtimalle ocak-subat ayinda çikicak hehe daha çok var yane ama sayili gün çabuk geçer derler :-)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 17 July 2003 12:35 tarihinde demiş ki:
belli bir lvl'dan sonra pvp olcak,ayrıca otun ft'deki olaylardan 1-2 yıl sonrayı konu aldıından allience vs horde olmaz heralde.[hline]less talk,more glock!
oyun ft sonrası değil ft öncesinde geçiyor diye hayırlıyorum ben[hline][i]Transpose ! [i]
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane okuma:) Spoilaaa!

Bence bitmiş olamaz(sömürürler olmazza:)) Arthas Lich King ile birleştide noldu? The Forsaken'a noldu? Orclara insanlar neden saldırıyor? Sonracıma BloodElflere ne oldu? Demon Hunter çok dandik ölüyor kesin rezlenir:) Vedeee ermm şey başka bişi bulamadım bulunca söylerim:) -Kesin dewam edecek-[hline] Never was and never will be..
BG'ye saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...