Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben yurtdisina gittiim için ve uzun bi sure orda kalcagim için orda oynayabilecegim sole swg yada guild wars gibi oyunlari iyi calistirabilen fiyat1 abati olmayan lap top ariyorm sole bi baktim ama bi karar veemedim tavsiyelerinizi bekliyorm...[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 walla ben amerikadan dell inspiron 9300 aldım, sdc swg fln diil doom3 ve hl2 de oynayabilirsn hatta cıksın fear bile oynarsın :D bi kupon buldum ve 2300 dolara aldım. özelliklere gelince Pentium mobile 2.ghz 2gb ddr2 ram 60gb 7200 rpm hd geforce go 6800 (!) ... ram 1 gb secersen 300 dolar gibi bi dusus olcak cunku bu modelde 1 gb ram e upgrade bedavaydı gibi bisi hatırlıyorum.. tabii ki swg yi fln daha basit makinalarda da oynayabilirsn ama aklında bulunsun die soledim cunku aynı ozellikteki modellere gore daha ucuz dusundum de o kdr da ucuz diilmis hani, ben ilk xps gen2 alcaktım ona gore karsılastırınca ucuz oldu bayaa simdi bna ne dio lan bu demeyin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman [Bu mesaj nuwanda tarafından 18 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Toshiba'larda sorunsuz gta, fifa, pes fln oynanıo. O oyunları rahat çalıştırır.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 www.alienware.com[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bende bundan 1 yil kadar once yurtdisina ciktim okuma amacli (Avustralya) Laptopumu burdan aldim. Dell'in Avustralya'da super kampanyalari oluyo, nereye gittigini bilmiyorum ama Amerikaya falan gidiyorsan muhtemelen dahada ucuzdur. Kampanyada 60gb hdd/centrino 1.5/512 ddr ram(1024 yapacam) ve 128mb ati radeon 9600 pro turbo bi alet toplattirdim. Siteye girip istedigin laptopun parcalarini secip gonderiyordun formu Dell'e cok cazip geldi, herseyini kendim istedigim gibi sectim. Turkiye den kat kat daha ucuz olduguna eminim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dell Xps Gen 2 buyur otur incele.Kullanıyorum ve memnunum. Zaten memnun olmama gibi bir ihtimalim yok. Dikkatli incelersen 7200rpm lik hdd / nvidia go 6800 ultra / 2048mb DDR2 / Sonoma islemci vs... Sence baska bir ihtimal varmı boyle bir urun karsısında ? ;)[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bundan 7 ay once aldim ben laptopumu-Inspiron 8600 aldim. Nerdeyse buna yakin fiyati, boyle seyler gordukce cok uzuluyorum :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar