Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acilen Oynanabilirligi yuksek olan lap top!!

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

Ben yurtdisina gittiim için ve uzun bi sure orda kalcagim için orda oynayabilecegim sole swg yada guild wars gibi oyunlari iyi calistirabilen fiyat1 abati olmayan lap top ariyorm sole bi baktim ama bi karar veemedim tavsiyelerinizi bekliyorm...[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben amerikadan dell inspiron 9300 aldım, sdc swg fln diil doom3 ve hl2 de oynayabilirsn hatta cıksın fear bile oynarsın :D bi kupon buldum ve 2300 dolara aldım. özelliklere gelince
Pentium mobile 2.ghz
2gb ddr2 ram
60gb 7200 rpm hd
geforce go 6800 (!)
...
ram 1 gb secersen 300 dolar gibi bi dusus olcak cunku bu modelde 1 gb ram e upgrade bedavaydı gibi bisi hatırlıyorum..
tabii ki swg yi fln daha basit makinalarda da oynayabilirsn ama aklında bulunsun die soledim cunku aynı ozellikteki modellere gore daha ucuz
dusundum de o kdr da ucuz diilmis hani, ben ilk xps gen2 alcaktım ona gore karsılastırınca ucuz oldu bayaa simdi bna ne dio lan bu demeyin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman

[Bu mesaj nuwanda tarafından 18 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bundan 1 yil kadar once yurtdisina ciktim okuma amacli (Avustralya) Laptopumu burdan aldim. Dell'in Avustralya'da super kampanyalari oluyo, nereye gittigini bilmiyorum ama Amerikaya falan gidiyorsan muhtemelen dahada ucuzdur. Kampanyada 60gb hdd/centrino 1.5/512 ddr ram(1024 yapacam) ve 128mb ati radeon 9600 pro turbo bi alet toplattirdim. Siteye girip istedigin laptopun parcalarini secip gonderiyordun formu Dell'e cok cazip geldi, herseyini kendim istedigim gibi sectim. Turkiye den kat kat daha ucuz olduguna eminim..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...