Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İsmni ya Bulutların Üstünde ya da Bulutların Üstünde Yürümek tarzı bişey olarak türkçeye çevrilen filmin orjinal adını bilen varsa lütfen söylesin. Filmde Keanu Riviiz* oynuyordu ve çikolatacı gibi bişeydi... Şarap üretim çiftliği üzüm bağlarının sahibi bir adamın kızı vardı.O da bu çikolatacıyı yalandan kocası olarak tanıtıyordu.. Bağda geçiyordu yaşamları..Koca olarak kendini kanıtlamaya çalışırken aşık oluyorlardı.. hatta filmin sonuna doğru tüm bağ yanıyordu filan... neydi ya bu filmin ismi... umarım yeterince açıklamışımdır filmi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 09 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0114887/ A Walk In The Clouds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben bu cevabın verildiğini yeni gördüm... çook çook teşkkür ederim bayadır arıyordum bu filmi..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar