Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2mb baglantı bizim ofiste var. Geceleri sadece ben kullanıyorum wireless ile evden. Büyük dosyaları indirirken 70lere falan cıktıgı oluyor ama genelde 30-50 arası falan oluyor. Tabi sizin hat kapasitenz dışında karşı tarafında kapasitesi önem kazanıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben su an iş yerindeyim 1256kb/sn hava atmak gibi olmasın.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben 2-3 MB ile download ettim odtüde ya.. :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İTÜ yurtları, ağdaki arkadaşlardan DC++ ile 7MB/s film çekip seyredip siliyorduk, ancak diğer türlü en fazla 300kb/s gördüm bende. Eve geçince zorlandım bikaç hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Keni iç networkten dosya indirimi çok hızlı tabiki yani bizimde işyerinde aynı dosyayı birisi daha önce indirdi ise bende inanılmaz hızda indiriyorum cacheden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar