Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şu anda level 54 shamanım var 60a yaklaştıkça artık sağlam itemleri düşürmem gerektiğini düşünüyorum ben 60 shamanlardan güzel işre yarar bi gear yazmalarını bekliyorum pls :) PvP pve faketmez her türlü gear olur[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 60 ol sonra item kas bence. Çünkü uğraşıp uğraşıp alacağın itemi 2-3 lvl sonra değiştirmek gereksiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bol bol critli item ve en en en yavas,ndan bir axe veya mace diyoryum arcanite reaper olabilir crafted oldugu icin bulmak kolay item olarakda aklimda bi savage gladitar girdle nmi ole bisi gladiator setinni gogusu brd arenadan dusuyo %2 crit chance veriyo o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bunu ah de görmüştüm güzel bişe işime yarar heralde http://www.thottbot.com/?i=9923[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 birde benim amacım bolbol zindana girip ordan xp kazanmak[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 instance yapıcaksan surekli resto olmanı tavsiye ederim. set olarak shamanın seti olan element seti toplucaksın. 56 olmussun baska setlere para verip alma ah dan. instancelerden bol bol dusuo zaten.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Benim talent buildim pvp ye yönelik resto bana göre değil :)[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lvl 60 dan sonra zorunlu bi değişikliğe gidiceksin merak etme :)[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hammer Fight on brother. Herkes banada aynı seyi diyo ben direk kamikaze buildimle devam ediyorum 27/24 gibi sacma sapan bi buildle oynucam İsteyen almasin guildine umrumda deil[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 uns force bence kolayca edinilebilecek bir 2h mace, ve de cok iyi proclar flurry + wf sayesinde. dm yap (trib+east), cok iyi +crit item dusuyo. crit bir shaman icin cok onemli cunku flurry critle cosuyo.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 180%, ambush = 280% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 zaten restoya dönmeyi hiç düşünmüyorum kendi guildimle gircem inşallah ben mc ye pvp hastasıyım ayrıca :) dediklerinizi yapıcam teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mana Tide'sız mc ye almazlar.O yüzden mc düşünüyorsan enh i unut.Ayrıca pvp gitceksen 60 da hammer of Titans'ı öneririm.Arcanati Reaper ile aynı dkp ve speed e sahip fakat shamanların daha çok işine yarıyor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ele ench güsel olur ama spell crit veren mail item cok az bulunuo bulunanlar ise sadece gloves ring var blue olarak bide helm var(shaman quest reward)bide staff of ogre magiyi alırsın eye of beastide unutmamak lazm mc ye gitceksen ele ench olman ench olupta unstopable force kullanmamam bi işe yaramaz bence 22-8-21 templatini kullan cok hosuna gider base lighting bolt criti %11+5=%16 crit itemlerden max 10 getirsen cok hos oluo 1100 1100 critleri patlatıosun.çok yazdım yoruldum.kendin bilin ama dedigim template le baya eglenirsin.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: ssj4songoku, 20 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Mana Tide'sız mc ye almazlar.O yüzden mc düşünüyorsan enh i unut.Ayrıca pvp gitceksen 60 da hammer of Titans'ı öneririm.Arcanati Reaper ile aynı dkp ve speed e sahip fakat shamanların daha çok işine yarıyor. alakasi yok mc ye giren shamanlarin cogunda mana tide yok. mc COK KOLAY bir dungeon. ne yapacagini bildigin surece 35 kisi bile alirsin bir kismini (bizim grup yeni olustugunda golemagg/sulfuron u 35 kisi almistik, hatta pain packleri kesme taktiklerini bile 35 kisi yapmistik. aah eski gunler eheh). mana tide sakin alma, ab filan varken hic alma. gereksiz. talentlerimiz degistiginde belkide ise yarayan 10 talent kolaylar ustune, o zaman alirsin. ama NS olmayan shamana shaman dermiyim o ayri ;p ya 23/7/21, ya da 0/30/21, ya da 0/21/30 (parry). 3 dakikada bir insta heal ftw.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 180%, ambush = 280% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 http://www.thottbot.com/?i=24269 http://www.thottbot.com/?i=13106 http://www.thottbot.com/?i=35969 ;p[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 180%, ambush = 280% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar