Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay bacaksız vay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zaman once seyretmistim, gayet yetenekli bence.
Ayrica birseyi begenmemek icin daha iyisini yapabiliyor olmak gerekmez,huzur verin.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 17 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
Yuhanzi diyip linki veriyorum.Doğru kardeş Brezilya'lılar ya futbolcu yada şey olurmuş.

ney olurmuş?
Mesaj tarihi:
ya ne 6 abartmayın utanmasanız cenin daha diyeceksiniz. ronaldinho falanda yaptıgı yok sınıfta 4-5 tane top cambazı var zaten biliyoruz neyin ne oldugunu,.[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
Mesaj tarihi:
tsubasayı kimse geçemez 300 metrelik saha da oynuyo adam topun yuvarlaklığıyla oynuyo o efsane bi insan[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
Gelecek için bütün büyük kuluüpler bu çocukla anlaşma yapmak istiyor..Kötü diyenlerede biraz haberleri izlemesini öneriyorum hayat paticikden ibaret değil sadece..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 18 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
videolarda ki görüntüler süperde bu çocuk hep böyle mi atıyor yüzdesi falan nedir acaba
ben 9 maçta 30 gol diye duymuştum...[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ;
we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim Manchester United ile anlaşma yaptığı.16 sinda mı 18'de mi ne gidecek İngiltere'ye diye biliyorum.

Hatırladığım kadarıyla galiba 16 milyon dolara anlaşmıştı[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 18 Eylül 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
tsubasayı kimse geçemez 300 metrelik saha da oynuyo adam topun yuvarlaklığıyla oynuyo o efsane bi insan
eet adamdaki enerji kimsede olamaz koşuyo koşuyo saha bitmiyo artı hawada dusunebilio(sıçrama yeteneği mükkemmel): kafaya cıkarken rakibiyle tartşıyo 5-6 saniye konustuktan soora kafa wuruyo:D[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ;
we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja
Mesaj tarihi:
fistana katılıyorum :)[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
bilmem biri eklemiş seni admin
loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;)
kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]

Mesaj tarihi:
Küçükken bende böyleydim 6 yaşında değilde 10 yaşında yapıyordum bu hareketleri =P

Bu arada müzik iğrenç.[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

Mesaj tarihi:
Valla çocuk zaten 6-7 yaşlarında gibi gözüküyor. Ve müthiş oynuyor... o yaşlarda böyle oynayabilen bir kendimi bilirim... Harika hakkaten...

[Bu mesaj Lisze tarafından 18 Eylül 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...