daverc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Uzun zaman once seyretmistim, gayet yetenekli bence. Ayrica birseyi begenmemek icin daha iyisini yapabiliyor olmak gerekmez,huzur verin.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2001 den o çekimler. yani 6 yaşında çocuk. oha.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ozaman harbi oha[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Masteis, 17 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Yuhanzi diyip linki veriyorum.Doğru kardeş Brezilya'lılar ya futbolcu yada şey olurmuş. ney olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ne 6 abartmayın utanmasanız cenin daha diyeceksiniz. ronaldinho falanda yaptıgı yok sınıfta 4-5 tane top cambazı var zaten biliyoruz neyin ne oldugunu,.[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oha be insaf edin. çocuk 20-30 metreden gol atıyo, o yaştaki çocuğun topu o kadar havaya kaldırması da başarıdır.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben futbol bölümünde bu çocukla ilgili bir topic görmüştüm evet buldum => http://forum.paticik.com/view.php?id=139761[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! [Bu mesaj AK-47 tarafından 18 Eylül 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tsubasa gibi bu velet.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tsubasayı kimse geçemez 300 metrelik saha da oynuyo adam topun yuvarlaklığıyla oynuyo o efsane bi insan[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 videolarda ki görüntüler süperde bu çocuk hep böyle mi atıyor yüzdesi falan nedir acaba[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: AK-47, 18 Eylül 2005 11:23 tarihinde demiş ki: ben futbol bölümünde bu çocukla ilgili bir topic görmüştüm evet buldum => http://forum.paticik.com/view.php?id=139761 arkadaşa kına getirin hemen :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gelecek için bütün büyük kuluüpler bu çocukla anlaşma yapmak istiyor..Kötü diyenlerede biraz haberleri izlemesini öneriyorum hayat paticikden ibaret değil sadece..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Arthur_HellsFire, 18 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki: videolarda ki görüntüler süperde bu çocuk hep böyle mi atıyor yüzdesi falan nedir acaba ben 9 maçta 30 gol diye duymuştum...[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ; we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim bildiğim Manchester United ile anlaşma yaptığı.16 sinda mı 18'de mi ne gidecek İngiltere'ye diye biliyorum. Hatırladığım kadarıyla galiba 16 milyon dolara anlaşmıştı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: NoS, 18 Eylül 2005 11:52 tarihinde demiş ki: tsubasayı kimse geçemez 300 metrelik saha da oynuyo adam topun yuvarlaklığıyla oynuyo o efsane bi insan eet adamdaki enerji kimsede olamaz koşuyo koşuyo saha bitmiyo artı hawada dusunebilio(sıçrama yeteneği mükkemmel): kafaya cıkarken rakibiyle tartşıyo 5-6 saniye konustuktan soora kafa wuruyo:D[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ; we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cacık olmaz bu cocuktan büyüyünce =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oha çocuk.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fistana katılıyorum :)[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bilmem biri eklemiş seni admin loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;) kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla süper ya :)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 6 yaşında bu hareketleri yapabilen varsa kötülesin çocuğu.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tam tsubasa valla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tam benjamin dicem de , paraşüt vuruşunu yapamaz bu. hele aquila vuruşu , hiç.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Küçükken bende böyleydim 6 yaşında değilde 10 yaşında yapıyordum bu hareketleri =P Bu arada müzik iğrenç.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ii oynuyo velet[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] [ img ]http://img203.imageshack.us/img203/482/362491ve.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Valla çocuk zaten 6-7 yaşlarında gibi gözüküyor. Ve müthiş oynuyor... o yaşlarda böyle oynayabilen bir kendimi bilirim... Harika hakkaten... [Bu mesaj Lisze tarafından 18 Eylül 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar