muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşlar biraz klişe bir soru olucak ama. ben 31a/20f mage'im sadece stam int kasıyorum. ama staffda +crit ve +dmg de istiyorum yani glowing birghtwood staff istemiyorum sizce oyundaki hangi staff en iyisidir bana göre (gm staff ve ab exalted reward hariç), bir tane resist veren var amblesh mi ne ismi o da işe yaramaz yani yüksek int stam (ama magisterdeki gibi yüksek int düşük stam deil, eşit) ve crit ile dmg verecek en iyi staff sizce hangisi.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18534 bu var mesela.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gaming in dediği gibi ogre magi en kullanılışlısıdır ama eğer MC yapma imkanın varsa azuresong mageblade + AV exalted reward "therazene's sash"(ismini kesn yanlış yazdm) pvp ıcın en ıyı ikili bence :)[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bence focal sword(maradan düşer)ve spellbound tome ıkılısı daha iyidir staffdan,23 int 6 stam 3 spirit gibi bişeydi verdıgı,ogre hem diremaulda cıkıyor(diğerleri lvl 55 te hazır oluyor)hemde karizması kötü:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 AB de Exalted rewardu Ironbark staff fena deil alması da kolay. Sonra Staff of Dominance de iyidir.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 SoD guild gerektirir. Alabileceğin en iyisi, DM drop olan 2 staff veya Rep. kasarak IronBark[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Staff of dominance la Ironbark herhalde alınabilecek en iyi stafflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende Headmaster Charge var.. Scholo Darkmaster Drop.. 30 stam 20 spirit +30 int idi.. sanırım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mage item degil o[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Azuresong mageblade oyunu oynama sebebim valla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hadi ya sw+offhand diosunuz yani hmm bakacam o zaman, saolun yani zaten kasarak alabileceğim tek şey ab reputationla gelen itemler. ama yani artık kasamadığım için dungeon drop item alacaktım gerçek parayla ama düşündüm de yani zaten bizim serverda glowingden başka staff satılmıyor (Frostwhisper). epice de gerçek para verilmez, commander beklenir :P yani ben gene devam edeyim rank kasmaya neyse teşekkür[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sadece glowing varda o da 500 g felen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aman glowing de kötü ya ne dmg ne crit verio. ben zaten spirit kasmıom. 9int -2stam için 500g de verilmez :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar