Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi pvp mage staff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar biraz klişe bir soru olucak ama. ben 31a/20f mage'im sadece stam int kasıyorum. ama staffda +crit ve +dmg de istiyorum yani glowing birghtwood staff istemiyorum sizce oyundaki hangi staff en iyisidir bana göre (gm staff ve ab exalted reward hariç), bir tane resist veren var amblesh mi ne ismi o da işe yaramaz yani yüksek int stam (ama magisterdeki gibi yüksek int düşük stam deil, eşit) ve crit ile dmg verecek en iyi staff sizce hangisi.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Mesaj tarihi:
gaming in dediği gibi ogre magi en kullanılışlısıdır

ama eğer MC yapma imkanın varsa
azuresong mageblade + AV exalted reward "therazene's sash"(ismini kesn yanlış yazdm) pvp ıcın en ıyı ikili bence :)[signature][hline]Mervune
Mesaj tarihi:
bence focal sword(maradan düşer)ve spellbound tome ıkılısı daha iyidir staffdan,23 int 6 stam 3 spirit gibi bişeydi verdıgı,ogre hem diremaulda cıkıyor(diğerleri lvl 55 te hazır oluyor)hemde karizması kötü:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Mesaj tarihi:
AB de Exalted rewardu Ironbark staff fena deil alması da kolay.
Sonra Staff of Dominance de iyidir.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
hadi ya sw+offhand diosunuz yani hmm bakacam o zaman, saolun yani zaten kasarak alabileceğim tek şey ab reputationla gelen itemler. ama yani artık kasamadığım için dungeon drop item alacaktım gerçek parayla ama düşündüm de yani zaten bizim serverda glowingden başka staff satılmıyor (Frostwhisper). epice de gerçek para verilmez, commander beklenir :P

yani ben gene devam edeyim rank kasmaya neyse teşekkür[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Mesaj tarihi:
aman glowing de kötü ya ne dmg ne crit verio. ben zaten spirit kasmıom. 9int -2stam için 500g de verilmez :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
  • Yeni Oluştur...