JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 James bana göre ayrı bi olay ya adam kesinlikle coşturmayı biliyor burda eski konser dvdlerini izlerken yerimde duramıorm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Arkadaşlar bugün itibariyle Metallica yeni bir boyut kazandı gözümde, bugünkü Hürriyet Kelebek ekinin kapağında, James Hetfield fotoğrafının altında "Grubun solisti Kirk Hammett" yazmışlar. Onu geçtim, içerideki röportajda yarım sayfa fotoya da Kirk Hammett yazılmaz ki. Ayıp. Epic fail kokusu alıyorum sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hahuha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ss or di... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şimdi fark ettimki benım için bitmiş, en son justice for all dinleyeli olmuş 5 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çünkü metallica osursa satacak raddeye gelmiştir. zamanında tutturduğu kalite, yakaladığı başarı; ona osurma hakkını vermiştir. ben şahsen belki almam o albümü, ama alacak çok fazla insan tanıyorum. tahmin edebileceğinizden fazla. yapacağını yapmış. nasıl bitiriyosunuz metallica'yı? st anger 'la mı? hakikaten komik. tutturmuş herkes bir st anger. metallica'yı bayağılaştırma çabalarınızda başka bir şey kullanın artık, biz de "hakikaten abi" diyelim, alalım şapkamızı önümüze düşünelim. ama yok. ne güzel ki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 küçükken metallica cı mısın dediler paso, tiksindim. bi daha da dinleyemedim. ilk ayarın benden gelsin, sakla lan bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sen buna ayar mı diyosun adamım? huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ayarların bozulmuş bebeem senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar