LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 imha oluyolar galiba.. ztn ucuz bişi.... bende hayırlısıyla ilk saldırımı yiyorum simdi[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Afiyet olsun :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bakıyorum millet saldırılara başlamış bile :). Ben tatile çıkmadan önce 28 tane hafif lazer yaptım ve tatil moduna girmedim. Neyseki saldırı falan olmamış, o arada iyi de maden birikmiş. Şimdi hazır bir internet cafe bulmuşken 30 tane daha yapayım :D. [Bu mesaj Capulcu tarafından 14 Haziran 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beni sarmad1 ya yava_ geldi biras bana :p[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eheh. artık middlesize shiplerim var :)..700/700 civarlarında :) oyuna 2. bir evren açıldı.. sömüreiym diye dalıyodum adamın birine türk çıktı çok üzüldm ya :( oynıyanlar yeni başlıyanlar yardımcı olmaya çalışırım hani burdada toplaşsak.. :D (çok kral deilim öyle en fazla her madenden 15k ..:P )[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar