Monte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi ricam olucak macrodan anlıyan arkadaşlarımız var ise eğer tek bi tuşla bu iki büyüyü atmak istiyorum bunu yapmak mümkünse tabi...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2 kere peşpeşe basman gerekiyor olabilir veya olmuyor diye aklımda kalmış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aynı macroda 2 büyü attıramıyorsun Teorik olarak yapabilmen mümkün yalnız büyülerin peşinden gelen 1 saniyelik cd 2.nin yapılmasını engelliyor. bunu aşacak 1sn bekletecek bir function bulursan anca ozaman aynı makroda atabilirsin yoksa yapamazsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 /pause 1 yok mu wowda? denemedim de swg de vardi[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yok maalesef. Zaten 1 den fazla cast ettirmemesinin sebebi o.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Monte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hımm , oke yanıtlarınız için teşşekkürler .. en azından googleda aramaktan kurtuldum . ama yararıda olmadı diil priest için mükemmel bi addon buldum castparty adında tavsiye ederim ...
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Pain + Vampiric otomatik değil mi ?[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected]
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bir kere once pain degil vampiric aura atarsin . vampiriki 4'e pain'i 3 alirsin . 2 parmak hareketi arasindaki en uzun sure zaten ikisi arasindaki cool down suresi . tembellik kotudur .
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 maksat bar'daki kisayollarin sayisini azaltmak sanirim...[signature][hline]Tulahr
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 walla bu macronun bi yolu war undead priest ac devoring plauge cast et al sana macro aslanlar gibi p.s. priest olmadıgım için tam emin deilim yannıs olabilir e malum uzerimde de fazla gormedim shaman oldugumdan
Depressive Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 /delay *** diye bir komut var sanırım. ama 2 kere tılayıpta yapabilirsin.ben NS yi oyle kullanıyorum. /cast Natures Swiftness /cast Healing Touch (lvl 10) /target Depressive şeklinde.burda bi ara delay komutunu koymayı denedim yazdıım *** larda tam 1 sn yi tutturamadım :)
Öne çıkan mesajlar