Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pain + Vampiric

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı macroda 2 büyü attıramıyorsun
Teorik olarak yapabilmen mümkün yalnız büyülerin peşinden gelen 1 saniyelik cd 2.nin yapılmasını engelliyor. bunu aşacak 1sn bekletecek bir function bulursan anca ozaman aynı makroda atabilirsin yoksa yapamazsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Yok maalesef. Zaten 1 den fazla cast ettirmemesinin sebebi o.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
hımm , oke yanıtlarınız için teşşekkürler .. en azından googleda aramaktan kurtuldum . ama yararıda olmadı diil priest için mükemmel bi addon buldum castparty adında tavsiye ederim ...
Mesaj tarihi:
bir kere once pain degil vampiric aura atarsin . vampiriki 4'e pain'i 3 alirsin . 2 parmak hareketi arasindaki en uzun sure zaten ikisi arasindaki cool down suresi .

tembellik kotudur .
Mesaj tarihi:
walla bu macronun bi yolu war undead priest ac devoring plauge cast et al sana macro aslanlar gibi
p.s. priest olmadıgım için tam emin deilim yannıs olabilir e malum uzerimde de fazla gormedim shaman oldugumdan
Mesaj tarihi:
/delay *** diye bir komut var sanırım.
ama 2 kere tılayıpta yapabilirsin.ben NS yi oyle kullanıyorum.

/cast Natures Swiftness
/cast Healing Touch (lvl 10)
/target Depressive

şeklinde.burda bi ara delay komutunu koymayı denedim yazdıım *** larda tam 1 sn yi tutturamadım :)
  • Yeni Oluştur...