Monte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi ricam olucak macrodan anlıyan arkadaşlarımız var ise eğer tek bi tuşla bu iki büyüyü atmak istiyorum bunu yapmak mümkünse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2 kere peşpeşe basman gerekiyor olabilir veya olmuyor diye aklımda kalmış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aynı macroda 2 büyü attıramıyorsun Teorik olarak yapabilmen mümkün yalnız büyülerin peşinden gelen 1 saniyelik cd 2.nin yapılmasını engelliyor. bunu aşacak 1sn bekletecek bir function bulursan anca ozaman aynı makroda atabilirsin yoksa yapamazsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 /pause 1 yok mu wowda? denemedim de swg de vardi[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yok maalesef. Zaten 1 den fazla cast ettirmemesinin sebebi o.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hımm , oke yanıtlarınız için teşşekkürler .. en azından googleda aramaktan kurtuldum . ama yararıda olmadı diil priest için mükemmel bi addon buldum castparty adında tavsiye ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Pain + Vampiric otomatik değil mi ?[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bir kere once pain degil vampiric aura atarsin . vampiriki 4'e pain'i 3 alirsin . 2 parmak hareketi arasindaki en uzun sure zaten ikisi arasindaki cool down suresi . tembellik kotudur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 maksat bar'daki kisayollarin sayisini azaltmak sanirim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 walla bu macronun bi yolu war undead priest ac devoring plauge cast et al sana macro aslanlar gibi p.s. priest olmadıgım için tam emin deilim yannıs olabilir e malum uzerimde de fazla gormedim shaman oldugumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 /delay *** diye bir komut var sanırım. ama 2 kere tılayıpta yapabilirsin.ben NS yi oyle kullanıyorum. /cast Natures Swiftness /cast Healing Touch (lvl 10) /target Depressive şeklinde.burda bi ara delay komutunu koymayı denedim yazdıım *** larda tam 1 sn yi tutturamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar