Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACI HABER: karakterim heklenmish :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MErhaba arkadaslar,
Bu aralar yogun derece calishmaktan dolayi sadece haftasonlari bir kafeye gidip sabahlamak suretiyle oyun oynayabildigim kafeden bir arkadas benim karakterim ile birinin oynadigini gormush ve bunun uzerine bana mail ile ulashmish.Sanirim bayagi bir np sini goturmush.Ancak tekrar haftasonu girebileceimden de uzerindeki item ve parasini calmish mi onu bilemiorum buyuk ihtimal gitmishtir.
Aklinizda olsun eger benim karakterimi haftaici oyunda gorurseniz o ben deilim onu calan ve sifatlardan sifat yakishtiramadigim sahsiyettir.Zaten oyuna geldigimde de burada mesajlarim oluyor ayni gun icerisinde genelde.
Hekleyenler utansin ne diim :([signature][hline]ottoman_prince
Moradon serbest piyasa broker ı
Mesaj tarihi:
:(:( çok geçmiş olsun :([signature][hline]
orc olmak insanlığa aykırı :D

55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D
Mesaj tarihi:
yaş odunu kapıp son gittigin kafeye bi ugrasaydın keşke. geçmiş olsun demekten başka birşey yapamıyoruz malesef.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
off güselim char git hemen bak abi yada güvendin birine ver değiştirsin yahu bırakma ne kadarlık emeğin var senin bırakma peşini madem biliyorsun :([signature][hline]Hallelujah
x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!
Mesaj tarihi:
ya bi dakak sen ciddimsisn_? hafta içi sabah kaç defa konuştum seni soyan adam türk o zmn...benle çok cidii konuşuyodu kıllandım ztn (sen ciddi konuşmassın)...bence o gittiğin cafede gariplik var keylogerdan şifre öğrenilmiş ve soyulmuş olabilri am seni soyan kesin türk bunu biliyorum ama clandan çıkmamış....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
Beyler int cafede oynamaya giderseniz şifrenizi kapatıp yazın ( 5 haneden kısaysa ) geçen gün int cafe oynuyoz yanımdaki eleman 54 olmuş. 1-2 gün sonra geldik bi açtık üstünde hiç bişey yok.Aman dikkat !
Mesaj tarihi:
En son hangi kafeye gittiysen oraya gidip oynayanlara bak derim ben bide büyük geçmiş olsun...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Mesaj tarihi:
arkadashlar saolun.Zaten gittigim sabit bir int cafe wardi.Ancak ish yuzunden haftasonlari gidebiliorum.Cuma gecesi gideceim ve bakacaim o kafeye artik.Bu arada sifrenin karakter sayisi pek onemli olmuor keylogger durumlarinda.Yeteri kadar uzundu benm shifre zaten.Karakter ne durumda bilmiorm umarim pek birsey eksilmemishtir be sifreleri vesaireyi deishtirene kadar.Hala karakteri goren olursa bi konushsursa sevinirim.Biraz bilgi edinirse cok rahat olur benm icin.En azından yashını ogrenen olursa bana cok yardımcı olmush olur.Shuphelendigim bir kac kishi war.Bir haftasonu zewkim bu oyun wardi ish yuzunden bashka bir seye wakit ayiramiodm.Onun da icine ettiler saolsunlar.[signature][hline]ottoman_prince
Mesaj tarihi:
Yapma be abi.:/ BEn bakarım areste hergün pm lerim seni. Olmadı artık taximde gider kafa dağıtırız boşver ko yu =P[signature][hline] "Dual ROL, Dual +7 Shard, Warrior Pendant, Dual Kekury Belt, +7/12 Rogue shell Set. (Beramusta verilip Areste İtem alınıcaktır)"

Mesaj tarihi:
Yaw cocuum gibiydi be bu karakter.Neredeyse bir sene olcak.Hic heklenmemishti simdiye kadar o kadar korumushtum kem gozlerden.Simdi icim bi kotu oldu.Bakalm data rollback icin KOL supportla da haberleshtim bilmiom nolcak bekliom artk :([signature][hline]ottoman_prince
Mesaj tarihi:
tam hatırlamıyorum, arena da gördüm senin charı. Selam verdim. Aramızdaki samimiyete oranla soğuk bi cevap geldi... üstelemedim fazla.

Çok üzüldüm... Umarım RollBack attırabilirsin.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Mesaj tarihi:
said:
mrproblem, 20 Eylül 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
Yaw cocuum gibiydi be bu karakter.Neredeyse bir sene olcak.Hic heklenmemishti simdiye kadar o kadar korumushtum kem gozlerden.Simdi icim bi kotu oldu.Bakalm data rollback icin KOL supportla da haberleshtim bilmiom nolcak bekliom artk :(

Benimde evlatlıgım gibiydi. 3. kez hack yedim sayılır. Yeter ama ya!!![signature][hline]AccuraCy_Lord
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 61
SatıLıQ
http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg
Mesaj tarihi:
Çocuk gibi değil de daha çok "ilk aşk"ın diyebiliriz...

Gerçek hayatta da öyledir ya... Sonraki de seni mutlu eder ama ilkini hayatta unutamazsın :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Mesaj tarihi:
Ya bide oyunda görenler adam nie böyle bişi falan yaptın demeyin adama yaf murtaza abi char sağlammıydı? birde?
*1xxx Oldu lam*
[signature][hline]Hallelujah
x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!

[Bu mesaj TrTownUser tarafından 20 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...