mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 MErhaba arkadaslar, Bu aralar yogun derece calishmaktan dolayi sadece haftasonlari bir kafeye gidip sabahlamak suretiyle oyun oynayabildigim kafeden bir arkadas benim karakterim ile birinin oynadigini gormush ve bunun uzerine bana mail ile ulashmish.Sanirim bayagi bir np sini goturmush.Ancak tekrar haftasonu girebileceimden de uzerindeki item ve parasini calmish mi onu bilemiorum buyuk ihtimal gitmishtir. Aklinizda olsun eger benim karakterimi haftaici oyunda gorurseniz o ben deilim onu calan ve sifatlardan sifat yakishtiramadigim sahsiyettir.Zaten oyuna geldigimde de burada mesajlarim oluyor ayni gun icerisinde genelde. Hekleyenler utansin ne diim :([signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Geçmish olshun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :(:( çok geçmiş olsun :([signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yaş odunu kapıp son gittigin kafeye bi ugrasaydın keşke. geçmiş olsun demekten başka birşey yapamıyoruz malesef.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 off güselim char git hemen bak abi yada güvendin birine ver değiştirsin yahu bırakma ne kadarlık emeğin var senin bırakma peşini madem biliyorsun :([signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya bi dakak sen ciddimsisn_? hafta içi sabah kaç defa konuştum seni soyan adam türk o zmn...benle çok cidii konuşuyodu kıllandım ztn (sen ciddi konuşmassın)...bence o gittiğin cafede gariplik var keylogerdan şifre öğrenilmiş ve soyulmuş olabilri am seni soyan kesin türk bunu biliyorum ama clandan çıkmamış....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 geçmiş olsun aga benimde geçen gün eşyaları gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Beyler int cafede oynamaya giderseniz şifrenizi kapatıp yazın ( 5 haneden kısaysa ) geçen gün int cafe oynuyoz yanımdaki eleman 54 olmuş. 1-2 gün sonra geldik bi açtık üstünde hiç bişey yok.Aman dikkat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gechmish olsun[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 En son hangi kafeye gittiysen oraya gidip oynayanlara bak derim ben bide büyük geçmiş olsun...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadashlar saolun.Zaten gittigim sabit bir int cafe wardi.Ancak ish yuzunden haftasonlari gidebiliorum.Cuma gecesi gideceim ve bakacaim o kafeye artik.Bu arada sifrenin karakter sayisi pek onemli olmuor keylogger durumlarinda.Yeteri kadar uzundu benm shifre zaten.Karakter ne durumda bilmiorm umarim pek birsey eksilmemishtir be sifreleri vesaireyi deishtirene kadar.Hala karakteri goren olursa bi konushsursa sevinirim.Biraz bilgi edinirse cok rahat olur benm icin.En azından yashını ogrenen olursa bana cok yardımcı olmush olur.Shuphelendigim bir kac kishi war.Bir haftasonu zewkim bu oyun wardi ish yuzunden bashka bir seye wakit ayiramiodm.Onun da icine ettiler saolsunlar.[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yapma be abi.:/ BEn bakarım areste hergün pm lerim seni. Olmadı artık taximde gider kafa dağıtırız boşver ko yu =P[signature][hline] "Dual ROL, Dual +7 Shard, Warrior Pendant, Dual Kekury Belt, +7/12 Rogue shell Set. (Beramusta verilip Areste İtem alınıcaktır)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yaw cocuum gibiydi be bu karakter.Neredeyse bir sene olcak.Hic heklenmemishti simdiye kadar o kadar korumushtum kem gozlerden.Simdi icim bi kotu oldu.Bakalm data rollback icin KOL supportla da haberleshtim bilmiom nolcak bekliom artk :([signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ARkadasım cok gecmiş olsun.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tam hatırlamıyorum, arena da gördüm senin charı. Selam verdim. Aramızdaki samimiyete oranla soğuk bi cevap geldi... üstelemedim fazla. Çok üzüldüm... Umarım RollBack attırabilirsin.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gecmiş olsun kardeş üzxüldüm eğer yardım eilecekse edeyim?[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: mrproblem, 20 Eylül 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Yaw cocuum gibiydi be bu karakter.Neredeyse bir sene olcak.Hic heklenmemishti simdiye kadar o kadar korumushtum kem gozlerden.Simdi icim bi kotu oldu.Bakalm data rollback icin KOL supportla da haberleshtim bilmiom nolcak bekliom artk :( Benimde evlatlıgım gibiydi. 3. kez hack yedim sayılır. Yeter ama ya!!![signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çocuk gibi değil de daha çok "ilk aşk"ın diyebiliriz... Gerçek hayatta da öyledir ya... Sonraki de seni mutlu eder ama ilkini hayatta unutamazsın :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya bide oyunda görenler adam nie böyle bişi falan yaptın demeyin adama yaf murtaza abi char sağlammıydı? birde? *1xxx Oldu lam* [signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! [Bu mesaj TrTownUser tarafından 20 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aglama lem sevindiriim seni eccuk. Char aynen kalmıs sadece 60 a dusmu %93 de parası ustu bası aynen duruo eşantüyon bide orc priest bırakmıslar cbıl :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 geçmiş olsun dostum ancak bence o kafedeki elemanıda bir daha buna cesaret edemeyecek hale getirmen gerekiyor[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 En son yazdıgımı okuyanınız yokmu kardeşimin char gayet saglam ve yerinde duruo giren adam hava atmak icin olsa gerek bi turlayıp cıkmıs yada almaya vakit bulamamıs...[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar